Review: Syoss ''Keratin'' Shampoo & Conditioner

8/14/2014 04:17:00 π.μ.


Σήμερα σας έχω review για δύο πολύ αγαπημένα μου προϊόντα από Syoss, συγκεκριμένα για το σαμπουάν και το conditioner από την σειρά ''Keratin''. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί δεν συμπαθούν τα προϊόντα της Syoss- λογικό, δεν κάθονται όλα τα προϊόντα το ίδιο καλά στον καθένα..- αλλά εγώ θα σας γράψω την προσωπική και ειλικρινής άποψή μου. Πάμε λοιπόν!

Καταρχάς να σας πω ότι σύμφωνα με την εταιρία, η συγκεκριμένη σειρά περιέχει 80% περισσότερη κερατίνη, από την οποία αποτελείται το 90% των μαλλιών. Από καθημερινούς εξωγενείς παράγοντες καταστρέφεται ένα ποσοστό της κερατίνης των μαλλιών με αποτέλεσμα να φθείρονται. Σκοπός λοιπόν της συγκεκριμένης σειράς είναι να αναπληρώνει μετά από κάθε λούσιμο την απαραίτητη κερατίνη έτσι ώστε να χαρίζει δύναμη και λάμψη στα μαλλιά.

Στόχος λοιπόν του σαμπουάν είναι:
  • Να αναπληρώσει την απαραίτητη κερατίνη για 100% δύναμη.
  • Να κάνει λεία την τρίχα για εκθαμβωτική λάμψη.
  • Να προσφέρει 100% απαλότητα και ελαστικότητα στα μαλλιά.
                  

Στόχος του conditioner είναι:
  • Να αναπληρώσει τη χαμένη κερατίνη για 100% δύναμη μέσα στο κύτταρο της τρίχας.
  • Να κάνει λεία την τρίχα και να διευκολύνει το χτένισμα για 100% απαλότητα και εκθαμβωτική λάμψη.

Το θέμα είναι τώρα, κάνει ότι υπόσχεται;;

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορώ να ξέρω αν όντως αναπληρώνει την κερατίνη, αλλά όλα τα άλλα τα κάνει σίγουρα! Έχω δει μεγάλη διαφορά στα μαλλιά μου από τότε που τα χρησιμοποιώ. Να σας πω ότι και μόνο το σαμπουάν να χρησιμοποιήσει κάποιος, χωρίς το conditioner, θα δει διαφορά στα μαλλιά του, αλλά βέβαια σε συνδυασμό έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Κάνει τα μαλλιά πολύ απαλά και ευκολοχτένιστα μέχρι το επόμενο λούσιμο. Επίσης έχω την εντύπωση ότι χρησιμοποιώντας τα, αργούσαν πιο πολύ να ''λαδώσουν'' τα μαλλιά μου (λούζομαι μέρα παρά μέρα).  Αφήνουν μια διακριτική μυρωδιά η οποία όμως δεν κρατάει πολύ, μετά απλά μυρίζουν καθαριότητα (ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ :P).  Τέλος από τότε που χρησιμοποιώ τα συγκεκριμένα προϊόντα έχω παρατηρήσει ότι τα μαλλιά μου είναι πιο λεία και απαλά και δεν φριζάρουν όπως πριν! Σταματάω εδώ αυτό το review γιατί θα μπορούσα να γράφω με τις ώρες για αυτά τα δύο! Είναι τα αγαπημένα μου πλέον, προβλέπεται να τα ξαναγοράσω πολλές, πολλές φορές ακόμη...
Συνοψίζοντας λοιπόν, μόνο καλά λόγια έχω να πω για τα σαμπουάν και το conditioner από τη σειρά ''Keratin'' της Syoss! Εμείς τα λέμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!! :)

P.S.: Ξέχασα να σας πω ότι το σαμπουάν έχει μέσα χρυσό shimmer! Δεν ξέρω για σας, εμένα με ενθουσιάζει όποτε το βλέπω! (Μην ανησυχείτε δεν μένει στα μαλλιά!) 

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Φαίνονται πολύ καλά, θα τα δοκιμάσω σύντομα :)
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω, εγώ τα αγαπάω πλέον, μου έχουνε κάνει πολύ καλό στα μαλλιά μου! Φιλιάάά! :)

      Διαγραφή
  2. Χμμμ η αλήθεια είναι πως και εγώ δεν έχω και την καλύτερη άποψη για τα syoss αλλά μου κίνησες την περιέργεια με τα τόσο καλά λόγια σου!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί δεν έχουν να πουν και τα καλύτερα λόγια για τα syoss, αλλά όπως είπα και πιο πάνω, σε κάθε άνθρωπο λειτουργούν διαφορετικά τα προϊόντα :) Καλύτερα να το δοκιμάσεις για να δεις αν όντως δουλεύει σε εσένα! Πολλά φιλιά!! :)

      Διαγραφή
  3. Ειναι καταλληλα για οταν εχεις κανει θεραπεια κερατινης;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάνουν καλή δουλειά στα μαλλιά ακκαου η μυρωδιά τους είναι χάλια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή