Unboxing | Glowbox June

6/19/2015 08:13:00 π.μ.

Γεια σας, γεια σας! Έχω καιρό να σας μιλήσω, έτσι;; Απλά δεν είχα πολύ όρεξη να γράψω, αλλά μην ανησυχείτε, θα αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο!! Την περασμένη εβδομάδα μου ήρθε στην πόρτα μου το συνδρομητικό κουτάκι του Glowbox για τον Ιούνιο. Αν δεν ξέρετε  περί τίνος πρόκειται, μπείτε εδώ για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες. Η αλήθεια είναι ότι είχα καιρό να πάρω το κουτάκι, περίμενα μια ''ξεχωριστή περίπτωση'' γιατί θα βάζανε μέσα ωραία προϊόντα. Οπότε τώρα τον Ιούνιο που το Glowbox  γιόρταζε τα 2 χρόνια λειτουργίας του, ήμουν σίγουρη ότι το κουτάκι θα ήταν πολύ special! ..Και δεν έπεσα έξω!! Όλα τα προϊόντα ήταν ένα κι ένα! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά;;
Αρχικά με το που άνοιξα το κουτάκι μου είδα ένα χαρτάκι της Erre Due με ένα δειγματάκι από ένα foundation της. Το foundation έχει SPF 30 (πολύ καλό για τώρα που βαράει ο ήλιος!) και έχει oil-free σύνθεση για φυσικό ματ αποτέλεσμα. Απ' ότι βλέπω διατίθεται σε 6 αποχρώσεις, και εμένα μου έχουν βάλει το No. 03 ''Vanilla Spice'' το οποίο είναι αρκετά σκούρο για εμένα..ίσως αν μαυρίσω το καλοκαίρι, να το δοκιμάσω. Για τώρα, ούτε λόγος..!!
Στη συνέχεια όπως ξέρετε υπάρχει το κλασσικό χαρτάκι με τα προϊόντα που περιέχει το κουτάκι, αναλυτικά τι είναι, πως χρησιμοποιούνται και την τιμή που τα πουλάνε στο e-shop τους, αν θέλει κάποιος να τα αγοράσει. Για να δούμε τι λέει το χαρτάκι μου...
  • Batiste dry shampoo ''Floral & fruity blush'' 50 ml. (travel size): Εντάξει, ήμουν πολύ χαρούμενη για αυτό το προϊόν για αρκετούς λόγους: α) έχει έρθει εδώ και λίγο καιρό στην Ελλάδα αυτό το προϊόν και όλοι μιλάνε για αυτό με τα καλύτερα λόγια και β) είναι τόσο γλυκιά η συσκευασία tου που και μόνο που το βλέπεις το αγαπάς <3. Το δοκίμασα λοιπόν και είμαι πολύ ικανοποιημένη από τη δουλειά που κάνει. Ουσιαστικά, το ψεκάζεις στις ρίζες των μαλλιών σου όταν είναι άλουστα, κάνεις μασάζ με τα ακροδάχτυλα και αυτό απορροφά τη λιπαρότητα, δίνει όγκο και ένα πολύ ωραίο άρωμα. Γενικά είναι ένα πολύ καλό ξηρό σαμπουάν και η τιμή του, στην κανονική συσκευασία (200 ml) είναι γύρω στα 4 ευρώ (πολύ καλή τιμή!) και επίσης έχει και πολλά αρώματα. Εγώ θέλω να δοκιμάσω το original και το fresh!
  • Bio oil ξηρό λάδι περιποίησης 60 ml (full size): Επιτέλους θα δοκιμάσω το Bio oil!! Ίσως ήταν και το highlight του κουτιού μου!! Όταν είχε πρωτο-βγεί το Bio oil το χρησιμοποιούσαν όλοι και το είχαν σε όλες τις διαφημίσεις στα περιοδικά, ενώ λέγανε για αυτό τα καλύτερα σχόλια και για κάποιο λόγο θυμάμαι ότι είχα ψάξει να δω πόσο είχε και ήταν πανάκριβο και από τότε δεν ασχολήθηκα ξανά. Αλλά όταν είδα την τιμή του στο χαρτάκι με τα προϊόντα πραγματικά έμεινα άφωνη...μόνο 12 ευρώ! Δεν ξέρω πως μου είχε κολλήσει ότι ήταν απλησίαστο, αλλά είναι πολύ καλή η τιμή του! Έχει πολύ ποσότητα μέσα και επειδή χρειάζεσαι μόνο λίγες σταγόνες, φαντάζομαι θα κάνει καιρό να τελειώσει. Σύμφωνα με το χαρτάκι, είναι πλούσιο σε βιταμίνες και εκχυλίσματα από έλαια καλέντουλας, λεβάντας, χαμομηλιού και δεντρολίβανου. Προλαμβάνει τις ραγάδες, σβήνει τις ουλές αναδομεί και ενυδατώνει. Είναι κατάλληλο ακόμα και για λαδάκι για τις ξηρές άκρες των μαλλιών! Πολυχρηστικό λαδάκι λοιπόν το οποίο είναι πολλά υποσχόμενο...εσείς το έχετε δοκιμάσει;; αν ναι, πως σας φάνηκε;; πείτε μου στα σχόλια, με ενδιαφέρει να μάθω :)
  • Erre Due masks & scrubs: Η Erre Due για όσους δεν το ξέρετε έβγαλε για πρώτη φορά μάσκες προσώπου και scrub. Πρώτη φορά έμαθα για αυτές από τη Μάρα (My Greek Burlesque), η οποία είχε μείνει πολύ ευχαριστημένη, οπότε χαίρομαι που μπορώ να τις δοκιμάσω και εγώ. Εμένα στο κουτάκι μου βάλανε την κρέμα απολέπισης για λάμψη και αναζωογόνηση με κόκκους κερασιού και βιταμίνη Ε (για όλους τους τύπους δέρματος), τη μάσκα θρέψης και αναδόμησης με πεπτίδια και βούτυρο καριτέ (για όλους τους τύπους δέρματος/αφυδατωμένα δέρματα) και τέλος την μάσκα για βαθύ καθαρισμό με πράσινη άργυλο και μαύρο κύμινο (για μικτά/λιπαρά δέρματα). Αυτές οι μάσκες, αν δεν κάνω λάθος, πωλούνται δύο-δύο και έχουν 2,50 ευρώ.
  • Jane Iredale Just kissed lip and cheek stain ''Forever peach'' (δείγμα): Λοιπόν αυτό το κραγιονάκι με το που το είδα ξετρελάθηκα, είναι η πιο μικρή και γλυκιά συσκευασία κραγιόν που έχω δει!! Είναι η πρώτη φορά που βλέπω κραγιόν σε δείγμα, οπότε ίσως για αυτό ξετρελάθηκα τόσο :P Όταν είδα αυτό το έντονο χρώμα παραξενεύτηκα λίγο, γιατί λέω ''κάνει πολύ μπαμ για να το φοράω'' αλλά τελικά είναι τόσο απαλό που μετά βίας διακρίνεται..είναι και για τα χείλη και για τα ζυγωματικά. Όμως υπάρχει ένα μυστικό σε αυτό το προϊόν: το χρώμα που αφήνει εξαρτάται από τη χημεία της κάθε επιδερμίδας, που σημαίνει ότι στον καθένα βγαίνει διαφορετικά!! Καλό, έτσι;; Το full size προϊόν έχει 26 ευρώ (..για αυτό θα αρκεστώ στο δείγμα..)

  • Messinian Spa body milk  ''Ρόδι και μέλι'' 55 ml (travel size): Τα προϊόντα αυτής της εταιρίας τα έμαθα όταν πριν από λίγο καιρό σχεδόν όλες οι bloggers μιλάγανε για αυτά (προφανώς τους είχαν στείλει κάποια προϊόντα για να τα δοκιμάσουν, δεν εξηγείται αλλιώς τέτοιος συγχρονισμός). Χάρηκα που είχε αυτό το προϊόν το κουτί μου γιατί είναι μια ελληνική εταιρία και είναι ενδιαφέρον να δούμε τι κάνει. Σύμφωνα με το χαρτάκι μου, αυτή η κρέμα σώματος είναι εμπλουτισμένη με ΠΟΠ. αγνό ελαιόλαδο Καλαμάτας, ρόδι, μέλι, αλόη, μετάξι και πανθενόλη. Προσφέρει ενυδάτωση μεγάλης διάρκειας, θρέφει, τονώνει και προστατεύει την επιδερμίδα. Έτσι λίγο που το δοκίμασα, είδα ότι απορροφάται σχετικά γρήγορα και η μυρωδιά του μου θυμίζει κάτι, αλλά δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς τι, μάλλον ένα άρωμα. Η full size συσκευασία (300 ml) έχει 5,90 ευρώ.
  • Nuxe refreshing after sun lotion for face & body (δείγμα): Για το τέλος, έχουμε ακόμα ένα δείγμα από μια εταιρία όχι και τόσο οικονομική, τη Nuxe. Είναι μια lotion για μετά την έκθεση στον ήλιο, ιδανική για το πρόσωπο και το σώμα. Προσφέρει άμεση ενυδάτωση, επανόρθωση και δροσιά με την έκθεση στον ήλιο. Χρησιμοποιώντας το συστηματικά, το μαύρισμα διατηρείται περισσότερο και αποκτά χρυσαφένια απόχρωση. Εγώ δεν θα το μάθω ποτέ, γιατί είναι δείγμα, θα το χρησιμοποιήσω μια φορά και τέλος, και δεν πρόκειται να το αγοράσω στο άμεσο μέλλον γιατί τα 200 ml έχουν 17 ευρώ.
Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα που περιείχε το κουτάκι μου για τον Ιούνιο! Γενικά έμεινα ευχαριστημένη για ακόμη μια φορά! Εσάς πως σας φάνηκαν;; Πήρατε το κουτάκι αυτό το μήνα;; Πετύχαμε ίδια προϊόντα;; Γράψτε μου στα σχόλια, θα χαρώ να τα διαβάσω!! Εμείς τα λέμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Τέλειο το κουτάκι Ηλιάνα μου να τα χαρείς όλα.. Υπέροχη παρουσίαση , φιλάκια :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ Νάζη μου, να 'σαι καλά! Πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο κουτάκι,με'γεια σου,Ηλιάνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ΄ευχαριστώ πολύ Δέσποινα, να 'σαι καλά! Πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή