Most loved in March | Monthly favourites

4/01/2016 02:36:00 π.μ.

Καλό μήνα!! :) Έφυγε και ο Μάρτιος (ο οποίος by the way, μου φάνηκε αιώνας) και μπαίνουμε για τα καλά στους ανοιξιάτικους μήνες (yeaaah!). Γενικά σα μήνας ήταν παράξενος, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, στιγμές που ήμουν χαρούμενη, άλλες που ήμουν χαμένη και άλλες απλές αδιάφορες. Πάντως 2 πράγματα που μπορώ να πω ότι με ενθουσίασαν στο Μάρτιο, είναι ότι είχε αρκετές ηλιόλουστες, ζεστές μέρες και επίσης, ας μην ξεχνάμε ότι άλλαξε η ώρα και επιτέλους νυχτώνει κατά τις 8:30 και όχι από τις 5! Πάντως είμαι ενθουσιασμένη για τον Απρίλιο γιατί έρχεται το Πάσχα και έχω ετοιμάσει ωραία πραγματάκια εδώ στο blog! Θα τα μάθετε όλα σε λίγο καιρό... ;) Αυτή τη φορά δεν είχα πολλά αγαπημένα, κυρίως γιατί δε δοκίμασα πολλά καινούργια προϊόντα. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά..;;
W7 ''In the mood'' eyeshadow palette: Είχαμε μια καινούργια προσθήκη στα καλλυντικά αυτό το μήνα, την mini παλέτα σκιών της W7 η οποία είναι μικρή, ιδανική για ταξίδια και οι αποχρώσεις που περιλαμβάνει σου δίνουν τη δυνατότητα να δημιουργήσεις από ένα απλό, καθημερινό μακιγιάζ μέχρι ένα βραδυνό smokey. Περισσότερες πληροφορίες για αυτή την παλέτα μπορείτε να βρείτε στο αναλυτικό review που είχα κάνει, διαβάστε εδώ. Νομίζω πάντως η σκιά που φόρεσα πιο πολύ ήταν η ''Wink'' (η 4η σκιά) γιατί είναι πανέμορφη απόχρωση για την κόγχη, αλλά και για όλο το κινητό βλέφαρο.

Elixir make-up waterproof lip liner No. 037: Συνεχίζοντας με μακιγιάζ, αυτό το μήνα φόρεσα αρκετά αυτό το μολύβι χειλιών από την εταιρία Elixir. Εντάξει, δεν είναι αδιάβροχο και δεν έχει την τρελή διάρκεια, αλλά έχει όμορφη ροζ, ανοιξιάτικη απόχρωση και όταν φεύγει αφήνει ένα όμορφο ροδαλό χρώμα στα χείλη. Φαίνεται ότι είναι σκούρο, αλλά στα χείλη είναι πολύ πιο ανοιχτό χρώμα. Γενικά αυτό το μήνα δεν έβαφα πολύ τα χείλη μου, αλλά όταν το έκανα, χρησιμοποιούσα αυτό το μολύβι.

Golden Rose 60 sec express dry nail polish No. 26: Μια επίσης πολύ πρόσφατη προσθήκη στη συλλογή με τα βερνίκια μου ήταν αυτό το βερνίκι. Με τον καιρό, που τις τελευταίες μέρες άρχισε να φτιάχνει, μετά από αρκετές μέρες κακοκαιρίας, έφαγα ένα κόλλημα και ήθελα να αγοράσω κάποιο βερνίκι σε ζωηρή, ανοιξιάτικη απόχρωση για να ταιρίαζει με τον καιρό και να μου φτιάχνει τη διάθεση. Μόλις είδα αυτό το βερνίκι στο stand με τα πολυ-αγαπημένα βερνίκια της Golden Rose, δεν το σκέφτηκα πολύ, το πήρα και έφυγα για το ταμείο. Όπως βλέπετε, στο μπουκαλάκι φαίνεται σαν ένα γλυκό, απαλό ροζ-φούξια, όταν το βλέπω μου θυμίζει ζαχαρωτά. Βέβαια όταν βάφεις τα νύχια σου με αυτό, το χρώμα φαίνεται λιγάκι πιο neon. Εντάξει, δεν με πειράζει πολύ, δεν είναι τόσο έντονο. Γενικά το έχω πάρει εδώ και μια εβδομάδα και από τότε το έχω συνέχεια στα νύχια μου :)

Avon ''Planet Spa'' Chocolate face mask: Περνάμε τώρα στα προϊόντα skincare όπου δοκίμασα μερικά καινούργια πραγματάκια, και κάποια ήταν πολύ αξιόλογα, όπως αυτή η μάσκα σοκολάτας από την Avon. Δεν έχω ξαναδοκιμάσει μάσκα με σοκολάτα και έτσι όταν την παρέλαβα ήμουν πολύ ενθουσιασμένη και τη δοκίμασα αμέσως. Έκανα σα μικρό παιδάκι όταν την άπλωσα στο πρόσωπο μου γιατί με το που ξεκίνησα να την απλώνω μύρισε κατευθείαν όλο το δωμάτιο σοκολάτα! Η μυρωδιά σε συνδυασμό με το χρώμα σε κάνουν να νιώθεις ότι άπλωνεις πραγματική, λιωμένη σοκολάτα στο πρόσωπο σου, είναι φανταστικό! Σύντομα να θα ανέβει αναλυτικό review, οπότε δεν λέω τώρα κάτι παραπάνω..!
Oriflame Love Nature face toner: Ένα δεύτερο προϊόν περιπόιησης που ξεχώρισα αυτό το μήνα, ήταν το face toner από την Oriflame με χαμομήλι. Έχω κάνει αναλυτικό review για αυτό το προϊόν, διαβάστε το εδώ. Πάντως μου αρέσει γιατί είναι ήπιο, δροσιστικό και ελαφρύ σαν νεράκι! Από τότε που το πήρα το χρησιμοποιώ κάθε μέρα και έχει γίνει το highlight της καθηρινής περιποίησης του προσώπου μου.
Random Stuff...:

Ρολόι χειρός: Ακόμα ένα ρολόι που πήρα από το Lidl! Μου αρέσει γιατί έχει μεγάλο καντράν και rose gold λεπτομέρειες! Το φόρεσα αρκετά αυτό το μήνα :) Νομίζω κόστισε γύρω στα 10 ευρώ.
Life of Brian: Μπορεί να μην είδα πολλές ταινίες αυτό το μήνα, αλλά είδα λίγες και (πολύ) καλές. Μια από αυτές ήταν το ''Ένας προφήτης, μα τι προφήτης'' (Life of Brian) και έχω γράψει για αυτή την ταινία στη στήλη ''Popcorn & movies'', μπορείτε να βρείτε εδώ το review, την υπόθεση και το trailer. Είναι μια παλιά κωμωδία που σατυρίζει την ''τυφλη'' σχέση των ανθρώπων με τη θρησκεία τους. Έχει εύστοχο χιούμορ και από τα πρώτα λεπτά γελάς (τουλάχιστον εγώ γέλασα!). Σίγουρα προτείνω να τη δείτε!

Still Alice: Η δεύτερη ταινία που είδα αυτό το μήνα και μου άρεσε λέγεται ''Still Alice'' και είναι η ιστορία μιας κοπέλας που από τα 50 της χρόνια εμφανίζει σημάδια Αλτσχάιμερ. Δείχνει γενικά πόσο άσχημη είναι αυτή η αρρώστια και πως καταστρέφει τον άνθρωπο και τον κάνει να χάνει τον εαυτό του. Συγκινητική ταινία που σε προβληματίζει. Αν θέλετε να δείτε κάτι ανάλαφρο για να ξεχαστείτε από την καθημερινότητα σας, μην δείτε αυτή την ταινία, δεν θα σας βοηθήσει!

Αυτά ήταν τα αγαπημένα προϊόντα και μη που ξεχώρισα το μήνα Μάρτιο! Ανυπομονώ τώρα να έρθει ο Απρίλιος για να ξεκινήσω όλα τα ωραία πραγματάκια που έχω προγραμματίσει :) Πείτε μου στα σχόλια αν είχαμε κάποιο κοινό αγαπημένο αλλά επίσης τι ξεχωρίσατε εσείς το μήνα που μας πέρασε! Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολυ ωραία αγαπημένα!Το βερνίκι πως φαίνεται φορεμένο;Επίσης η μάσκα σοκολάτας φαίνεται πολύ δελεαστική!Εγω αγάπησα την πορτοκάλι από την apivita την βάζεις και μυρίζει πορτοκαλι!!!
    Τα ρολόγια του lidl. Βλέπω τα έχεις υπερτιμήσει χεχε!Θα με ενδιέφερε να μας έδειχνες τη συλλογή σου με ρολόγια!!!
    Καλο Μηναααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα, σ' ευχαριστώ πολύ!! :) Για να δεις πως φαίνεται το βερνίκι στα νύχια, θα ανεβάσω σύντομα μια φωτογραφία στο Instagram που θα το φοράω και θα σε κάνω tag για να το δεις! Για τη μάσκα, θα ανέβει κάποια στιγμή αυτές τις μέρες αναλυτικό review, αν θες να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες. Χαχα, τα ρολόγια από το Lidl! Πραγματικά τελευταία παίρνω συνέχεια! Αν θες μπορώ να αφιερώσω ένα post σε αυτό το θέμα, αλλά να ξέρεις, θα είναι μικρούλι καθώς δεν έχω πολλά ρολόγια! Πάντως σε ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου, πολλά φιλιά xx

      Διαγραφή