My 5 favourite nail polishes | Autumn

9/30/2015 09:54:00 π.μ.

Πάντα είχα μια μανία με τα νύχια, μου άρεσε να τα βάφω όλη την ώρα, να κάνω διάφορα σχέδια, οπότε γενικά ότι είχε να κάνει με νύχια (ειδικά τα βερνίκια) ήταν το αδύναμο μου σημείο. Για αυτό κατέληξα να έχω μια αρκετά μεγάλη συλλογή. Τελευταία όμως δεν έχω όρεξη ούτε να τα βάψω ούτε να τα περιποιηθώ (τα έχω αφήσει να μεγαλώσουν, κάτι που είχα να κάνω πάρα πολύ καιρό!). Θες ότι έφταιγε το καλοκαίρι, που ήμουν πιο ανέμελη και δεν με ένοιαζε τόσο;; (1 μήνα ολόκληρο τον έβγαλα με το ίδιο χρώμα νυχιών, όταν ''ξέφτιζε'' το χρώμα, ξαναπερνούσα λίγο εκείνο το σημείο και ούτε γάτα ούτε ζημιά), θες που έχω άλλα στο κεφάλι μου;; Πάντως το να κάτσω με ένα βερνίκι και να τα βάφω κάθε τρεις και λίγο, δεν ήταν μες το πρόγραμμα. Τώρα βέβαια που μπαίνει το φθινόπωρο, σκέφτομαι ότι μάλλον ήρθε η ώρα να ξαναβάλω λίγο αυτή τη ρουτίνα στο πρόγραμμά μου. Μην ξεχνάμε ότι τώρα το φθινόπωρο/ χειμώνα φοράμε πιο σκούρα χρώματα και αυτό ισχύει και για τα νύχια..και ξέρετε, όταν μιλάμε για σκούρα χρώματα, πάντα ενθουσιάζομαι λίγο παραπάνω! Άπλωσα λοιπόν όλα τα βερνίκια μου πάνω στο κρεβάτι, διάλεξα τις 5 πιο αγαπημένες μου αποχρώσεις για το φθινόπωρο και αποφάσισα να σας τις δείξω σε αυτό το post. Αφενός για να δείτε ποιες είναι οι αγαπημένες μου φθινοπωρινές αποχρώσεις (όπως είχα κάνει τα post με τα κραγιόν, διαβάστε τα εδώ & εδώ !), αλλά και αφετέρου για να θυμηθώ τις αποχρώσεις που έχω, να τις έχω εύκαιρες και να τα βάφω πιο συχνά! Πολύ μίλησα όμως (πάλι), πάμε να δούμε τι επέλεξα για αυτό το φθινόπωρο...

Oriflame, More my Demi ''Daring brown'' nail polish: Αυτό το βερνίκι το αγόρασα πριν ένα χρόνο και η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω χρησιμοποιήσει πολύ. Φέτος βέβαια, έχω άλλα σχέδια. Όπως βλέπετε είναι μια καφέ απόχρωση με γκρι υποτόνους, που το κάνει διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο καφέ βερνίκι έχω. Επίσης κάνει τα νύχια πολύ κομψά και περιποιημένα.
Seventeen Supreme nail polish No. 87: Φανταστική απόχρωση για αυτή την εποχή του χρόνου, το χρώμα του μου θυμίζει το φθινόπωρο, πραγματικά! Μια πολύ όμορφη μωβ (ανοιχτή δαμασκηνή) απόχρωση που νομίζω έχει και αυτή γκρι υποτόνους, γιατί μερικές φορές φαίνεται λίγο γκρι.
Sixteen Cosmetics long lasting fast dry 60'' nail polish No. 563: Αυτό το βερνίκι είναι ωραία επιλογή όταν θέλεις ένα πολύ σκούρο χρώμα, αλλά όχι μαύρο. Είναι μια σκούρα μωβ απόχρωση και μου αρέσει πολύ!
H&M nail polish ''Ravishing ruby'': Αχ αυτό το βερνίκι είναι πολύ αγαπημένο! Μου θυμίζει Χριστούγεννα γιατί είναι ένα πολύ όμορφο κόκκινο βερνίκι με shimmer, ειλικρινά ιδιαίτερη απόχρωση, χαίρομαι και μόνο να κοιτάω το μπουκαλάκι! Έχω και άλλα κόκκινα βερνίκια, αλλά αυτό ξεχωρίζει.
Sixteen Cosmetics long lasting fast dry 60'' nail polish No. 504: Για το τέλος, διάλεξα ακόμα μια σκούρα απόχρωση. Όπως βλέπετε είναι ένα σκούρο, ''ποντικί'' χρώμα. Επίσης καλή επιλογή για τις φορές που θέλεις ένα σκούρο βερνίκι αλλά όχι μαύρο, είναι μια καλή εναλλακτική. (Ξέρω ότι στις φωτογραφίες δεν φαίνεται αρκετά σκούρο, αλλά στην πραγματικότητα είναι σαν μαύρο!)
Αυτά ήταν λοιπόν τα 5 αγαπημένα μου βερνίκια για το φθινόπωρο! Ελπίζω να σας άρεσε αυτό το post και να σας έδωσε ιδέες για μελλοντικές σας αγορές! Επειδή όμως κι εγώ θέλω να πάρω μερικά καινούργια βερνίκια, πείτε μου στα σχόλια ποιο είναι το αγαπημένο σας φθινοπωρινό βερνίκι, για να το κοιτάξω! Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Αααχ σκουρα χρωματα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! :D αυτο απο sixteen μου το ειχαν κανει δωρο στα γενεθλεια μου!! Υπεροχο απλα! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ σε όλα και συμμερίζομαι τον ενθουσιασμό σου χαχα <3 Πολλά φιλιά!! xx

      Διαγραφή
  2. Ντάξει δικιά μου είσαι εσύ! Και εγώ χαίρομαι λίγο (ή και πολύ) παραπάνω όταν πρόκειται για σκούρα χρώματα, απλά τα αγαπώ! Πολύ ωραίες οι επιλογές σου, μου άρεσαν περισσότερο το seventeen και τα 2 sixteen! Φιλιά Ηλιάνα μου! :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χιχι, σ' ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου άρεσαν! :) Πολλά φιλιά xx

      Διαγραφή