June Favourites 2016

7/03/2016 01:59:00 μ.μ.

Καλό μήνα αγάπες! Βαρέθηκα να λέω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός και άλλα τέτοια, οπότε δε θα πω τίποτα. Άλλος ένας μήνας πέρασε αισίως, είχε τα ωραία και τα άσχημα του, αλλά τώρα ξεκινάει ένας καινούργιος μήνας και πρέπει να μας απασχολεί πως θα τον κάνουμε φανταστικό! Πριν όμως ξεκινήσουμε τον Ιούλιο, ας κάνουμε μια ανασκόπηση στα προϊόντα -και μη- που ξεχώρισα όλο τον Ιούνιο. Είναι λίγα, αλλά καλά. Let's get started :)

Essence mosaic blush No. 20 ''All you need is pink'': Αυτό το προϊόν το είχα αγοράσει μαζί με κάποια άλλα πραγματάκια από το site www.beautyaz.gr για τα γενέθλια μου, μπορείτε να δείτε το σχετικό haul εδώ. Όταν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες στα social media της εταιρίας για τα συγκεκριμένα ρουζ, είχα εντυπωσιαστεί από τα σχέδια, αυτό το μωσαϊκό που έχει το ρουζ είναι κάτι που τραβάει το βλέμμα. Από κοντά δε, χάρηκα ακόμη πιο πολύ όταν είδα ότι το προϊόν έχει μέσα μικροσκοπικό shimmer. Αυτό σημαίνει ότι θα δίνει μια λάμψη υγείας, όπως θα έκανε ένα highlighter, και πραγματικά το πετυχαίνει αυτό χωρίς να φαίνεται καθόλου το shimmer στο πρόσωπο. Δεν είναι έντονο, οπότε αν είσαι σαν και εμένα που ''φοβάσαι'' το ρουζ γιατί πιστεύεις ότι θέλει λεπτούς χειρισμούς για να μη βγεις σαν κλόουν, τότε σου προτείνω άφοβα το συγκεκριμένο ρουζ της Essence! Εγώ το χρησιμοποιούσα καθημερινά όλο τον Ιούνιο, ακόμα και αν δεν φορούσα κάποια βάση μακιγιάζ.
Golden Rose silky touch matte eyeshadow No. 209: Ακόμη ένα προϊόν μακιγιάζ που χρησιμοποίησα όλο τον Ιούνιο αδιαλλείπως, είναι αυτή η ματ, καφέ σκιά της Golden Rose . Μπορεί να έχω και άλλες ματ καφέ σκιές, αλλά αυτή είναι ξεχωριστή λόγω της απόχρωσης της, γιατί όταν τη βάλεις στο μάτι δεν φαίνεται σαν να φοράς σκιά, απλώς βελτιώνει και κάνει ομοιόμορφη την επιδερμίδα του κινητού βλεφάρου. Εμένα τα βλέφαρα μου τείνουν να φαίνονται κάπως άχρωμα και κουρασμένα, οπότε αυτή η σκιά με σώζει μιας και τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα και ζωντανά! 
Golden Rose matte lipstick crayon No. 14: Δεν νομίζω να κάνει σε κανένα σας εντύπωση που έχω και άλλο προϊόν της Golden Rose στα αγαπημένα μου χαχα :P Μπορεί να έχω πολύ καιρό αυτό το κραγιόν σε μορφή στικ (από τον Ιανουάριο συγκεκριμένα) αλλά τώρα μπόρεσα να εκτιμήσω την αξία του! Το καλοκαίρι θες ένα κραγιόν που να είναι φυσικό και απλώς να κάνει τα χείλη να φαίνονται υγιέστατα, περιποιημένα και ζουμερά. Για να τα πετύχω όλα αυτά, με έχει βοηθήσει αυτό το κραγιόν. Η απόχρωση του είναι ένα nude ροδακινί που νομίζω με κολακεύει απίστευτα τους καλοκαιρινούς μήνες (φανταστείτε ότι το χειμώνα δεν μου άρεσε πολύ πάνω μου, ζήτημα να το είχα βάλει 4 φορές). Όπως καταλαβαίνετε και αυτό το είχα εντάξει στο καθημερινό μου μακιγιάζ όλο τον Ιούνιο (και προβλέπεται και τον Ιούλιο...!). 
YSL Vinyl Couture mascara: Αυτό το δείγμα mascara το είχε δώρο με το περιοδικό ELLE Ιουλίου και αμέσως μόλις πήρα το περιοδικό τη δοκίμασα. Είναι ίσως η καλύτερη mascara που έχω δοκιμάσει, ακόμα καλύτερη και από τη Lash Sensational της Maybelline που την αγαπώ!! Δίνει απίστευτο μήκος και όγκο στις βλεφαρίδες και -δεν ξέρω πως- της κάνει να φαίνονται πιο πυκνές και παχιές-. Είχα βάλει τη συγκεκριμένη mascara μόνο από το ένα μάτι για να δω διαφορά με το άλλο που δεν είχε και το μάτι χωρίς τη mascara ήταν σαν να μην υπήρχε, σαν να ήταν μικροσκοπικό, για τέτοια διαφορά μιλάμε!! Σίγουρα κάποια στιγμή θα ποστάρω μια φωτογραφία στη σελίδα μου στο Facebook (μπείτε εδώ) όπου θα έχω εφαρμόσει τη mascara στο ένα μάτι, ενώ στο άλλο όχι, για να δείτε και μόνοι σας τι εννοώ..!! Είναι τρομερό προϊόν, κρίμα που είναι πανάκριβο και μόλις τελειώσει το δείγμα...αντίο για πάντα!
Avon eau de toilette ''Love'': Αυτή την κολόνια την είχα πάρει ως δώρο στα γενέθλια μου τον Μάιο και 2 μήνες τώρα τη χρησιμοποιώ ασταμάτητα και ακόμα να τελειώσει! Έχει ένα υπέροχο φρέσκο, αναζωογονητικό άρωμα που τελευταία το προτιμώ σε κολόνιες, ειδικά το καλοκαίρι. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, αφού μπορείτε να δείτε αναλυτικό review και υπέροχες φωτογραφίες του προϊόντος εδώ
Oriflame ''Milk & honey'' gold hair mask for shiny and nourished hair: Ακόμη ένα δώρο που πήρα για τα γενέθλια μου, ήταν αυτή η μάσκα μαλλιών. Γενικά μου αρέσουν πολύ τα προϊόντα της σειράς ''Milk & honey'' που έχω δοκιμάσει, μου τελείωνε και η μάσκα μαλλιών που είχα, οπότε μου έκατσε κουτί. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, βοήθησε πολύ τις άκρες των μαλλιών μου να μαλακώσουν, να είναι μεταξένιες και να ξεμπερδεύονται εύκολα μετά το λούσιμο. Βέβαια,  πραγματική πρόκληση ήταν να καταφέρει να μαλακώσει το μαλλί μου μετά το ντεκαπάζ που έκανα στις άκρες, αυτό το μήνα. Δεν λέω ότι έγινε το θαύμα εν μια νυκτί και έγιναν όπως πριν, αλλά σταδιακά και σε κάθε λούσιμο βάζω μια γενναία ποσότητα στις άκρες, αφήνω για μερικά λεπτά, ξεβγάζω και τα νιώθω πραγματικά πιο απαλά και ενυδατωμένα. Έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη αλλά δυστυχώς όπου να 'ναι τελειώνει, οπότε πρέπει να βρω μια άλλη αντάξια της.
Random Favourites:

Joy Fielding ''Σε κώμα'': Επιτέλους, μετά από αρκετό καιρό, βρήκα ένα βιβλίο που με έχει συναρπάσει και με έχει καθηλώσει με τις συνεχείς ανατροπές του! Το βρήκα σε ένα πάγκο με βιβλία σε ένα παζάρι και ο τίτλος σε συνδυασμό με το εξώφυλλο μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Όταν διάβασα και την υπόθεση, ήταν απλώς θέμα χρόνου να το αγοράσω. Είναι σχετικά μεγάλο βιβλίο (γύρω στις 500 σελίδες), αλλά είναι ευκολοδιάβαστο, καλογραμμένο, με μεγάλη, ευχάριστη γραμματοσειρά και με υπόθεση που όμοια της δεν έχω ξαναδιαβάσει. Πρόκειται για μια γυναίκα γύρω στα 30 που φαίνεται να ζει την τέλεια ζωή. Είναι εύπορη, έχει ένα σύζυγο που τη λατρεύει, 2 πολύ καλές φίλες και ετοιμάζεται να κάνει παιδί. Όλα αυτά, μέχρι τη στιγμή που τη χτυπάει ένα αυτοκίνητο, της σπάει κάθε κόκκαλο του κορμιού της και τη ρίχνει σε κώμα. Δεν μιλάει, δε βλέπει, δεν κουνιέται. Μόνο ακούει, αλλά κανείς δεν το ξέρει αυτό.   Ακούει ότι πίσω από όλα αυτά που της είχε χαρίσει ως τώρα απλόχερα η ζωή υπάρχουν σκοτεινά μυστικά και άνθρωποι που την πλησιάζουν με όχι και τόσο καλές προθέσεις. Προσπαθεί με λογική να καταλάβει τη συνέβη γύρω από την τραγική κατάσταση που βρίσκεται. Ήταν απλώς ένα ατύχημα ή κάποιος την ήθελε νεκρή...;;
Πάνω-κάτω αυτό είναι το βιβλίο, τώρα βρίσκομαι σχεδόν στη μέση και με έχει συναρπάσει. Όσο κουρασμένη και να είμαι, θέλω να κάτσω έστω και ένα τέταρτο παραπάνω ξύπνια για να διαβάσω όσο προλάβω μέχρι να μην μπορώ να κρατηθώ ξύπνια...από αυτό καταλαβαίνεις ότι πρόκειται για ένα καλό βιβλίο ;) Μόλις το τελειώσω θα αφιερώσω ένα book review για αυτό, στη στήλη Chat, eat & read! 
Επίσης δεν θα μπορούσα να μην αναφέρω το highlight του μήνα, που ήταν ότι έβαψα τα μαλλιά μου. Αλλά δεν τα έβαψα ένα οποιοδήποτε χρώμα, αυτή τη φορά έκανα την υπέρβαση του εαυτού μου: τα έβαψα μωβ-κόκκινο με φούξια (έντονο!) ombre! Για εμένα αυτό είναι υπέρβαση γιατί ενώ μου αρέσει να βλέπω σε άλλους ''τρελά'' χρώματα στα μαλλιά και τους θαυμάζω που το τολμάνε, εγώ δεν το έκανα ποτέ ως τώρα γιατί δεν ήθελα να ξεχωρίζω κάπου, ήθελα να περνάω κάπως απαρατήρητη. Τώρα το τι άλλαξε, δεν ξέρω ιδιαίτερα, πάντως νιώθω ότι έχει αλλάξει ο αέρας που αποπνέω. Περισσότερα σχετικά με τις βαφές που χρησιμοποίησα, την τεχνική, tips και περισσότερα περί ψυχολογίας όσον αφορά την αλλαγή, θα σας τω πω αναλυτικά σε επόμενο post που ετοιμάζω! Stay tuned :)
Και κάπου εδώ τελείωσε η mini ανασκόπηση στα αγαπημένα, στα πράγματα που ξεχώρισα το μήνα Ιούνιο. Πλέον έχουμε ένα ολόκληρο μήνα μπροστά μας να αντιμετωπίσουμε και να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τον περάσουμε...ζάχαρη!! :) Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το post. Πείτε μου στα σχόλια αν είχαμε κοινά αγαπημένα, όπως επίσης και τι ξεχωρίσατε εσείς τον μήνα που μας πέρασε. Επίσης θα ήθελα να μου γράψετε τη γνώμη σας για το νέο μαλλί και γενικά τη γνώμη έχετε για τα μαλλιά σε περίεργα, τολμηρά χρώματα, θα χαρώ να μάθω! Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο το χρώμα στα μαλλιά σου! Αυτό που έγραψες για το ρουζάκι της Essence ότι έχει διακριτική απόδοση το παρατήρησα σε όσα ρουζ δοκίμασα από την εταιρία και γι' αυτό τα προτιμώ, γιατί και εγώ φοβάμαι για το αποτέλεσμα κλόουν :p Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! <3 Α ναι;; Είναι το πρώτο ρουζ που δοκιμάζω από την εταιρία, δεν ήξερα ότι όλα είναι τόσο διακριτικά, ευτυχώς για εμάς δηλαδή χαχα :) Πολλά φιλιά και ευχαριστώ για το σχόλιο σου xx

      Διαγραφή