Merry Christmas Everyone

12/25/2015 03:08:00 π.μ.

Καλά Χριστούγεννα σε όλους, με αγάπη και ευτυχία!! Δεν μπορώ να χωνέψω ότι ήρθαν τόσο γρήγορα τα Χριστούγεννα! Το σημερινό post θα είναι σύντομο, ήθελα απλώς να σας ευχηθώ για τις γιορτές και να πούμε δυο λόγια για τη Χριστουγεννιάτικη στήλη ''Blogmas 2015'' που μόλις τελείωσε. Ας ξεκινήσουμε όμως με αυτό...

Για όσους δεν έχουν πάρει χαμπάρι τα Blogmas posts (καλά που ήσασταν τόσο καιρό;!) να σας εξηγήσω λιγάκι. Είναι μια παράδοση θα έλεγα, που έχω καθιερώσει εδώ στο blog 2 χρόνια που γράφω. Κάθε 1η Δεκεμβρίου μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου, μετράμε μαζί αντίστροφα για τα Χριστούγεννα! Κάθε 2-3 μέρες ανεβαίνει καινούργιο post με αποκλειστικά Χριστουγεννιάτικη θεματολογία! Πριν 2 μέρες ανέβηκε το τελευταίο Blogmas post για φέτος, διαβάστε το εδώ.
Την πρώτη χρονιά που είχα ξεκινήσει δειλά-δειλά αυτή τη στήλη είχα πάρα πολύ άγχος γιατί δεν ήξερα πως θα πάει το όλο εγχείρημα. Είχα ξεκινήσει να προετοιμάζω και να προγραμματίζω τι θα γράψω και πότε, περίπου από το Νοέμβριο. Επειδή όμως είχα και το σχολείο, οι ώρες μου ήταν αρκετά περιορισμένες, με αποτέλεσμα να κατέληγα να βγάζω τις φωτογραφίες για κάθε post αργά το απόγευμα (που δεν είχα καλό, φυσικό φως) και μετά να κάθομαι μέχρι 1-2 το βράδυ, μέσα στην κούραση και τη νύστα, να γράψω το post που έπρεπε να ανέβει την επόμενη μέρα. Με λίγα λόγια σερνόμουν, είχα πολύ άγχος, κούραση και στο τέλος καθυστερούσα να ανεβάσω τα posts στην ώρα τους. Αρκετές φορές ανέβαζα και 2 μέσα στην ίδια μέρα. Εν ολίγοις, δεν το ευχαριστήθηκα πολύ.
Φέτος όμως, που είχα μια άλφα εμπειρία από την προηγούμενη χρονιά, προετοιμάστηκα 1000%. Είχα ξεκινήσει να προετοιμάζω τα posts από τα μέσα Οκτωβρίου και μέχρι τα τέλη Νοέμβρη είχα βγάλει όλες τις φωτογραφίες από τα Blogmas posts που ανέβηκαν! Φυσικά έπαιξε ρόλο ότι δεν είχα σχολείο και είχα πολλές ελεύθερες ώρες να δουλέψω πάνω σε αυτή τη στήλη. Έτσι όλα τα posts ανέβαιναν στην ώρα τους και είχαν ωραίες, καθαρές φωτογραφίες (τουλάχιστον εμένα μου άρεσαν πολύ!). Με λίγα λόγια φέτος ευχαριστήθηκα πάρα πολύ με τα Blogmas γιατί  πήγαν όλα όπως τα ήθελα, στην ώρα τους, με καλό περιεχόμενο και κυρίως δεν είχα άγχος....Τώρα ξέρω σίγουρα το ''μυστικό της επιτυχίας''!! Θέλω να μου πείτε όμως στα σχόλια, πως σας φάνηκαν τα φετινά Blogmas και ποιο post από αυτά σας άρεσε περισσότερο, θέλω πολύ να μάθω!!

Αυτά είχα ήθελα να σας πω για τα Blogmas posts, πως μου φάνηκαν εμένα, περιμένω και τα δικά σας τα σχόλια! Ήρθε η ώρα να ευχηθώ σε όλους σας χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα, πάντα με αγάπη, ευτυχία, χαμόγελα και πάνω απ' όλα υγεία!! Τώρα στις διακοπές των Χριστουγέννων να ξεκουραστείτε, να ''γεμίσετε'' τις μπαταρίες σας, να περάσετε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε με τα άτομα που αγαπάτε και παιδιά...ρίξτε το στο φαΐ, το επιβάλλουν οι μέρες!!! :)
Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, σε λίγες μέρες, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά, πολλά φιλιά και καλά Χριστούγεννα!!

You Might Also Like

0 σχόλια