Most loved in November | Monthly favourites

11/27/2015 11:11:00 π.μ.

Άλλος ένας μήνας, άλλο ένα post με αγαπημένα προϊόντα :) Πότε ξεκίναγε ο Σεπτέμβρης και λέγαμε ''άντε να έρθουν τα Χριστούγεννα'' και τώρα έρχονται τα Χριστούγεννα (με πήραν τηλέφωνο, στο δρόμο είναι) και δεν ξέρουμε πως να αντιδράσουμε :P Τέλος πάντων, αυτά τα λέμε συνέχεια, οπότε σταματάω εδώ. Αυτό το μήνα (ευτυχώς) είχα λίγα και καλά αγαπημένα, και λέω ευτυχώς γιατί ακόμα κουράζομαι που σκέφτομαι πόσα αγαπημένα είχαμε τον προηγούμενο μήνα, πραγματικός πονοκέφαλος..!! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;; :)

  • MAC eye/lip liner with aloe vera & vitamin E: Αυτό το μολύβι μου το έδωσε, στην Ερμού, σε καλύτερη τιμή μια κοπέλα που δούλευε στη MAC και ήθελε να προωθήσει τα προϊόντα της εταιρίας.. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω κάτι από MAC και δεν ξέρω αν ενθουσιάστηκα ή όχι. Anyway, το μολύβι το χρησιμοποιώ για να περνάω πρώτα ελαφρά τη γραμμή που θα κάνω με το eyeliner. Επειδή ακόμα προσπαθώ να ''μυηθώ'' στα κόλπα του eyeliner, αυτός ο τρόπος με βολεύει πάρα πολύ μέχρι να συνηθίσει το χέρι μου και να μην χρειάζεται να περνάω πρώτα μαύρο μολύβι. Για τη δουλειά που το θέλω με έχει βολέψει, μου αρέσει και το έχω χρησιμοποιήσει αρκετά. 
  • Golden Rose velvet matte lipstick No. 29: Συνεχίζοντας με προϊόν μακιγιάζ, στα αγαπημένα αυτού του μήνα προστέθηκε και το κραγιόν No. 29 από την Golden Rose. Σας έχω μιλήσει αρκετά για αυτό το κραγιόν σε αυτό το post και σας είχα πει γιατί μου αρέσει τόοοσο πολύ. Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω βάλει πάνω από 2 φορές (εκτός σπιτιού γιατί μέσα στο σπίτι το έχω φορέσει πιο πολύ!) αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που απλώς το παίρνω και το κοιτάω. Μου αρέσει πάρα πολύ σαν απόχρωση, σαν απόδοση και μου αρέσει επίσης το πόσο καλά ''δένει'' με τον τόνο της επιδερμίδας μου! 

  • Beauty Line Cosmetics nail polish No. 206: Σας έχω ξαναπεί πιο παλιά ότι έχω πολλά βερνίκια νυχιών και τους έχω μεγάλη αδυναμία. Μέσα λοιπόν σε τόσες διαφορετικές αποχρώσεις, μερικές τις ξεχνάω και δεν τις χρησιμοποιώ καθόλου. Αυτό συνέβη και σε αυτή την περίπτωση με αυτό το βερνίκι: Το είχα αγοράσει πριν από 1-2 χρόνια, είχα ξεχάσει ότι το έχω και δεν το είχα χρησιμοποιήσει τόσο καιρό. Πριν από μερικές μέρες όμως το ''ξέθαψα'' γιατί ήθελα να βάψω τα νύχια μου με κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα μπορντό, μαύρα, μπεζ...άρα τι καλύτερο από ένα ασημί μεταλλιζέ βερνίκι;; Όπως και να 'χει τώρα που το βρήκα αναπληρώνουμε τον χαμένο χρόνο (το φοράω συνέχεια!). Να το έχετε υπόψη σας αν ψάχνετε κάποιο βερνίκι για τώρα τις γιορτές, είναι πολύ καλό!

  • Oriflame Tender Care ''Organic honey'' lip balm: Πλέον, για εμένα, είναι πολύ σπάνιο να μιλάω για αγαπημένο lip balm και να μην εννοώ αυτά τα lip balm από την Oriflame! Σας τα έχω δείξει πολλές φορές σε διάφορα posts αλλά σας έχω κάνει και review, εδώ. Είναι υπέροχα, κάνουν εξαιρετική δουλειά, έχουν ωραίες συσκευασίες και ακόμα πιο ωραίες μυρωδιές. Στον τελευταίο τους κατάλογο είχαν βγάλει ένα καινούργιο lip balm με οργανικό μέλι. Για εμένα αυτά τα lip balms είναι σαν τα Pokemon: Gotta catch 'em all!...οπότε το αγόρασα. Σαν ποιότητα είναι όπως όλα τα υπόλοιπα -καταπληκτικό- και η μυρωδιά είναι απαλή και διακριτική. 
  • Lovie ''Musk oil'' perfume: Όταν είχα πάει στο κατάστημα της Lovie πήρα αυτή τη χύμα κολόνια. Γενικά μου αρέσει πολύ το musk στις κολόνιες, οπότε αυτή η κολόνια που είναι αποκλειστικά musk, δεν μπορούσε να μη γίνει αγαπημένη μου για αυτό το μήνα! Δεν έχω να πω κάτι άλλο, αν είστε λάτρης αυτής της μυρωδιάς, θα σας αρέσει αρκετά! 
Random stuff...: 
  • Πουλόβερ: Αυτό το πουλοβεράκι μου το έδωσε μια θεία μου γιατί δεν το ήθελε. Στην αρχή το ''προσπέρασα'' αλλά μετά που το ξανασκέφτηκα άλλαξα γνώμη και το κράτησα. Είναι αντρικό (δεν ξέρω μάρκα και τέτοια) αλλά είναι σαν καινούργιο, δεν ξέρω αν το έχει φορέσει ποτέ κάποιος. Είναι επίσης πολύ απαλό, ζεστό και baggy. Από τότε που το φόρεσα έχει γίνει το δεύτερο δέρμα μου, θέλω να το φοράω συνέχεια -μέσα και έξω από το σπίτι-! Βέβαια ψάχνω παράλληλα τρόπους για να το φοράω και να φαίνεται πιο stylish, ας πούμε να προσθέσω κάτι σε αυτό και να γίνει ένα προσεγμένο outfit! Αν έχετε καμιά ιδέα για το πως να το συνδυάσω, πείτε μου στα σχόλια!! :D
  • Omax quartz crystal waterproof watch: Πριν λίγο καιρό η μαμά μου έκανε ένα ξεκαθάρισμα στα κοσμήματα της και μου έδειξε μερικά ρολόγια αν ήθελα να κρατήσω κάποιο. Επειδή όπως σας έχω ξαναπεί έχω μια αδυναμία στο χρυσό, αυτό το ρολόι το ξεχώρισα αμέσως. Παρόλο που είναι χρυσό (άρα είναι κάπως έντονο), λόγω του σχεδιασμού του (που είναι λεπτό, είναι σαν βραχιόλι και είναι ανάλαφρο) φαίνεται ένα πολύ κομψό κοσμηματάκι. 

  • ''That 70's show'' series: Πριν από περίπου 1 εβδομάδα ξεκίνησε στο κανάλι Fox (κανάλι της Nova) μια σειρά την οποία δεν την είχα ξανακούσει! Είμαι τυχερή που την πέτυχα από το 1ο επεισόδιο και είχα την ευκαιρία να τη δω από την αρχή, είναι πολύ ωραία σειρά!! Είναι λιγάκι τύπου ''Φιλαράκια'' αλλά έχει αρκετές διαφορές. Βρισκόμαστε στη δεκαετία του '70 και παρακολουθούμε μια παρέα εφήβων και τις περιπέτειες που μπλέκουν κάθε φορά. Εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η σειρά γιατί μου αρέσει το στυλ της εποχής. Καθώς βλέπω τα επεισόδια παρατηρώ τις διαφορές ως προς τον τρόπο ζωής και τους προβληματισμούς των εφήβων εκείνης της εποχής και των σημερινών (και φυσικά εγώ θα προτιμούσα να ήμουν στους εφήβους του '70). Όλα τότε φαίνονταν πιο αγνά, πιο ''καθαρά'' και κυρίως απλά. Φυσικά υπάρχουν ομοιότητες αλλά κυρίως διαφορές...(Μακάρι να ζούσα τότε την εφηβεία μου!!). Όπως καταλαβαίνετε, μου αρέσει πάααρα πολύ αυτή η σειρά, με κάνει να νιώθω νοσταλγία παρόλο που δεν έζησα εκείνα τα χρόνια :) Επίσης αν έχετε το κανάλι Fox και θέλετε να δείτε τη σειρά, να ξέρετε ότι κάθε Σάββατο και Κυριακή απόγευμα βάζει μαραθώνιους με τα επεισόδια της σειράς (εγώ μέσα σε ένα σ/κ είχα δει 20 επεισόδια!!). Επίσης παίζει ο Ashton Kutcher και η Mila Kunis και έχει πλάκα που τους βλέπεις τόσο νέους!
Αυτά ήταν λοιπόν τα δικά μου αγαπημένα προϊόντα και μη για τον μήνα Νοέμβριο! Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το post! Πείτε μου στα σχόλια τι ξεχωρίσατε εσείς μέσα στο μήνα που πέρασε! Μην ξεχάσετε επίσης να πάρετε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που τρέχει στο blog!! Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

Υ.Γ: Φέτος, όπως και πέρυσι, θα ξανακάνουμε σειρά Blogmas! Δηλαδή από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου θα έχουμε 2-3 post την εβδομάδα αποκλειστικά με Χριστουγεννιάτικη θεματολογία...θα έχουμε πολύ ωραία και ενδιαφέροντα θέματα φέτος..Stay tuned!!

You Might Also Like

9 σχόλια

  1. το κραγιον και η κολωνια,φανταστικα!! οσο για την σειρα την εχω ξεκινησει και εγω και μ'αρεσει πολυ! νιωσε και εσυ τωρα αυτη τη νοσταλγια χαχαχα :Ρ ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπέροχα τα αγαπημένα σου Ηλιάνα!!
    Φιλια πολλά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα τα αγαπημένα σου Ηλιάνα!!
    Φιλια πολλά:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι τέλεια η ιδέα για blog as!!
    Βέβαια είναι δύσκολο!!Αλλά πιστεύω αξίζει!!!
    Το πουλόβερ μπορείς να το φορέσεις με ένα μαύρο legging και total black outfit!!!Μπότες μαύρες αντι αθλητικά παπούτσια για να γίνει λιγότερο casual!!!
    Το ρολόι τέλειο είσαι πολύ τυχερή!!!
    Το άρωμα με έψησες να πάω να το μυρισω!!
    Το lip balm μαρεσει αλλά επειδή δουλεύω πολλές ωρες και όταν σκανε τα χείλια μου συνέχεια είμαι στην δουλειά και δεν μπορώ να πλένω τα χέρια μου για να βάλω θα θελα το ίδιο σε στικ!!!Ξέρεις αμα έχει!;;
    Φιλάκια
    Αθανασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σου αρέσει η ιδέα!! Είναι λιγάκι δύσκολο αλλά δεν με πειράζει γιατί αξίζει και το χαίρομαι κι εγώ πολύ :) Πολύ ωραία ιδέα για το outfit με το πουλόβερ, θα το δοκιμάσω! Το lip balm δυστυχώς δε βγαίνει σε στικ, το έχω κοιτάξει, αλλά σου προτείνω να το πάρεις και να το έχεις για όταν θα είσαι στο σπίτι ή μπορείς να απλώνεις μια γενναία ποσότητα το βράδυ πριν κοινηθείς και το πρωί θα είναι σαν βελούδινα τα χείλη!! Πολλά φιλιά Αθανασία μου xx

      Διαγραφή
  5. Φανταστική η πρώτη φωτογραφία!! Είπαμε να το φοράς το κραγιόν και έξω αφού σου αρέσει, rock it girl! Ωραία χρώματα και σχέδια έχει το πουλόβερ!

    Φιλιά πολλά Ηλιάνα μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!! :D Πολλά φιλιά xx

      Διαγραφή