Most loved in May (Cosmetics, skincare products, e.t.c..)

6/03/2015 09:14:00 π.μ.

Ίσως είναι η πρώτη (και ελπίζω) η τελευταία φορά που είμαι τόσο χαρούμενη που έφυγε επιτέλους ένας μήνας, ειλικρινά μου φάνηκε αιώνας ολόκληρος. Ο Μάιος, αν και είχε πολλές προοπτικές για να γίνει ένας ωραίος μήνας, ήταν ο χειρότερος ως τώρα, απ' όλες τις απόψεις. Το μόνο λίγο καλό ήταν ότι στα γενέθλια μου μου κάνανε έκπληξη οι φίλες μου, χάρηκα πολύ με αυτό. Το μόνο ευχάριστο πράγμα που συνέβη όλο το μήνα...Τέλος πάντων, έφυγε επιτέλους, άρα ήρθε η ώρα για τα αγαπημένα (ναι, μέσα σε αυτό τον άθλιο μήνα, υπήρξαν πράγματα από μου άρεσαν).
Rimmel London long lasting pressed powder ''Stay matte'' No. 002 'Pink Blossom'': Σίγουρα μεγάλο όνομα για μια πούδρα :P Ήταν ένα από τα πράγματα που πήρα στην πρώτη μου ηλεκτρονική παραγγελία από το εξωτερικό, συγκεκριμένα το asos.com! Έβλεπα σχεδόν όλες τις youtubers που μένουν στην Αγγλία, να τη χρησιμοποιούν συνέχεια και να λένε πόσο καλή είναι και πόσο ευχαριστημένες έχουν μείνει. Κάποιες δε, τη χρησιμοποιούν χρόνια! Οπότε ήθελα να τη δοκιμάσω για να δω αν είναι όντως τόσο καλή..και είναι! Μπορεί να είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ κάποια πούδρα, και δεν έχω μέτρο σύγκρισης, μπορώ να πω όμως ότι είναι πολύ καλή. Κρατάει το πρόσωπο εντελώς matt για πολλές ώρες και δεν το κάνει να φαίνεται παστωμένο. Εγώ βάζω λίγη ποσότητα μετά την bb cream μου, στη ζώνη Τ, στην περιοχή κάτω από μάτια για να μη φύγει το concealer και λίγο στο πιγούνι μου, γιατί βγάζω λιπαρότητα κι εκεί. Επίσης ''δένει'' όμορφα όλα τα προϊόντα που έχω βάλει ως βάση και δίνει λίγη κάλυψη. Κάποια στιγμή ίσως κάνω ένα tutorial που θα τη χρησιμοποιώ, για να τη δείτε εν ώρα δράσης. Δεν έχω λόγια, έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη.
Rimmel London concealer ''Wake Me Up'' No. 010 ''Ivory'': Συνεχίζουμε με ένα ακόμα προϊόν από τη Rimmel, το οποίο ήταν στην ίδια παραγγελία με την πούδρα προηγουμένως. Αυτό το concealer το έχω ακούσει αρκετά από τη Zoe Sugg (aka Zoella), το χρησιμοποιεί αρκετά και μου κίνησε το ενδιαφέρον να το δοκιμάσω, οπότε με το που μου δόθηκε η ευκαιρία, τσουπ το πήρα! Να πω την αλήθεια το περίμενα λίγο αλλιώς. Εννοώ ότι περίμενα ότι θα ήταν ιδανικό για την περιοχή κάτω από τα μάτια, αλλά για εμένα δεν είναι. Είναι καλό, αλλά δεν είναι τέλειο. Μερικές φορές, όταν συνήθως είναι λίγο ταλαιπωρημένο το δέρμα μου, έχω προσέξει ότι κάθεται στις λεπτές γραμμές, οπότε προσπαθώ για πολύ ώρα με το πινέλο και με τα δάχτυλά μου να το απλώσω όσο καλύτερα μπορώ για να μη φαίνεται τόσο. Άλλες φορές κάθεται καλύτερα, δεν ξέρω, είναι λίγο ''κορώνα-γράμματα''. Κατά τ' άλλα είναι πολύ καλό, δεν νιώθω ότι είναι βαρύ στο πρόσωπο και έχει τρομερή κάλυψη! Θα το πρότεινα να το πάρετε αν θέλετε κάλυψη σε σπυράκια και τέτοια, αλλά όχι για κάτω από τα μάτια.
Essence volume mascara ''Lash princess'': Πόσες φορές μπορώ να μιλήσω για αυτή τη mascara;; Πολλές. Και θα το κάνω! Όπως σας έχω ξαναπεί, αν και δεν έχω μεγάλη αγάπη στις mascara, αυτή την έχω λατρέψει και είναι must have μπορώ να πω (τουλάχιστον για εμένα). Επειδή έχω από μόνη μου μεγάλες βλεφαρίδες, θέλω κάτι που να τις κάνει πιο έντονες, να τις ξεχωρίζει λιγάκι και να του δίνει όγκο..και αυτή η mascara τα κάνει όλα αυτά! Αν θέλω ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα με ένα απαλό πέρασμα από τις βλεφαρίδες μου έχω ξεμπερδέψει. Αν θέλω κάτι πιο ''δραματικό'' κάνω ένα καλό πέρασμα (αν και δεν συνηθίζω να θέλω ένα έντονο αποτέλεσμα, γιατί φοράω γυαλιά και οι βλεφαρίδες γίνονται τόσο μεγάλες που βρίσκουν στους φακούς :P ) Επίσης αυτή η καμπύλη που κάνει το βουρτσάκι είναι ιδανική γιατί πιάνει με ένα πέρασμα όλες τις βλεφαρίδες κατά μήκος του ματιού..Πραγματικά την αγαπώ και τη συστήνω σε όλες να τη δοκιμάσετε <3
Essence long lasting lipstick No. 06 ''Barely there!'': Περνάμε σε κάτι επίσης λατρεμένο από την Essence..αν είστε λίγο καιρό στο blog μου ίσως έχετε καταλάβει ότι έχω ευχαριστηθεί πολύ τα κραγιόν της Essence και έχω σχεδόν όλες τις αποχρώσεις που έχει το κοντινό μου Hondos Center. Το έχω πάρει εδώ και 2-3 μήνες περίπου και από τότε που το έχω το χρησιμοποιώ σχεδόν συνέχεια. Κάθε φορά που είναι να φορέσω κραγιόν, προτιμώ αυτό! Ακόμα και στο σχολείο ένιωθα άνετα να το φορέσω γιατί έχει ένα φυσικό αποτέλεσμα, plus ότι αυτή η απόχρωση κολακεύει πολύ τον τόνο της επιδερμίδας μου (τουλάχιστον έτσι νομίζω, ρωτήστε και τους άλλους που με βλέπουν :P). Όπως έχω πει πολλάκις για το κραγιόν της Essense No. 07 ''Natural Beauty'' ότι είναι μια ροζ, πολύ φυσική απόχρωση (your lips but better) έτσι και το Νo. 06 είναι μια your lips but better απόχρωση, στην καφέ του εκδοχή. Πολύ παραλήρημα για ένα κραγιόν, ελπίζω να βγαίνει νόημα! Εν τέλει μου αρέσει και το έχω φορέσει πολύ τον τελευταίο καιρό!


Cien moisturising aqua cream: Άλλο ένα προϊόν για το οποίο έχω μιλήσει αρκετά στο blog μου και έχω κάνει και ένα review το οποίο μπορείτε να το δείτε εδώ. Μου αρέσει πολύ, είναι ελαφριά, απορροφάται αμέσως, είναι ενυδατική, είναι η τρίτη φορά που την αγοράζω και δεν έχω να πω κάτι αρνητικό. Θέλουμε κι άλλα;; Όχι. Οπότε μπαίνει στα αγαπημένα!
Johnson's Daily Essentials αναζωογονητικό gel καθαρισμού για κανονικές επιδερμίδες: Είναι η πρώτη φορά που δοκίμασα αυτό το gel καθαρισμού και έμεινα αρκετά ικανοποιημένη. Είναι απαλό καθαριστικό και έχει μέσα λίγους ροζ κόκκους για απαλή απολέπιση, είναι όμως τόσο αραιοί που πολλές φορές δεν τους νιώθεις ή αν τους νιώσεις είναι σαν να κάνουν απαλό μασάζ στο δέρμα. Γενικά καλό προϊόν, τη δουλειά του την κάνει και σε λογική τιμή (γύρω στα 5 ευρώ!)..Το κακό είναι τώρα ότι μου έχει σχεδόν τελειώσει και πρέπει να αγοράσω άλλο..έχετε κάποιο να μου προτείνετε;; Πείτε μου στα σχόλια!!
L'oreal shine-free salt spray ''Matt & Messy'': Αυτό το spray το έχω περίπου 1 χρόνο, αλλά ποτέ δεν μου χρειάστηκε..δηλαδή εκτός από μια στο τόσο που το χρησιμοποιούσα, όποτε το θυμόμουν, μετά το άφηνα πάλι..Τώρα τελευταία όμως που έχω κόψει πιο κοντά τα μαλλιά μου και μου αρέσει να έχουν πιο πολύ όγκο και να είναι ''επιμελώς-ατημέλητα'' το έχω ξεθάψει και το χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά! Απλώς ψεκάζω λίγο στα μαλλιά μου, τα ανακατεύω λίγο με τα χέρια μου και είμαι έτοιμη!
Fennel Beauty Bakery cream body yogurt ''Stawberry ice cream'': Δεν ξέρω τι να πω για αυτή την κρέμα σώματος. Ειλικρινά, δεν ξέρω. Αρχικά να πω ότι δεν έχω ξανακούσει αυτή την εταιρία και δεν ξέρω που πουλάνε τα προϊόντα της ή πόσο είχε γιατί μου την έκανε δώρο η θεία μου! Με το που την ανοίγεις τη συσκευασία θες να πάρεις ένα κουταλάκι και να φας την κρέμα (το έχω σκεφτεί, σοβαρά). Θυμάστε τα γιαουρτάκια Junior με γεύση φράουλα;; Μυρίζει ακριβώς έτσι, είναι τρομερό!! Και έχει και την υφή περίπου (ρε μπας και είναι όντως το γιαουρτάκι αυτό;; Καθόλου απίθανο :P) Είναι δροσερή κρέμα, δεν είναι λεπτόρρευστη αλλά ούτε και σαν body butter, απλώνεται πανεύκολα και απορροφάται αμέσως...η μυρωδιά δε, μένει παντού: στα ρούχα, στα σεντόνια, παντού! Αν ξέρετε που μπορώ να βρω και άλλα προϊόντα αυτής της εταιρίας, κάντε ένα κόπο και πείτε το μου στα σχόλια, θα περιμένω!

Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα προϊόντα αυτού του απαίσιου μήνα! Δυστυχώς όπως μπορεί να έχετε προσέξει, έχω καιρό να κάνω αγαπημένα για διάφορους λόγους που κάποια στιγμή θα σας τους πω.
Για εσάς πως ήταν ο Μάιος;; Πείτε μου στα σχόλια! Πάντως όπως και να ΄χει ήμαστε στην αρχή του καλοκαιριού και θέλω να πιστεύω πως όλα θα στρώσουν!! Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε..
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

P.S: Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και λογαριασμό στα άλλα social media, οπότε μπορείτε να περνάτε και να τα λέμε πιο συχνά!
Instagram
Twitter (παιδιά ας έρθει κάποιος στο twitter γιατί μιλάω μόνη μου χαχα)
Facebook page
Bloglovin

You Might Also Like

11 σχόλια

  1. Πολύ ωραία τα προϊόντα σου. Έχω ακούσει τόσο καλά λόγια για αυτή την μάσκαρα. Πρέπει να την κοιτάξω κι εγώ :)
    Φιλιά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Σίγουρα να την πάρεις, και να δεις μήπως την πουλάνε με δώρο ένα eyeliner σε μορφή στυλό!! Είναι τέλειο δώρο και να φανταστείς έχει την ίδια τιμή με τη mascara αλλά το παίρνεις δωρεάν!! Πολλά φιλιά :D

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα αγαπημένα.. Και εγώ το μόνο προιόν για τον καθαρισμό του προσώπου που έχω δοκιμάσει το τελευταίο διάστημα είναι το Johnson's Daily Essentials .. φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Και πως σου φαίνεται;; Το έχεις ευχαριστηθεί;; :) Πολλά φιλιά <3

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία αγαπημένα!Τη μάσκαρα σκέφτομαι να την πάρω κι εγώ αλλά έχω διαβάσει σε άλλα μπλογκ ότι κάνει κομματάκια και τέτοια και δεν την πήρα ως τώρα. Τα κραγιόν αυτής της σειράς δ εμου αρέσουν πολύ γιατί δεν έχουν μεγάλη διάρκεια στα χείλη μου. Όσο για το τελευταίο αν μάθεις από πού το βρίσκουμε το θέλω κι εγώ οπότε ενημέρωσε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Κοίτα, γνώμη μου είναι να τη δοκιμάσεις, εξάλλου έχει 4 ευρώ, δεν είναι ακριβή..Τώρα για αυτό που λες ότι κάνει κομματάκια, είναι αλήθεια, φαίνεται σαν να στεγνώνει μετά από λίγο καιρό, αλλά τουλάχιστον η δικιά μου δεν έχει στεγνώσει, ακόμα η απόδοσή της είναι τέλεια. Και τα κομματάκια που κάνει δεν είναι πολλά, σπάνια ενοχλούν κατά την εφαρμογή..τώρα δοκίμασε και δες και μόνη σου :) Πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  4. Κάθε καλοκαίρι αγοράζω το Matt & Messy, είναι ότι πρέπει όταν δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις τα μαλλιά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ συνήθως τα καλοκαίρια αφήνω το κανονικό αλάτι της θάλασσας να κάνει τη δουλειά του χαχα :P Πάντως είναι πολύ χρήσιμο για να κάνεις κάτι γρήγορο στα μαλλιά..επίσης ξέρεις πως αλλιώς το χρησιμοποιώ καμιά φορά;; Άμα τα μαλλιά μου είναι άλουστα και έχουν χάσει όγκο, ψεκάζω λίγο προς τις ρίζες, κάνω μασάζ και έχει παρόμοιο αποτέλεσμα με ένα dry shampoo! Να το δοκιμάσεις κάποια στιγμή! Πολλά φιλιά :D

      Διαγραφή
  5. Να τη δοκιμάσεις οπωσδήποτε, εξάλλου και να μην σ' αρέσει, θα έχεις χαλάσει γύρω στα 4 ευρώ μόνο! Νομίζω αξίζει! Πολλά φιλιά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To spay της L'oreal θέλω πολύ να το δοκιμάσω! Τέλειο χρώμα το κραγιόν της essence :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να το δοκιμάσεις, ελπίζω να σου αρέσει! Πολλά φιλιά :D

      Διαγραφή