Candle - Maniaaa (mini haul)

3/15/2014 08:32:00 π.μ.



Τον τελευταίο καιρό (για την ακρίβεια όλο το χειμώνα) έχω μια μανία με τα κεριά, την οποία δεν την είχα παλιότερα. Εε, εντάξει, όχι και αδικαιολόγητα, ο χειμώνας θέλει κεριά, σωστά;; :P Είναι τόσο ωραία η ατμόσφαιρα όταν ανάβεις κεριά, είναι τόσο χαλαρωτικά και υπάρχουν τόσο πολλά χρώματα και μυρωδιές ...<3
Στο σημερινό post, θα σας δείξω κάποια πραγματάκια που πήρα εχθές από το Jumbo (κεράκια, αρωματικά χώρου κλπ.) ...Πάμε να ξεκινήσουμε όμως!!

  • Με το που μπήκα στο διάδρομο με τα κεριά και τα συναφή, τρελάθηκα από τα γεμάτα με κεριά ράφια, τα διάφορα χρώματα, τα αρώματα..Αυτό όμως που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν μια mini συλλογή με κεριά, που πάνω στο γυαλί τους έγραφε διάφορες φράσεις. Εγώ διάλεξα το άσπρο, γιατί είναι ουδέτερο χρώμα, μου άρεσε η μυρωδιά του (βανίλια<3) και τέλος η φράση που είχε πάνω! Είχε επίσης ένα πράσινο που έλεγε πάνω ''Harmony'' και ένα μωβ που έγραφε ''Miracles''. Νομίζω το πήρα 2 ευρώ.

  •  Ένα άλλο κερί που μου ''τράβηξε'' την προσοχή ήταν αυτό, γιατί μου άρεσε πολύ που είχε το σκοινάκι, το καρτελάκι..(μόνο από την εμφάνιση με ηρεμεί :P) Τέλος πάντων, μυρίζει και αυτό βανίλια και εμένα προσωπικά μου θύμισε λίγο σαν μυρωδιά και καρύδα! Δεν θυμάμαι τιμή, αλλά σίγουρα είχε κάτω από 5 ευρώ.


  • Έψαχνα αρκετό καιρό ένα τέτοιο αρωματικό με στικ για το δωμάτιό μου, και να που το βρήκα!! Ήταν σε ένα κουτάκι το μπουκαλάκι και τα στικ, εκ των οποίων τα δύο έχουν πάνω ψεύτικα άσπρα λουλουδάκια! Είχε πολλά αρώματα, αλλά αποφάσισα να πάρω την κλασσική βανίλια. Έχω να πω, πως όντως αρωματίζει πολύ καλά το χώρο (φοβόμουν ότι δεν θα δούλευε και ότι έδωσα τζάμπα λεφτά) και κάθε φορά που μπαίνεις στο δωμάτιο, μυρίζεις ένα πολύ ωραίο, διακριτικό άρωμα βανίλιας! So fresh<3 (Αν δεν κάνω λάθος είχε 5 ευρώ.)

  • Τέλος, λίγο πριν αφήσω αυτό το λατρεμένο διάδρομο, βρήκα ψηλάάά σε ένα ράφι αυτή τη βάση για ρεσό που μοιάζει με μικρό φωτιστικούλι! Με το που το είδα, το φαντάστηκα πάνω στο μπουντουάρ μου..και ήταν αδύνατον να μην το πάρω!! Είναι από την ίδια ''συλλογή'' που πήρα και το κεράκι που σας έδειξα πριν. Είναι πολύ πρωτότυπο διότι είτε το έχεις ανοιχτό ή κλειστό, φαίνεται σαν φωτιστικό! Πρέπει να είχε 4-5 ευρώ.

Και μια φωτογραφία όταν είναι αναμμένο.. 


..Κάπου εδώ τελείωσε και το σημερινό post! Θα αγοράζατε κάποιο από αυτά τα πραγματάκια;; Γράψτε μου στα σχόλια, τα λέμε στο επόμενο post, πολύ σύντομα!!
Πολλά φιλιά:*



You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Τι ωραιο το happiness κερακι!! Και τα υπολοιπα μου αρεσουν πολύ! Δυστυχως τα jumbo ειναι πολυ μακρια απο εκει που μενω και δεν τα εχω επισκεφτει καθολου φετος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γενικά όλη η ''συλλογή'' με τα κεράκια αυτά είναι πολύ ωραία! Πάντως με την πρώτη ευκαιρία πήγαινε, αν σ' αρέσουν τα κεράκια, θα ξετρελαθείς με τα καινούργια που έχουν φέρει!!<3

      Διαγραφή
  2. λατρεύω κι εγώ τα κεράκια και τις όμορφες μυρωδιές! όλα όσα μας έδειξες είναι ένα κι ένα.. είχα πάρει κι εγώ από τζάμπο ένα αρωματικό με στικς σαν το δικό σου, αλλά δεν έκανε δουλειά. αν βρω ακριβώς αυτό που πήρες κι εσύ θα το πάρω σίγουρα ^.^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι, κι εγώ έχω ξετρελαθεί με αυτά τα πραγματάκια..ειδικά τη βάση για ρεσό που μοιάζει με φωτιστικό<3 Πιστεύω ότι το συγκεκριμένο δουλεύει πάντως. Να φανταστείς όποιος μπαίνει μέσα στο δωμάτιο με ρωτάει τι μυρίζει τόσο ωραία!:)

      Διαγραφή
  3. Αχ το κεράκι το πρώτο με το στοιχακι το πήρα κ εγώ! Τέλειο εε;; 2€ είχε, μόνο μη το κάψεις μέχρι τέρμα γτ μπορεί κ να σπάσει το βαζάκι :( εμένα τουλάχιστον μου έσπασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι φανταστικό! (ευχαριστώ πολύ και για την τιμή, θα το διορθώσω αμέσως!) :) Δεν το ήξερα αυτό με το βαζάκι, ευχαριστώ που μου το είπες, θα το έχω υπόψη μου :/

      Διαγραφή