2 years of blogging | Huge giveaway

11/22/2015 01:40:00 μ.μ.

Για το σημερινό post είμαι υπερβολικάααααα χαρούμενη για πολλούς λόγους! Αρχικά όπως βλέπετε από τον τίτλο από σήμερα και για 3 εβδομάδες ξεκινάει ένα giveaway (διαγωνισμός) εδώ στο blog για να γιορτάσω τα 2 χρόνια από τότε που ξεκίνησα το ''The girly Bible'' και φυσικά να ευχαριστήσω εσάς που μέσα σε αυτό το διάστημα με έχετε στηρίξει, έχετε συμβάλλει για να αλλάξει η ζωή μου προς το καλύτερο, ακόμα και αν δεν το ξέρετε! Το γεγονός ότι μπαίνετε στη διαδικασία να έρθετε σε αυτό το blog και να διαβάσετε αυτά που γράφω, ή να αφήσετε ένα σχόλιο, είναι πολύ σημαντικό για εμένα και σιγά σιγά, χωρίς και εγώ να το καταλάβω μου έχει αλλάξει εντελώς την καθημερινότητα! Οπότε αυτός ο διαγωνισμός είναι ο τρόπος μου να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και να σας ανταποδώσω τη χαρά που μου δίνετε! Ο δεύτερος λόγος που είμαι πολύ χαρούμενη με το σημερινό post είναι επειδή αυτό είναι το πρώτο giveaway. Μπορεί να έχω λίγο άγχος για το αν θα τα κάνω όλα σωστά και δεν θα υπάρξουν προβληματάκια, αλλά κατά τ' άλλα είμαι πολύ χαρούμενη! Γενικά, όποιος με ξέρει καλά, θα γνωρίζει ότι το να μπω στη διαδικασία να φτιάξω ένα δώρο για αυτούς που αγαπώ είναι από τα καλύτερα μου. Ναι μεν χαίρομαι όταν παίρνω δώρα, αλλά ενθουσιάζομαι πολύ περισσότερο όταν πρόκειται να δώσω κάποιο δώρο. Όλη η διαδικασία, να σκεφτείς τα γούστα του άλλου και με τι θα χαιρόταν απίστευτα αν το λάμβανε, να βγεις να ψωνίσεις, να πάρεις περιτυλίγματα και να βάλεις όλη σου την τέχνη ώστε να γίνει το καλύτερο δώρο (εσωτερικά και εξωτερικά) είναι για εμένα μια απίστευτη ''περιπέτεια''! Επίσης είμαι ο τύπος που θα κάθεται με γουρλωμένα τα μάτια δίπλα σου και θα σε πρήξει να ανοίξεις το δώρο μπροστά του για να δει την έκφραση σου (αν και δεν μου αρέσει όταν μου το κάνουν αυτό χαχα). Τέλος πάντων, όπως έλεγα όλη η διαδικασία, από το να σκεφτώ τι πράγματα θα έχει ο διαγωνισμός, μέχρι να πάω να τα ψωνίσω και να αγοράσω και περιτυλίγματα, ήταν πραγματικά ενθουσιώδης. Να είστε σίγουροι ότι θα βάλω τα δυνατά μου ώστε να πάρετε την ίδια χαρά με εμένα, όταν το παραλάβετε. Τέλος, είμαι πολύ χαρούμενη για αυτόν τον διαγωνισμό γιατί θα ήθελα πάρααα πολύ να μου κάνουν δώρο αυτά που θα πάρει όποιος τυχερός κερδίσει το διαγωνισμό! Γενικά όλα τα προϊόντα που αποφάσισα να συμπεριλάβω, είναι προϊόντα που είτε μου αρέσουν και τα συστήνω σε εσάς είτε προϊόντα που σίγουρα θα ήθελα να αγοράσω για τον εαυτό μου. Επίσης φρόντισα τα πάντα να είναι σχετικά ''ουδέτερα'' ώστε όποιος και να τα κερδίσει να τα χαρεί όλα εξίσου! Νομίζω όμως ότι ήρθε η ώρα θα δούμε από λίγο πιο κοντά το κουτί με τα ''μαγικά'' δώρα που θα κερδίσει ...
ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:

Cien αφρόλουτρο ''Indian fruit'': Πολύ όμορφο χρώμα, ωραίο φρουτένιο άρωμα και επειδή έχω δοκιμάσει ένα παρόμοιο, ξέρω να σας πω ότι κάνουν πολύ ωραίο αφρό μέσα στο μπάνιο!
Cien ενυδατική κρέμα προσώπου ''Aqua'': Είναι η αγαπημένη μου ενυδατική κρέμα και σας έχω μιλήσει πολλές φορές για αυτή εδώ στο blog, οπότε δεν μπορούσε να λείπει. Α και μην ανησυχείτε, είναι για όλους τους τύπους επιδερμίδας!
Beauty Formulas ''Australian tea tree'' deep cleansing facial mask: Έχω δοκιμάσει μάσκες από αυτή την εταιρία και με έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένη. Μπορεί να μην έχω δοκιμάσει τη συγκεκριμένη αλλά σίγουρα θα ήθελα και έχω ακούσει επίσης πολύ καλά λόγια για αυτό το προϊόν!
Tiger ''Lemon soap'' & ''Milk soap'': Αν και εγώ δεν χρησιμοποιώ σαπουνάκια για να καθαρίζομαι, τα αγόρασα όμως γιατί με κέρδισε η γλυκούλα συσκευασία τους και η φανταστική μυρωδιά τους!!

Oriflame ''Tender care with organic honey'' protecting balm: Επίσης ένα προϊόν (πολυχρηστικό balm) για το οποίο σας έχω μιλήσει πολλές φορές, το αγαπώ πολύ και έχω σχεδόν όλες τις γεύσεις! Δεν μπορούσα να αντισταθώ και πήρα ένα και για εμένα. Έχω να σας πω ότι μυρίζει πολύ ωραία.
Tiger comfy fuzzy socks: Είχα σκεφτεί να σας έπαιρνα και τέτοιες χνουδωτές καλτσούλες απλώς με εμπόδιζε το γεγονός ότι δεν ξέρω τι νούμερο θα φοράει όποιος/όποια τις κερδίσει. Το Tiger με έβγαλε από τη δύσκολη θέση αφού έχουν κάλτσες one size! Είναι πολύ όμορφο, ουδέτερο χρωματάκι και δεν νομίζω να χρειάζεται αν σας πω πόσο απαλές και χνουδωτές είναι.. <3
Jumbo ''Christmas'' scented candle: Επειδή σε όλους αρέσουν τα κεράκια, σκέφτηκα να συμπεριλάβω και ένα μικρό κεράκι. Είναι το μόνο προϊόν που έχω ανοίξει τη συσκευασία του, μόνο και μόνο για να το μυρίσω (ναι, πραγματικά μυρίζει γιορτές!)

Πλαίσιο σετ με 3 notebooks: Φυσικά η οργάνωση είναι το παν, οπότε εγώ φρόντισα να μην σας λείψουν τα ''μέσα'' για να οργανωθείτε! Όχι ένα, αλλά τρία μικρά τετραδιάκια με πολύ ωραία σχέδια! Κάντε μέσα λίστες, κάντε ζωγραφιές, κρατήστε σημειώσεις, κάντε το ό,τι θέλετε τέλος πάντων!

H&M precision sponge: 'Ενα σφουγγαράκι τύπου beauty blender το οποίο σίγουρα το θέλω και εγώ και θα πάω να το πάρω! Ελπίζω να το ευχαριστηθείτε!
Essence quattro eyeshadow palette No. 5 ''To die for'': Μια μικρή παλετούλα με 4 πολύ όμορφες σκιές. Επέλεξα να σας δώσω σκιές οι οποίες είναι ουδέτερες (λίγο - πολύ όλες φοράμε τέτοιες αποχρώσεις) αλλά και οι οποίες θα είναι ευκολοφόρετες και για κοπέλες που τώρα ξεκινάνε να μαθαίνουν τα κατατόπια του μακιγιάζ. Σίγουρα μερικά από τα δικά μου αγαπημένα χρώματα!!
Essence silky touch blush No. 90 ''Summer dreaming'': Στην ίδια λογική που επέλεξα την παραπάνω παλέτα με σκιές, επέλεξα και αυτό το ρουζ. Είναι ουδέτερη απόχρωση και ευκολοφόρετη για καθημερινό, φυσικό αποτέλεσμα!
Essence ''Get big lashes'' volume boost waterproof mascara: Έχω δοκιμάσει μια mascara από την ίδια συλλογή και είναι αγαπημένη μου! Νομίζω η μόνη διαφορά με τη δικιά μου είναι ότι αυτή είναι αδιάβροχη, ενώ η δικιά μου είναι απλή.
Essence long lasting eye pencil No. 05 ''C' est la vie!'': Έχω το ίδιο μολύβι σε 2 άλλες αποχρώσεις και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη. Από τα tester που είχαν στο κατάστημα είδα ότι είναι ένα πολύ ξεχωριστό ασημί μολύβι, ιδανικό για τα γιορτινά σας makeup looks!
Essence lipstick No. 06 ''Barely there!'': Αν με διαβάζετε καιρό θα έχετε καταλάβει την αδυναμία που έχω σε αυτά τα κραγιόν της Essence. Ειδικά αυτή η απόχρωση είναι η αγαπημένη μου! Είναι μια καφέ ''your lips but better'' απόχρωση, πολύ ευκολοφόρετη!!

Essence sheer & shine lipstick No. 03 ''BFF'': Αυτό το κραγιόν νομίζω είναι από καινούργια σειρά της Essence και δεν την έχω ξαναδεί. Εμένα με ξετρελαίνει η συσκευασία! Δοκίμασα όλα τα tester στα Hondos Center, αλλά αυτή η απόχρωση ήταν η πιο ωραία. Όπως λέει και το όνομα του, είναι ένα ημιδιαφανές κραγιόν, αρκετά ενυδατικό και η απόχρωση αυτή είναι μια ροζουλί ''your lips but better'' (πάλι!). Και τα δυο κραγιόν είναι ουδέτερες αποχρώσεις γιατί μπορεί η κοπέλα που θα τα κερδίσει να μην φοράει σκούρα κραγιόν. Εξάλλου ποτέ δεν είναι αρκετά τα nude κραγιόν!!

Oriflame very me pink me perfect ''Pink love'': Αν και δεν μου αρέσουν τα lipgloss, αυτό είναι το μόνο που με έχει ικανοποιήσει. Είναι διάφανο και πάντα κάνει τα χείλη απίστευτα ζουμερά. Όταν φοράω lipgloss είναι το μόνο που επιλέγω!
Sixteen cosmetics long lasting nail polish No. 546: Πάλι επέλεξα μια ουδέτερη απόχρωση, που να φοριέται από όλες. Είναι ένα διακριτικό dusty rose χρώμα και όπως σας έχω πει πολλές φορές, αυτά τα βερνίκια είναι τα αγαπημένα μου, τα έχω ευχαριστηθεί πολύ!
Ζαχαρωτά και καραμέλες: ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν μπορούσα να αφήσω το δωράκι χωρίς κάτι φαγώσιμο μέσα! Μου αρέσουν πολύ τα χρώματα που έχουν και οι συσκευασίες, ελπίζω να έχουν το ίδιο ωραία γεύση :)
Αυτά είναι όοολα τα πράγματα που θα περιλαμβάνει το δωράκι που θα παραλάβει ο τυχερός/ η τυχερή που θα κερδίσει το διαγωνισμό (Όλα αυτά είναι 22 πράγματα!! Όχι παίζουμε..!).

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ:
Για να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό πρέπει να είστε μέλος στο blog μου, γιατί ο διαγωνισμός γίνεται για να ευχαριστήσω τους αναγνώστες μου! Πρέπει επίσης να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα συμμετοχής, ακολουθώντας τις οδηγίες που σας λέει. (Να σας εξηγήσω ότι το βασικό βήμα για να συμμετέχετε είναι αυτό που λέει να γίνετε μέλος στο blog. Τα υπόλοιπα βήματα (Like στη σελίδα στο facebook κλπ.) τα κάνετε αν θέλετε παραπάνω συμμετοχές στο διαγωνισμό.) Για extra συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε και ένα βήμα που δεν συμπεριλαμβάνετε στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής: Μπορείτε να κάνετε share στο προφίλ σας στο facebook τη φωτογραφία που θα σας υποδείξω στη σελίδα του blog στο facebook! Η φωτογραφία θα έχει τα δώρα του διαγωνισμού.

ΌΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 
Συμμετοχή στο διαγωνισμό μπορούν να πάρουν όλοι ανεξαρτήτως φύλλου και ηλικίας από 18 ετών και άνω. Ο διαγωνισμός ισχύει μόνο για την Ελλάδα. Μετά την ανάδειξη του νικητή, θα ενημερώσω μέσω email ή facebook τον νικητή ώστε να κανονίσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες σχετικά με την αποστολή. Η αποστολή θα γίνει με το ταχυδρομείο και ο τυχερός θα πρέπει να παραλάβει το δώρο από το κοντινότερο ταχυδρομείο.  Αν μέσα σε διάστημα 3 ημερών δεν επικοινωνήσει μαζί μου, θα γίνει ξανά κλήρωση και θα αναδειχθεί εκ νέου ο νικητής. Ευχαριστώ που συμμετείχατε στο διαγωνισμό, καλή επιτυχία!

2 years of blogging | Giveaway

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει από τις 23/11/2015 και θα τελειώσει στις 14/12/2015! Καλή επιτυχία!

Υ.Γ:  Όπως σας είπα στην αρχή χαίρομαι πάρα πολύ όταν 
κάποιος ανοίγει μπροστά μου το δώρο που του έχω δώσει, 
γιατί μου αρέσει πάρα πολύ να βλέπω την έκφραση του και αν ενθουσιάστηκε. Οπότε θα χαρώ πάρααα πολύ αν αυτός που θα κερδίσει το δώρο αυτό, βγάλει μια φωτογραφία με τα πράγματα που παρέλαβε και μου τη στείλει, ή την ποστάρει στη σελίδα του blog στο facebook! Ή ακόμα μπορεί να την ποστάρει στο instagram και να με κάνει tag (username: @ilianaa_mac)!! Και αν δεν το 'χεις με τη φωτογραφία, ακόμα και ένα status, σχόλιο ή προσωπικό μήνυμα μου αρκεί!! :)

You Might Also Like

23 σχόλια

  1. Με όλα ενθουσιάστηκα, είναι μια υπέροχη girly συλλογή δώρων!Ευχαριστούμε, Ηλιάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και την άλλη φορά που άφησα σχόλιο και τώρα προσπαθώ να δω αν έχω εγγραφεί μεσω GFC και δεν μπορώ καθώς μου βγάζει μήνυμα ότι δεν είναι δυνατός ο χειρισμός του αιτήματός μου, ελπίζω τουλάχιστον τα άλλα βήματα να τα έχω κάνει σωστά

      Διαγραφή
    2. Εμένα πάντως μου δείχνει ότι έχεις γραφτεί μέσω GFC, ίσως έχει κολλήσει κάτι, αλλά μην ανηχυχείς, τα βήματα τα έχεις κάνει μια χαρά, το τσέκαρα :) Ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου, καλή τύχη!! xx

      Διαγραφή
    3. Σ'ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να το ελέγξεις!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχος διαγωνισμός!!
    Δεν ξέρω για ποιο προϊόν να μιλήσω!!
    Όλα υπέροχα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χμμ,όλα είναι υπέροχα,προσωπικά όμως είμαι περισσότερο ενθουσιασμένη με την μάσκα προσώπου,φαίνεται πολλά υποσχόμενη!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. θελω να δοκιμασω τα προϊόντα μακιγιαζ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φοβερές φωτογραφίες και φυσικά καταπληκτικός διαγωνισμός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δυσκολη η επιλογη..η κοιλια μου λεει τα ζαχαρωτα κ το μυαλο το νεο κραγιον απο essence.Χρονια πολλααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε ανακάλυψα μέσω instagram οπου βγάζεις τελειες φωτογραφίες που ταιριάζουν πολυ με το γούστο μου!!!Έτσι λοιπόν ανακάλυψα και το blog σου και έχω ξετρελαθεί!!Μακάρι να σε ανακαλυπτα νωρίτερα!!!
    Για τον διαγωνισμό τι να πρωτοπω!!Φαίνεται ότι έχεις βάλει την ψυχή σου και είναι από καρδιάς το δώρο και όχι επειδή πρέπει!!!
    Φιλάκια πολλά και συνέχισε έτσι!!!
    Μια καινούργια αλλά φανατική ακόλουθος σου!!!
    Αθανασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι πολύ που σου αρέσει το blog μου και ο διαγωνισμός!! :D Πραγματικά διάλεξα δώρα που θα χαιρόμουν απίστευτα αν μου τα δίνανε εμένα, χαίρομαι που βγήκε αυτό και προς τα έξω!! Επίσης χαίρομαι που θα σε βλέπω συχνά από τα μέρη μου...οπότε τα λέμε!! Πολλά, πολλά φιλιά Αθανασία μου!! xx

      Διαγραφή
  9. Ευχαριστουμε πολυ για τον διαγωνισμο. Ειναι τοσο ωραιος. Πολλα φιλακια. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω πως είμαι μέλος του μπλογκ αλλα για να το σιγουρεψω ξανα πατησα πανω και μου βγαζει σφαλμα σε νεο παραθυρο και δε με αφηνει! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη για την ταλαιπωρία, δεν ξέρω τι έχει πάθει! Πάντως σε βγάζει κανονικά μέλος στο blog, οπότε μην ανησυχείς για τη συμμετοχή σου :) Καλή τύχη!

      Διαγραφή
    2. Ουφ παλι καλα! :p Πααααααραα πολλα δωρα και παρα πολυ ομορφα!! Ευχαριστουμε πραγματικα!! :D <3

      Διαγραφή
  11. Καταρχήν ευχαριστούμε για τα υπέροχα δώρα!!!!Το ένα είναι καλύτερο από το άλλο!!!
    Αν πρέπει να διαλέξω ένα για την ερώτηση του διαγωνισμού θα πω το Essence lipstick No. 06 ''Barely there!''
    Να έχεις υπέροχες γιορτές και ακόμα έναν πιο υπέροχο χρόνο!!!
    Πάντα επιτυχίες στην ζωή σου και στο site σου!!!Ευχαριστούμε και πάλι!
    (Κάτι συμβαίνει με το gfc μου λέει ο χειρισμός δεν έγινε,τσέκαρέ το please αν έχω γραφτεί!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και στη φόρμα που λέει με ποιο όνομα σχολίασες έχω γράψει καταλάθος ολόκληρο το όνομά μου (Evi Pantelieri)

      Διαγραφή
    2. Να 'σαι καλά, επίσης! Η αλήθεια είναι ότι δεν σε δείχνει στα μέλη του blog :/ Δυστυχώς υπάρχει κάποιο πρόβλημα με μερικές εγγραφές, αλλά δεν ξέρω πως να το φτιάξω, φοβάμαι μην κάνω καμιά βλακεία και χάσω όλα τα μέλη!Προσπάθησε να γραφτείς πατώντας στο συμβολάκι με τα τετραγωνάκια που είναι δίπλα από το μπλε κουτάκι της εγγραφής. Αφού το πατήσεις θα σε βγάλει σε ένα νέο παράθυρο και πάνω δεξιά θα λέει ''Παρακολούθηση'', πάτα εκεί, συμπλήρωσε ότι σου ζητήσει και λογικά θα γραφτείς! Δοκίμασε το και πες μου αν υπάρξει πάλι πρόβλημα! Σ' ευχαριστώ για τη συμμετοχή και χίλια συγνώμη για την ταλιαπωρία!!

      Διαγραφή