Blue Jeans & White T-shirt | 3 Ways

6/18/2016 10:12:00 π.μ.

Κάθε φορά το ίδιο πράγμα: κάθομαι μπροστά από την ντουλάπα 1 ώρα προσπαθώντας να αποφασίσω τι να φορέσω. Φυσικά θέλω κάτι με στυλ αλλά και άνετο. Μπορεί να έχω 100 διαφορετικά ρούχα στην ντουλάπα μου, αλλά σχεδόν πάντα καταλήγω να φοράω το ίδιο τζιν και την ίδια απλή μπλούζα. Αν σας θυμίζει κάτι αυτό το σκηνικό -καταρχάς welcome, χαίρομαι που γινόμαστε πολλοί- και κατά δεύτερον, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο γιατί σήμερα θα σας δείξω πως να φορέσετε το ίδιο τζιν και μια απλή, άσπρη μπλούζα με 3 διαφορετικούς τρόπους, απλώς αλλάζοντας αξεσουάρ, για να δημιουργήσετε 3 διαφορετικά looks. Καλό ακούγεται, έτσι;; Πάμε να δούμε λοιπόν τα outfits!

OUTFIT No. 1: CITY ADVENTURES
Ανάλαφρο, minimal και ιδανικό για μια Σαββατιάτικη εξόρμηση στην πόλη! Σε αυτό το look το statement κομμάτι είναι το ψάθινο καπέλο που σε συνδυασμό με το κίτρινο τσαντάκι προσδίδει μια καλοκαιρινή αύρα στο σύνολο!

Jeans: Peacocks
T-shirt: H&M
Shoes: Bozikis
Bag: Bags Icon
Hat: Tiger
OUTFIT No. 2: CASUAL & CHIC
Όπως λέει και ο τίτλος, με αυτό το outfit θα καταφέρετε να νιώθετε άνετε και να δείχνετε καλοντυμένες ταυτόχρονα! Σε αυτό το outfit ξεχωρίζει η τσάντα που χάρη στα pastel χρώματα και το γεωμετρικό σχέδιο αναβαθμίζει όλο το ντύσιμο, δίνοντας μια πιο chic νότα. Από την άλλη, τα floral παπούτσια που κινούνται στις ίδιες αποχρώσεις, ''δένουν'' με την τσάντα και επειδή είναι sneakers, είναι πολύ βολικά. 

Jeans: Peacocks
T-shirt: H&M
Shoes: Lidl
Necklace: H&M
Bag: Bags Icon
OUTFIT No. 3: SIMPLY NAUTICAL 
Εδώ τα αξεσουάρ είναι αρκετά διακριτικά αλλά οι μπεζ πλατφόρμες κάνουν το ντύσιμο περισσότερο απογευματινό/βραδινό ενώ το μπλε τσαντάκι σε συνδυασμό με το κόκκινο κραγιόν μετατρέπουν το look σε πιο καλοκαιρινό και δίνουν ένα nautical στυλ. Αυτό το outfit μπορεί άνετα να φορεθεί απογευματινές/βραδινές ώρες χωρίς να χάνετε την άνεση ενός χαλαρού, πρωινού ντυσίματος. 

Jeans: Peacocks
T-shirt: H&M
Shoes: (?)
Necklace: Accessories
Bag: Bags Icon

Είδατε λοιπόν πως, αλλάζοντας λίγο τα αξεσουάρ μπορούμε να πετύχουμε 3 διαφορετικά looks, άνετα και με στυλ. Απλό, έτσι;; Νομίζω αυτές οι ιδέες θα μας βοηθήσουν όλους λίγο περισσότερο, την επόμενη φορά που θα σταθούμε άσκοπα για κανένα μισάωρο μπροστά από την ντουλάπα, προσπαθώντας να δούμε τι θα φορέσουμε! Πείτε μου στα σχόλια αν σας άρεσε αυτό το post. Αν δημιουργήσετε κάποιο από τα παραπάνω ντυσίματα, θα χαρώ να δω το outfit σας σε φωτογραφία στο Instagram, κάνοντας με tag (username: @ilianaa_mac). Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!! 

Υ.Γ.: Πως σας φαίνεται η νέα, ανανεωμένη εμφάνιση του blog? Περιμένω τις εντυπώσεις σας, εγώ πάντως έχω ξετρελαθεί!! Επίσης έκανα δυναμικό come back στο Instagram, οπότε κάντε με follow για να τα λέμε και από εκεί :)

You Might Also Like

2 σχόλια