Opening my 1# Glowbox !! (March)

3/18/2014 01:26:00 μ.μ.


Σήμερα λοιπόν, αγαπητά μου κορίτσια, είμαι πολύ χαρούμενη!! Εδώ και μερικές μέρες περίμενα να μου έρθει το courier με το πολυ-αναμενόμενο Glowbox! Για όσους δεν ξέρουν, το Glowbox είναι ένα συνδρομητικό κουτί που με μια παραγγελία από το www.glowbox.gr σου έρχεται με 12 ευρώ κάθε μήνα, ένα πολύ όμορφο κουτάκι με 5-6 προϊόντα ομορφιάς σε full, travel ή mini size (και ένα χαρτάκι σαν μενού, που λέει αναλυτικά τα προϊόντα και τις δράσεις τους), τα οποία δεν τα επιλέγεις..σου έρχονται σαν έκπληξη, επιλεγμένα από την εταιρία βάση ενός προφίλ ομορφιάς που συμπληρώνεις σύμφωνα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σου! Μπορεί να ακούγεται περίπλοκο, αλλά είναι εξευτελιστικά εύκολη διαδικασία! Όπως το λέει και ο τίτλος, αυτό είναι το 1ο κουτί που αγοράζω, για αυτό πάμε να δούμε τι καλούδια μου ήρθαν!!



  • Bioderma sensibio H2O Solution Micellaire 100 ml (travel size): Είναι ένα ήπιο διάλυμα καθαρισμού για το πρόσωπο και τα μάτια, που αφαιρεί το μακιγιάζ και καθαρίζει το πρόσωπο διατηρώντας την ισορροπία του δέρματος. Ακούγεται πολύ ''θαυματουργό'' και πραγματικά ανυπομονώ να το δοκιμάσω!


  • Bodyshop ''Moringa shower gel'' 250 ml. (travel size): Σύμφωνα με το φυλλάδιο του κουτιού, το moringa είναι ένα φυτό με αντιοξειδωτικές και αναπλαστικές ιδιότητες. Το άρωμα που έχει είναι κάπως ιδιαίτερο και έντονο (εμένα μου θυμίζει λίγο λεμόνι) και σίγουρα είναι ότι για ένα πρωινό ντους, πολύ αναζωογονητικό! Επίσης ανυπομονώ να το δοκιμάσω, αν και θα αργήσω, έχω τόσα πολλά αφρόλουτρα ακόμα.. :P

  • Egyptian Magic ''All-Purpose Skin Cream'' (mini size): Αυτή λοιπόν την εταιρία, ειλικρινά πρώτη φορά την ακούω, άλλωστε αυτό είναι και το σκεπτικό του Glowbox, να γνωρίζεις καινούργιες εταιρίες και προϊόντα. Σύμφωνα με το φυλλάδιο, η σύνθεση της κρέμας περιέχει 6 συστατικά από τη φύση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ενυδατικό σε ξηρό δέρμα, κρέμα ημέρας, κρέμα ματιών, βάση μακιγιάζ, κρέμα νυχτός και μάσκα. Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χείλη, στα μαλλιά αλλά και σε όλο το σώμα σε περιπτώσεις ερεθισμών και τσιμπημάτων. Εμένα στο κουτάκι μου, στείλανε μόνο 2 φακελάκια με κρέμα οπότε θα πρέπει να σκεφτώ καλά πως θα την αξιοποιήσω!

  • Models Own ''Sun Goddess'' (full size): Απ' όσο ξέρω, μπορεί να κάνω και λάθος, αυτή η εταιρία υπάρχει μόνο στο εξωτερικό, οπότε χάρηκα που έχω κάτι τέτοιο στη συλλογή μου! Είναι ένα highlighting bronzer για τη δημιουργία γωνιών στο πρόσωπο!

  • Pure Elements Κρέμα ημέρας με έλαιο τομάτας 4 ml. (travel size): Είναι μια ενυδατική κρέμα προσώπου με αντιοξειδωτική δράση. Εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό για τόνωση στο πρόσωπο και το λαιμό. Δεν είμαι σίγουρη αν θα την χρησιμοποιήσω, προσπαθώ να μην χρησιμοποιώ ακόμα κρέμες ημέρας και νύχτας, οπότε ίσως πάει στη μητέρα.. :P

Αυτά ήταν λοιπόν τα προϊόντα από το 1o Glowbox που αγόρασα! Γενικά, είμαι πολύ ευχαριστημένη, οπότε και τον επόμενο μήνα θα το αγοράσω!! Εσείς έχετε δοκιμάσει το Glowbox ή κάποιο άλλο συνδρομητικό κουτί;; Πως σας φάνηκε; Περιμένω απόψεις και εντυπώσεις στα σχόλια! Εμείς τα λέμε στο επόμενο post, πολύ σύντομα,(το οποίο θα είναι ένα μικρό haul!).
Πολλά, πολλά φιλιά!!:*




You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Αυτό το bronzer θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω!

    xxx,
    Φρόσω
    Style Nirvana

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν παραγγέλνεις από το internet, σίγουρα θα το βρεις!! Από μια γρήγορη ματιά που έριξα, έχει γύρω στα 12 ευρώ. Αν και δεν ξέρω πολλά από bronzers, φαίνεται καλό! :)

      Διαγραφή
  2. Τί όμορφο που ήταν το κουτάκι σου! Τα ζήλεψα όλα!χιχι
    Εύχομαι να τα χαρείς και να σου ταιριάξουν όλα απόλυτα!
    Μόλις έγινα μέλος στο μπλογκ σου και σου εύχομαι καλή συνέχεια! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, να 'σαι καλά!! Θα χαρώ να σε βλέπω εδώ συχνά, πολλά φιλιά!!<3

      Διαγραφή