Most loved in February | Monthly Favourites

3/01/2016 04:00:00 π.μ.

...Πάει και ο Φεβρουάριος, ένας εντελώς αδιάφορος μήνας (άμα είσαι αισιόδοξος, φαίνεται από χιλιόμετρα! :D ). Η αλήθεια είναι ότι είναι από τις λίγες φορές που μου αρέσει που έφυγε ένας μήνας, γιατί σιγά σιγά μπαίνουμε στους ανοιξιάτικους μήνες και είμαι αρκετά ενθουσιασμένη γιατί η άνοιξη με κάνει πιο χαρούμενη, με ανανεώνει..θα αρχίσει και η καλοκαιρία, να έχει κάθε μέρα ήλιο, να νυχτώνει πιο αργά...<3 Anyway, ήθελα να καταλήξω ότι άλλος ένας μήνας τελείωσε, άρα έχουμε άλλο ένα post με τα αγαπημένα προϊόντα (και μη) που ξεχώρισα το Φεβρουάριο! Παραδόξως, αυτό το μήνα θα δείτε ότι πιο πολύ έχω random αγαπημένα, παρά καλλυντικά, περιποίησης κλπ..Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά;;

Eveline body butter with cocoa butter & avocado oil: Στις αρχές του μήνα χρησιμοποιούσα ένα ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος το οποίο ήταν άθλιο και αυτό το προϊόν ήρθε να με ''σώσει''. Παρόλο που είναι body butter δεν είναι καθόλου πηχτό, απλώνεται πάρα πολύ εύκολα δεν κολλάει, στεγνώνει γρήγορα και ενυδατώνει το δέρμα. Το μόνο λιγάκι αρνητικό είναι ότι δεν έχει αρνητικό είναι ότι δεν έχει καθόλου μυρωδιά. Βέβαια άλλοι μποροί να το βρίσκουν πολύ μεγάλο plus, αλλά εμένα λιγάκι με χαλάει. Κατα τ' άλλα είναι τέλειο (αν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο body butter από την εταιρία ''I love...'' να ξέρετε ότι σας υφή και ποιότητα είναι ίδια!).

Maison de la perfumerie ''D&G Light blue'': Ακόμα ένα άρωμα από αυτό το μαγαζάκι το οποίο το αγαπώ γιατί έχει μακράν τις καλύτερες κολώνιες τύπου! Τα τελευταία χρόνια, όποια κολώνια χρησιμοποιώ, είναι από αυτό το μαγαζί. Πριν από λίγο καιρό, είχα μυρίσει την αυθεντική κολώνια ''Light blue'' και είχα ξετρελαθεί με το άρωμα (θα προσπαθήσω να το περιγράψω όσο καλύτερα μπορώ!): θυμίζει ελαφριά αντρική κολώνια, με μερικές νότες γυναικείας κολώνιας και το άρωμα του καπνού! Παιδιά, πέρα από την πλάκα, είναι φοβερός συνδυασμός! Ακόμα και εγώ που μισώ τη μυρωδιά του καπνού, σε αυτό το συνδυασμό είναι τέλειος! Και επειδή έχω δοκιμάσει την αυθεντική κολώνια και την ''απομίμηση'' έχω να σας πω ότι είναι ακριβώς ίδιες, η μυρωδιά είναι ίδια. Όπως καταλαβαίνετε τη χρησιμοποιώ κάθε μέρα ανεληπώς! Επίσης μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το γαλάζιο χρώμα που έχει το υγρό, δεν το έχω ξαναδεί σε κολώνια!

Cien lipgloss No. 30 ''Nude lips'': Συνεχίζουμε με ένα προϊόν που ήταν αναπάντεχα καλό. Μιλάω για το lipgloss από την εταιρία Cien. Είχα δει πολλές φορές αυτά τα lipgloss στο Lidl αλλά δεν τα δοκίμαζα για 2 λόγους: 1)δεν δηλώνω fan των lipgloss, σχεδόν ποτέ δε φοράω και 2)δεν πίστευα ότι θα ήταν ωραία. Έχοντας όμως διαβάσει μερικές καλές κριτικές για το προϊόν αυτό και αφού τα είχε στο Lidl πριν από μερικές εβδομάδες, είπα ότι είναι ευκαιρία να δοκιμάσω ένα, για να δω και μόνη μου αν αξίζουν ή όχι. Μου έκανε ευχάριστη εντύπωση το γεγονός ότι δεν είναι σαν τα περισσότερα lipgloss που γυαλίζουν από χιλιόμετρα μακριά και μέσα είναι ''τίγκα'' στο glitter. Έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος και επίσης είναι σημαντικό ότι δεν κολλάει στα χείλη, κάτι που το βρίσκω εξαιρετικά εκνευριστικό όταν συμβαίνει με τα περισσότερα lipgloss. Επίσης τα νιώθεις ενυδατικά και όταν φεύγουν από τα χείλη, αυτό γίνεται σταδιακά αφήνοντας μια διακριτική γυαλάδα στα χείλη, σαν να έχετε μόλις βάλει lip balm. Εν τέλει, να μην τα πολυλογώ, κατέληξα με 2 διαφορετικές αποχρώσεις στη συλλογή μου, αλλά αυτή που φορούσα όλο το μήνα, κάθε μέρα, non stop, ήταν το Νο. 30, ένα απαλό καφέ nude! Βέβαια, όλα καλά και όλα ωραία με αυτά τα lipgloss, αλλά θα έλεγα ψέματα αν έλεγα ότι δεν με ανησυχεί το γεγονός ότι πουθενά δεν αναγράφονται τα συστατικά του προϊόντος. Όχι ότι θα τα καταλάβαινα, αλλά τουλάχιστον θα υπήρχαν. Ενώ τώρα νιώθω σαν να προσπαθούν να ''κρύψουν'' κάτι. Τέλος πάντων, εγώ θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ και ας ελπίσουμε ότι θα επιζήσω χαχα!



Random Stuff...:

Ρολόι χειρός: Τα Lidl είχαν την τιμητική τους αυτό το μήνα, μιας και έκανα αρκετές αγορές από εκεί. Κοντά στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου είχε βάλει ένα σετ με γυναικείο ρολόι και 2 βραχιόλια σε διάφορα σχέδια και χρώματα, μόνο με 10 ευρώ. Επειδή μου άρεσε το συγκεκριμένο ρολόι, ήταν πάρα πολύ καλή η τιμή του και επειδή δεν έχω πολλά ρολόγια, είπα να το αγοράσω....και ήταν ακόμα μια επιτυχημένη αγορά της Ηλιάνας (περιμένω χειροκροτήματα χαχα!!) Πραγματικά όμως είναι πολύ όμορφο ρολόι, με μεγάλο καντράν, ''διαμαντάκια'' γύρω (άπαξ και γυαλίζουν, είναι διαμάντια για εμένα, τέλος.) και φαρδύ μαύρο δερμάτινο λουράκι. Το έχω ευχαριστηθεί πολύ και το φοράω συνέχεια, μιας και πηγαίνει με κάθε ντύσιμο!


Κολιέ ματάκι: Ακόμα ένα αξεσουάρ που ξεχώρισα το μήνα που μας πέρασε, ήταν αυτό το διακριτικό κολιεδάκι. Αυτό το σχέδιο είναι πολύ στη μόδα, τελευταία το βλέπω σε πάρα πολλά αξεσουάρ και μου αρέσει αρκέτα. Όταν είδα αυτό το κολιεδάκι λοιπόν, το ερωτεύτηκα και το πήρα. Μου αρέσει που είναι όμορφο και διακριτικό αλλά υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο ελάττωμα. Φυσικά η αλυσίδα δεν ήταν χρυσή, κάτι που ήταν αναμενώμενο για κολιέ των 2 ευρώ. Το πρόβλημα τώρα είναι ότι κάποια στιγμή το φόρεσα για 3 συνεχόμενες ημέρες γιατί μου άρεσε. Όταν όμως έπλενα το πρόσωπο μου και τρέχανε λίγα νερά στο λαιμό μου, αυτό άρχισε να ''ξεβάφει'' και να αφήνει αυτή την ενοχλητική μαυρίλα/πρασινίλα που αφήνουν τα faux bijoux όταν βραχούν. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να πάθω ένα σοκ όταν έβγαλα το κολιέ, αφού είχε αφήσει μια έντονη μαυρίλα από κάτω, περιμετρικά του λαιμού. Στην αρχή δεν το σκέφτηκα και νόμιζα ότι έχω καμία σπάνια ασθένεια και ότι πεθαίνω :P Εντάξει δεν μπορώ να πω, είναι τεράστιο ελάττωμα αυτό, αλλά μου αρέσει πάρα πολύ το ματάκι. Ίσως το βγάλω από αυτή την αλυσίδα και το βάλω σε άλλη!
White sneakers: Ακόμα μια αγορά μου από το Lidl (είδατε ωραία πραγματάκια που βάζει..;;) ήταν αυτά τα sneakers. Όπως βλέπετε είναι άσπρα και έχουν κάποιες χρυσές λεπτομέρειες (άσπρο και χρυσό είναι από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς!). Είναι πανέμορφα για βόλτα και πάρα πολύ άνετα! Τα πήρα 13 ευρώ, αν θυμάμαι καλά! Δεν είναι γλυκούλικα;;


Shawn Mendes - Stiches & Something big: Το ''stiches'' και το ''something big'' παίζαν στο repeat, όλη την ώρα, κάθε μέρα για όλο το μήνα! Μου αρέσουν γιατί χαρούμενα τραγουδάκια και μου φτιάχνουν τη διάθεση! Ακούστε τα, να δείτε και μόνοι σας!


Colour Switch: Παιδιά, αν κολλάτε εύκολα με παιχνίδια τύπο ''flappy bird'', μην μπείτε καν στον κόπο να κατεβάσετε αυτό το παιχνίδι. Εκτός και αν θέλετε να μπείτε αντίο στην κοινωνική σας ζωή. Από τότε που το κατέβασα παίζω συνέχεια. Εντάξει βέβαια είαι καλό γιατί περνάει ευχάριστα η ώρα σου, αλλά είναι αρκετά εθιστικό! Α, επίσης είναι σχετικά δύσκολάκι να περάσεις τις πίστες.
Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα προϊόντα (και μη) που ξεχώρισα το Φεβρουάριο! Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το post. Πείτε μου στα σχόλια αν σας άρεσε, αν είχαμε κοινά αγαπημένα αλλά και τι αγαπήσατε εσείς αυτό το μήνα! Επίσης πείτε μου πως θα βαθμολογούσατε το Φεβρουάριο από το 0 έως το 10. Για εμένα ήταν ένα 7ράκι. Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

Υ.Γ.: Και καλό μήνα..!! :)

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Καλο Μηνα και Καλη Ανοιξη σιγα σιγα!!!!!
    Θα ψαξω για το lip gloss σιγουρα !
    Φιλακια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης κοπέλα μου, σ'ευχαριστώ πολύ!! Έχε το νου σου όταν θα το ξαναβάλει, πιστεύω θα σου αρέσει! Πολλά φιλιά xx

      Διαγραφή