Edit your life: Το 4ο καλοκαιρινό τεύχος κυκλοφόρησε!

6/02/2015 11:30:00 μ.μ.



Την 1η Ιουνίου 2015, βγήκε αισίως το 4ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού ''Edit your life''! Όπως θα ξέρεις, αν είχες διαβάσει το post που είχα κάνει για το 3ο τεύχος, το edit your life είναι ένα περιοδικό που έχει δημιουργηθεί από bloggers που έχουν πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουν και απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες. Η θεματολογία που κινείται, καλύπτει κάθε γούστο, από ομορφιά μέχρι ψυχολογία και το περιοδικό κυκλοφορεί κάθε δίμηνο. Στο 3ο τεύχος είχα γράψει και εγώ ένα άρθρο, σας είχα δείξει ένα φρέσκο, ανοιξιάτικο μακιγιάζ βήμα-βήμα, μπορείτε να δείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση που είχα κάνει για εκείνο το τεύχος.

Σε αυτό το τεύχος δυστυχώς δεν μπόρεσα να γράψω, λόγω κάποιων θεμάτων που προέκυψαν, αλλά ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας γιατί τα κορίτσια έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά και σε αυτό το τεύχος! Το τεύχος λοιπόν αυτό είναι θεματικό, δηλαδή σχεδόν όλα τα θέματα έχουν να κάνουν με κάποιο τρόπο με το καρπούζι..Τι εννοώ;;

Η Κατερίνα από το blog The KM Projects γράφει συνολικά 3 άρθρα: Στο 1ο άρθρο της, προτείνει καλοκαιρινά βερνίκια στις αποχρώσεις (και όχι μόνο) του καρπουζιού! Στο 2ο της άρθρο σου προτείνει τα αγαπημένα της βιβλία που είναι ιδανικά για το καλοκαίρι ενώ στο 3ο άρθρο, παραδίδει μαθήματα blogging και σου εξηγεί τι είναι η ανάλυση SWOT και πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το εργαλείο στο δικό σου blog!

Η Νάζη από το blog Nails World σου δείχνει βήμα-βήμα πως να μετατρέψεις τα νύχια σου σε..μικρές φέτες καρπουζιού! Νομίζω αξίζει μια ματιά..! Επίσης σε συνεργασία με την Τίνα και τη Βίλλυ, προτείνει ένα outfit κατάλληλο για τις καλοκαιρινές μας βόλτες!

Η Χριστίνα από το blog Cogito ergo sum σου δείχνει βήμα-βήμα πως να φτιάξεις μια λαχταριστή τούρτα..καρπούζι, και ένα λικέρ καρπούζι (ιδανικό για το καλοκαιράκι!). Επίσης αν έχεις παιδάκι, τότε θα σου αρέσει και το άλλο της άρθρο σχετικά με τους τρόπους ενίσχυσης της επικοινωνίας του παιδιού, μέσω 6 παιχνιδιών που θα το κρατήσουν απασχολημένο στις διακοπές! Α, να μην ξεχάσω να αναφέρω ότι στο τέλος του περιοδικού μοιράζεται μαζί μας μια φωτογραφία που την ενέπνευσε και της δημιούργησε κάποιους προβληματισμούς.

Η Βίλλυ από το blog Make up your dayz αρχικά γράφει για μια νοσταλγική, παιδική ανάμνηση της που έχει άρωμα...καρπούζι! (Πραγματικά μου θύμισε δικές μου αναμνήσεις, με συγκίνησε <3). Στη συνέχεια γράφει μερικά ενδιαφέροντα facts για το καρπούζι, τα οποία δεν νομίζω να τα ξέρεις! Τέλος σου δείχνει το outfit που προτιμάει εκείνη για τις καλοκαιρινές, βραδινές της εξόδους αλλά επίσης μερικά πράγματα που έχει στο καλοκαιρινό νεσεσέρ της!

Τέλος, η Τίνα από το blog It's my life by Tina Michaelidou, με το motto ''Χαμογέλα γιατί το αξίζεις'' γράφει τρόπους με τους οποίους μπορείς να ξεπεράσεις την μελαγχολία του καλοκαιριού! Επίσης σου προτείνει και εκείνη ένα outfit για καλοκαιρινές βόλτες στα σοκάκια των νησιών και το go to μακιγιάζ της για το καλοκαίρι! 

Αυτά είναι τα θέματα που καλύπτονται σε αυτό το τεύχος, όλα άκρως καλοκαιρινά και με άρωμα καρπούζι!! Ορίστε και το περιοδικό για να το ξεφυλλίσεις και να το διαβάσεις..!Ελπίζω να σου αρέσει, πες μου στα σχόλια! Επίσης ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά και στο επόμενο τεύχος θα δεις και δικά μου άρθρα!! :) 

Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, το οποίο πρέπει να το αναμένεις πολύ σύντομα, stay tuned (Θα είναι τα αγαπημένα του μήνα <3). Μέχρι τότε...
Να περνάς καλά και πολλά φιλιά!!

P.S. 1: Σε ενδιαφέρει να γίνεις κι εσύ αρθρογράφος στο περιοδικό;; Μπες εδώ και μάθε πως!

P.S. 2: Μην ξεχνάς ότι μπορείς να μοιράζεσαι το περιοδικό ή τα άρθρα που σου αρέσουν στα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag #edityourlife !!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Ηλιάνα μου εύχομαι στο επόμενο τεύχος να μπορέσεις να γράψεις στο edityourlife :*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εγώ το εύχομαι, έχω πολύ όρεξη να γράψω! Πολλά φιλιά και μπράβο για την εξαιρετική δουλειά στο περιοδικό! xx

      Διαγραφή
  2. Ηλιάνα μου, ευχαριστούμε πολύ για την όμορφη παρουσίαση!Η ομάδα μας σε περιμένει στο επόμενο τεύχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να είμαι κι εγώ στο επόμενο τεύχος! Πολλά φιλιά :D

      Διαγραφή