My casual everyday face | 2016 updated

1/15/2016 02:48:00 π.μ.


Πριν από 2-3 post σας είχα δείξει αναλυτικά τη ρουτίνα περιποίησης προσώπου μου για το 2016, μιας και είχα ένα χρόνο να γράψω για την περιποίηση που ακολουθώ και είχαν αλλάξει πολύ τα προϊόντα που χρησιμοποιώ. Σκέφτηκα λοιπόν ότι είναι δίκαιο να κάνω ένα αντίστοιχο post, γράφοντας αναλυτικά τα προϊόντα που χρησιμοποιώ στο καθημερινό μακιγιάζ μου :) Όταν βάφομαι σε καθημερινή βάση φροντίζω το μακιγιάζ που κάνω να είναι απλό, γρήγορο και φυσικό. Το έχω ξαναπεί αλλά θα το ξαναπώ, ότι δεν είμαι της άποψης ότι φοράω μακιγιάζ γιατί αλλιώς δεν μπορώ να κυκλοφορήσω. Απλώς με κάνει να αισθάνομαι πιο περιποιημένη και έτοιμη για τη μέρα που ξεκινάει. Επίσης βρίσκω απίστευτα χαλαρωτικό να βάφομαι γιατί αφιερώνω κάποια λεπτά μόνο στον εαυτό μου και με παρατηρώ στον καθρέφτη. Ας περάσουμε όμως στο δια ταύτα...:

Αρχικά ξεκινάω με τη βάση του μακιγιάζ μου που δεν είναι τίποτα άλλο εκτός από BB cream και πιο συγκεκριμένα, τη BB cream ''Dream Fresh'' της Maybelline (απόχρωση: Light). Είναι από τις αγαπημένες μου BB κρέμες, έχω κάνει και ένα post review για αυτή τη κρέμα, διαβάστε το εδώ. Απλώνω μια λεπτή στρώση σε όλο μου το πρόσωπο. 
Στη συνέχεια βάζω λίγο από το concealer ''Wake me up'' της Rimmel London (απόχρωση: Ivory) κάτω από τα μάτια για να δώσει φως και ξεκούραστη όψη. Στα ενεργά σπυράκια όμως, που θέλω να καλύψω, χρησιμοποιώ τοπικά το concealer ''Hide & Treat'' από την Oriflame, που καλύπτει τα σπυράκια αλλά παράλληλα βοηθάει στην καταπολέμηση τους. 
Για να τελειώσω τη βάση μου, χρησιμοποιώ το bronzer (την καφέ πούδρα) και το ρουζ (τη ροζ πούδρα) για να δώσω λίγο χρώμα και διάσταση στο πρόσωπο μου. Αυτό το απίθανο δίδυμο, είναι το ''Sun Goddess'' από την εταιρία Models Own.
Σειρά έχουν τα φρύδια...Να τονίσω ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχα γεμίσει τα φρύδια μου, γιατί φοβόμουν. Όταν όμως δοκίμασα το μολύβι φρυδιών ''Dream eyebrow'' από την Golden Rose (απόχρωση 302), άλλαξαν μια για πάντα τα πράγματα όσον αφορά το μακιγιάζ μου. Απλώνεται βουτυρένια στα φρύδια, δεν είναι έντονο το αποτέλεσμα αλλά μπορείς να το ''χτίσεις'' και πλέον το γέμισμα των φρυδιών είναι υπόθεση 30''. 
Τα μάτια θα τα αφήσω πολύ φυσικά, το μόνο που θα κάνω είναι να βάλω στην εσωτερική γωνία του ματιού λίγη από την άσπρη (υπέρλαμπρη!) σκιά της Essence (Νο. 8 ''Irresistible vanilla latte''), ίσα ίσα για να δώσει φως, λάμψη και ξεκούραστο βλέμμα. 
Δεν θα μπορούσα βέβαια να τελειώσω με το μακιγιάζ των ματιών και να μην έχω βάλει mascara. Για αυτό το ρόλο εμπιστεύομαι την mascara ''Get big lashes!'' από την Essence. Σας έχω πει πολλές φορές πόσο μου αρέσει, οπότε είναι λογικό να τη χρησιμοποιώ non-stop. 
Το τελευταίο στάδιο για να ολοκληρώσω το μακιγιάζ μου, είναι να περάσω στα χείλη μου το αγαπημένο μου δίδυμο. Μιλάω φυσικά για τα κραγιόν σε μορφή μολυβιού, στην απόχρωση No. 1 & No. 14, από την εταιρία Golden Rose! Πολύ πρόσφατα σας μίλησα και για αυτή την τελευταία μου ''εμμονή'' με αυτά τα 2 κραγιόν, διαβάστε περισσότερα εδώ. Σε εκείνο το post σας είχα πει ότι από τότε που ανακάλυψα αυτό το συνδυασμό, τα φοράω μαζί κάθε μέρα, οπότε θα ήταν λιγάκι ανορθόδοξο αν δεν ήταν στο καθημερινό μου μακιγιάζ! 


(Σε περίπτωση που παραξενευτήκατε με τις παραπάνω selfies, πρόσφατα έβαψα τα μαλλιά μου, αλλά το χρώμα φαίνεται πολύ ξεπλυμένο στις φωτογραφίες, δεν ξέρω τι έφταιξε!)
Και σε αυτό το σημείο έχω τελειώσει αυτή τη μικρή ''ιεροτελεστία'' του μακιγιάζ που κάνω σχεδόν κάθε μέρα. Πείτε μου στα σχόλια πως σας φάνηκε αυτό το post και επίσης ποια είναι η γνώμη σας για το μακιγιάζ σε καθημερινή βάση, θα ήθελα πολύ να δω την άποψη σας :) Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Η BB της Maybelline είναι στις αγαπημένες μου επιλογές!!! Επίσης, έχω ακούσει τα καλύτερα για το concealer της Rimmel :) Καταπληκτικές φωτογραφίες όπως πάντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε ό,τι είπες, όντως είναι καλό το concealer της Rimmel και δυστυχώς μου τελειώνει.. :/ Σ' ευχαριστώ πολύ, πολλά φιλιά <3 xx

      Διαγραφή
  2. Πιλυ ωραία όλα τα προϊόντα!!!Την μάρκα golden rose που την βρίσκουμε σε φυσικό κατάστημα στην Αθήνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή