Beauty Express

1/23/2014 11:01:00 π.μ.


Επ φατσάκια μου τι κάνετε; Ελπίζω να είστε πολύ καλά! Σήμερα έχουμε ένα post με μερικές εύκολες λύσεις για μικρά λαθάκια που όλες κάνουμε κατά καιρούς στο μακιγιάζ. Αυτές τις λύσεις express τις βρήκα από ένα περιοδικό, μου φάνηκαν  ενδιαφέρουσες και ήθελα να τις μοιραστώ μαζί σας! Πρώτα απ' όλα, όταν κάνουμε τέτοια μικρο-λαθάκια, δεν χρειάζεται πανικός, μην βιαστούμε κατευθείαν να ξεβαφτούμε, είναι άδικος κόπος!
...Οπότε keep calm και πάμε να ξεκινήσουμε!


  • Κόκκινο κραγιόν στα δόντια: Το κόκκινο κραγιόν είναι μακράν, ο καλύτερος φίλος στο μακιγιάζ της γυναίκας...απλά μερικές φορές μας προδίδει. Σίγουρα θα σου έχει τύχει (και αν όχι ακόμα,θα σου τύχει σίγουρα, υπομονή :P) κάποια στιγμή το σκούρο σου κραγιόν να κάνει εμφάνιση στα δόντια. Λύση: Επειδή είμαστε και προνοητικά άτομα, κάθε φορά που βάζεις έντονο κραγιόν, ταμπόναρε τα χείλη με ένα κομμάτι χαρτί και στη συνέχεια βάλε το δείκτη στο στόμα και τράβηξε το προς τα έξω,αφαιρώντας έτσι το επιπλέον κραγιόν.


    • Γραμμή με μολύβι που τελικά γίνεται..smoky: αποφασίζεις λοιπόν να προσπαθήσεις και εσύ μια φορά να κάνεις μια γραμμή στο άνω βλέφαρο με το μολύβι, για να αποκτήσεις ένα πιο sexy βλέμμα και κατέληξες...με βλέμμα ρακούν! Σου θυμίζει μήπως κάτι αυτή η σκηνή; Αν ναι, σου έχω λύση: πρώτα θα βάζεις σαν σκιά λίγη πούδρα για να απορροφήσει τη λιπαρότητα που έχει αυτή η περιοχή και στη συνέχεια βάζεις το μολύβι. Το μολύβι που θα χρησιμοποιήσεις για αυτή τη δουλειά, φρόντισε να είναι σκληρό μολύβι, και όχι τύπου kohl, γιατί είναι πιο μαλακά και λιώνουν ευκολότερα.

    • Ανεπιθύμητες κοκκινίλες: προσωπικά για εμένα δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό πράγμα, από ένα σπυράκι ή μια κοκκινίλα στο πρόσωπο! Φυσικά, ποτέ δεν τα σπάμε και δεν τα πειράζουμε γιατί μπορεί να πάθουμε μολύνσεις. Αλλά αλήθεια...τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις; Λύση: τύλιξε  σε μια χαρτοπετσέτα ένα παγάκι και πίεσε το λίγο πάνω στο σπυράκι για περίπου 10 λεπτά, μετά πλύνε το πρόσωπο σου με ειδικό σαπούνι καθημερινού καθαρισμού, και σκούπισε την περιοχή με μια καθαρή πετσέτα, για να αποφύγεις τις μολύνσεις. Με αυτό τον τρόπο θα μαραθεί. Συνέχισε το μακιγιάζ σου με concealer στην περιοχή της κοκκινίλας και είσαι έτοιμη!
    • Η μάσκαρα κολλάει τις βλεφαρίδες και αφήνει κόμπους: Το πιο πιθανό ότι η μάσκαρα είναι στα είναι έτοιμη να μας αφήσει χρόνους ή ξεραίνεται (αν την αφήνεις ανοιχτή). Λύση 1η: Πέρνα μια διάφανη μάσκαρα σαν βάση, για να ξεχωρίσουν οι βλεφαρίδες, και στη συνέχεια πέρνα τη μαύρη σου μάσκαρα  για να δώσει χρώμα. Λύση 2η: Βάλε στο βουρτσάκι της μάσκαρα λίγη βαζελίνη και ανακατέψτε με το υπόλοιπο περιεχόμενο και ανακατέψτε με κυκλικές κινήσεις.Με αυτό τον τρόπο δίνεις λίγη παράταση ζωής στη μάσκαρα σου!

    • Πολύ ρουζ στα μάγουλα;: υπάρχει λύση χωρίς να χρειάζεται να ξανακάνεις όλο το μακιγιάζ σου πάλι από την αρχή. Λύση: το ρουζ είναι και αυτό ένα καλλυντικό σε μορφή compact. Οπότε πέρνα από πάνω λίγη πούδρα για να μαλακώσει το χρώμα. Αν το ρουζ είναι σε υγρή μορφή, πέρνα από πάνω λίγο υγρό make up, αυτό ήταν!

    Αυτό ήταν λοιπόν και το σημερινό post! Ελπίζω να ήταν χρήσιμο και κατατοπιστικό! Μην ξεχάσετε να έρθετε μια βόλτα από τη σελίδα μας στο facebook, να κάνετε like και να ενημερώνεστε για όλα τα καινούργια post!

    Πολλά φιλιά.






    You Might Also Like

    4 σχόλια

    1. Πολύ ωραιο ποστ και πολυ βοηθιτικο! Ειδικα αυτο το κραγιον στα δοντια και το υπερβολικο ρουζ,,,πρεπει να σταματησει!! χχαχαχα
      Μου αρεσαν πολυ οι φωτογραφιες που επελεξες:)
      Δεν ξέρω ομως από που μπορώ να γινω μελος στο μπλογκ σου γιατί δεν βλέπω το αντίστοιχο κουμπάκι "εγγραφή στο ιστολόγιο". Αν μπορείς διαφώτισέ με!
      Φιλιά Μπέτυ
      www.mintfloraldiary.blogspot.gr

      ΑπάντησηΔιαγραφή
      Απαντήσεις
      1. Χαίρομαι που σε βοήθησε! Νομίζω ότι μετά από το ποστ, θα σταματήσουν αυτά, χαχα :P Ναι έχεις δίκιο, είχε γίνει κάποια λάθος ρύθμιση και δεν το έβγαζε, νομίζω τώρα το έφτιαξα (αν δεις ότι δεν μπορείς πάλι, πες το μου αν δεν σου κάνει κόπο,για να το διορθώσω) :*

        Διαγραφή