2 Years ''The girly Bible'' | Blog Anniversary

12/29/2015 01:58:00 μ.μ.


Το σημερινό post θα είναι σύντομο, απλώς ήθελα να σας πω ότι..σήμερα έχουμε γενέθλια εδώ στο blog, καθώς τέτοια μέρα (29 Δεκεμβρίου) πριν από 2 χρόνια ανέβασα το 1ο μου post στο blogάκι μου!! Συγκεκριμένα ήταν ένα Winter haul με ρούχα και καλλυντικά που είχα ψωνίσει για τις γιορτές, διαβάστε το εδώ. Ακόμα θυμάμαι το άγχος που είχα πριν πατήσω δημοσίευση, δεν είχα ιδέα τι να κάνω...και τώρα γράφω posts για την πλάκα, με κλειστά μάτια. Φιλική συμβουλή προς κάθε αρχάρια blogger : Στην αρχή θα είναι σαν να μιλάτε μόνες σας. Αλλά μην ανησυχείτε, με τον καιρό θα σας μάθουν και θα μιλάτε σε κάποιον, και όχι στα ντουβάρια :P Γενικά πάντως μπορώ να δω την εξέλιξη, την πρόοδο που έχω κάνει από το 1ο post που ανέβασα μέχρι το σημερινό...από τον τρόπο που γράφω, τις φωτογραφίες, το στυλ. Μου αρέσει αυτή η εξέλιξη και το μόνο σίγουρο ότι ακόμα έχω πάρααα πολύ δρόμο μπροστά μου για να βελτιωθώ :)
Πως ξεκίνησα το ''The girly Bible'':
Όταν άρχισα να ανακαλύπτω τον κόσμο του youtube και τα κανάλια των beauty gurus (zoella, essie button, bethany mota κλπ.) είχα μαγευτεί και κυριολεκτικά είχα μάθει απ' έξω τα βίντεο τους. Ήθελα κι εγώ να κάνω κάτι ανάλογο στον κόσμο του internet, όμως ντρεπόμουν να κάνω βίντεο, να δείχνω το πρόσωπο μου. Τότε μου ήρθε η ιδέα να ξεκινήσω ένα blog. Αρχικά είχα πει και στις κολλητές μου να το έχουμε από κοινού, αλλά λόγω σχολείου και αργότερα πανελληνίων, δεν μπορούσαν. Κι έτσι ξεκίνησα μόνη μου...μου αρέσει πάρα πολύ που έχω φτιάξει μόνη μου, από το μηδέν, ό,τι υπάρχει σε αυτό το blog, τα πάντα έχουν τη δική μου πινελιά! Είναι φανταστικό που μια απλή ιδέα, να φτιάξω blog, μου έχει δώσει δυνατότητες που δεν περίμενα. Αρχίζω να γνωρίζω κόσμο, να αποκτάω αυτοπεποίθηση, να δημιουργώ, να εξελίσσομαι και πολλά άλλα...! Γενικά είμαι πάρα πολύ περήφανη για αυτό που έχω δημιουργήσει, το ''The girly Bible''!

Κάθομαι και σκέφτομαι πόσο έχει αλλάξει η ζωή μου από τότε που έγινα blogger...μπορώ να σας πω σε τίτλους μερικές αλλαγές που έχω παρατηρήσει στην καθημερινότητα μου, μερικές από αυτές είναι λίγο αστείες:

  • Όταν ψωνίζω, το πρώτο πράγμα που σκέφτομαι, είναι να κρατήσω τις αποδείξεις, τις τσάντες και τα καρτελάκια για να κάνω haul.
  • Όταν τελειώνει ένα προϊόν δεν το πετάω αλλά το φυλάω σε μια τσάντα στα άδυτα της ντουλάπας μου και όταν αυτή η τσαντούλα γεμίσει, κάνω empties post.
  • Πολλές φορές, όταν αγοράζω ένα καινούργιο προϊόν, το βγάζω φωτογραφίες πριν το χρησιμοποιήσω για να κάνω ένα review.
  • Στο σπίτι όταν φτιάχνω ένα φαγητό/γλυκό για να σας δείξω τη συνταγή εδώ στο blog, πρέπει πριν το φάμε, να το βγάλω φωτογραφίες για να τις βάλω στο post. Ε, και τώρα όλοι στην οικογένεια με πειράζουν και μου λένε ''θα φάμε ή είναι για το blog?" ή ''να φάμε ή θα το βγάλεις πρώτα φωτογραφία?"
  • Όταν πηγαίνω σε κάποιο μαγαζί όπως το Jumbo και το Ikea, έχω στο νου μου μήπως βρω κάποιο αντικείμενο για να το χρησιμοποιώ σαν background στις φωτογραφίες που βάζω εδώ στο blog. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχω αγοράσει πιατάκια και ποτηράκια (διαφορετικά μεταξύ τους)  μόνο και μόνο για να ταιριάζουν κάθε φορά με το concept της φωτογράφισης!
  • Όταν αγοράζω καινούργια ρούχα, αυτό που μου έρχεται στο μυαλό (πέρα από το να τα κρατήσω για haul) είναι πως θα τα συνδυάσω για να κάνω Outfit Of The Day post. 
  • Πλέον κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή, αφού κάθε φορά κάτι έχω να κάνω, όπως να γράψω posts, να κάνω edit φωτογραφίες, να παρακολουθήσω άλλα blogs και να κάνω βελτιώσεις στο blog μου!
  • Σε ειδικές περιπτώσεις όπως στα Blogmas, επειδή ξεκίνησα να βγάζω τις φωτογραφίες αλλά και να γράφω τα posts από νωρίς (Νοέμβριο!) για να ανεβαίνουν στην ώρα τους, στόλισα τα Χριστουγεννιάτικα μου την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου (γιατί χρειαζόμουν Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση στο background των φωτογραφιών). Τόσο νωρίς δεν έχω ξαναστολίσει ποτέ και η αλήθεια είναι ότι ήταν περίεργο!
  • Πλέον το 97% των σκέψεων μου περιστρέφεται γύρω από το blog. Ειλικρινά το αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και μακάρι κάποια μέρα να γίνει η δουλειά μου, θα ήταν όνειρο!! 

Για να κλείσουμε εδώ αυτό το post, όπως καταλάβατε από τότε που έγινα blogger έχουν αλλάξει πολλά μικρά πραγματάκια που δεν τα περίμενα. Αυτούς τους μήνες που έχω τη δυνατότητα να ασχολούμαι το 80% της ημέρας μου με το blog, περνάω εξαιρετικά, είναι η καλύτερη μου. Είμαι πολύ περήφανη και συγκινημένη όταν σκέφτομαι ότι περάσαν 2 ολόκληρα χρόνια. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν τώρα η ζωή μου αν δεν είχα φτιάξει ποτέ το The girly Bible. Σίγουρα πάντως θα ήταν πολύ βαρετά! Όσο δύσκολες φάσεις και να έχουν περάσει από τη ζωή μου όλο αυτό το διάστημα, δεν έχω σκεφτεί να σταματήσω να γράφω, να το παρατήσω. Ακόμα και τις φορές που έχω πει ''επίσημα'' ότι σταματάω για λίγο καιρό να γράφω, δεν έχω αντέξει πολύ καιρό, μου λείπει και ξαναγυρίζω ακόμα πιο δυναμικά! Νομίζω ότι σε αυτή τη φάση της ζωής μου βρίσκομαι στο ζενίθ της δημιουργικότητας μου σχετικά με το blog, δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όσο δύσκολο και αν είναι μερικές φορές. Ας σβήσουμε λοιπόν τα κεράκια και ας ευχηθούμε να τα εκατοστήσει (!!).  Είμαι σίγουρη ότι η επιλογή μου να ασχοληθώ με το bloggin' δεν έγινε τυχαία και όλο και κάτι καλό θα συμβεί μέσα από αυτό!! Τέλος να σας πω ότι πριν από 1 μήνα είχα κάνει ένα διαγωνισμό για τα 2 χρόνια ''The girly Bible'' και η τυχερή ήταν η Σοφία από το My Binoculars. Σήμερα παρέλαβε το δωράκι της (δεν πιστεύω ότι ήταν τυχαίο και αν και το έχω στείλει εδώ και καιρό, έφτασε στα χέρια της ακριβώς τη μέρα των ''γενεθλίων'' του blog!) και της άρεσε πολύ απ' ότι μου είπε! Πάντως μην ανησυχείτε, με την καινούργια χρονιά θα έχουμε πολλούς ακόμα διαγωνισμούς...! ;) Γενικά η καινούργια χρονιά είναι πολλά υποσχόμενη, θα έχουμε πολλά καινούργια πραγματάκια στο The girly Bible...!!
Σας ευχαριστώ λοιπόν πολύ που με διαβάζετε και στηρίζετε εμένα και το blogάκι μου, πραγματικά σημαίνει πολλά για εμένα!! Ακόμα και ένα μικρό σχόλιο, μου φτιάχνει το κέφι και με κάνει να θέλω να συνεχίσω αυτό που κάνω!! Οπότε σας ευχαριστώ, να τα εκατοστήσουμε και του χρόνου να είμαστε μεγαλύτερη παρεούλα! Θέλω να μου πείτε στα σχόλια ποια posts θα θέλετε να βλέπετε πιο συχνά (π.χ reviews, αγαπημένα του μήνα, day in the life posts κλπ..), θα με βοηθήσει πολύ! Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο, τελευταίο post για αυτή τη χρονιά, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Χρόνια πολλά The Girly Bibel!!! Μακάρι να θαυμάζουμε τη δουλειά σου για πολλά ακόμα χρόνια :)
    Btw συμφωνώ με όλα... Όντως μπαίνεις σε άλλη διάσταση όταν ξεκινάς blog... Το ότι το μυαλό σκέφτεται ως επί το πλείστον ιδέες για posts και πιθανές γωνίες φωτογράφισης με συναρπάζει :P
    Keep it up!!!

    http://mybeautysins.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! <3 Πραγματικά μπαίνεις σε άλλη διάσταση, δεν μπορείς να σκεφτείς όπως παλιά,είναι περίεργο, χαχα! Μπορεί για παράδειγμα πριν το bloggin' να έβλεπες ένα κομματάκι ξύλου και τώρα να είναι το τέλειο background για της φωτογραφίες του blog! :P Πολλά φιλιά και καλές γιορτές να έχεις!xx

      Διαγραφή
    2. Ακριβώς!!! Επίσης καλή μου :* Εύχομαι ο καινούργιος χρόνος να μας φέρει περισσότερη επιτυχία σε ότι κάνουμε <3

      Διαγραφή
  2. Πολλά πολλά ακόμη δημιουργικά χρόνια στο The Girly Bible σου! Μας ταιριάζει πολύ η αισθητική σου και αγαπάμε τις φωτογραφίες σου! Καλή χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για όλα τα καλά σου λόγια, να ΄σαι πάντα καλά!! :) Καλή χρονιά και ό,τι καλύτερο εύχομαι xx

      Διαγραφή