6+1 Makeup Storage Ideas

3/09/2014 10:56:00 π.μ.



Helloooo!! Τι κάνετε;; Ελπίζω να είστε μια χαρά! Εγώ πάλι μόλις πέρασα αυτή τη γρίπη που κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό, και για αυτό το λόγο είχα αρκετές μέρες να σας γράψω :(
Σήμερα σας έχω κάποιες ιδέες για να οργανώσετε τα προϊόντα του μακιγιάζ σας. Πρόσφατα, όπως σας είχα πει, έκανα μια μικρή ανακαίνιση στο δωμάτιό μου και ήταν μια καλή ευκαιρία να βάλω επιτέλους μια τάξη στα καλλυντικά μου! Με απλούς τρόπους, όπως καλαθάκια, βαζάκια κλπ., μπορούμε να έχουμε ένα πολύ ωραίο και πρακτικό αποτέλεσμα.Τέλος αυτές οι ιδέες είναι αρκετά οικονομικές, γιατί όλα τα βαζάκια και ότι άλλο θα δείτε σε αυτό το post, δεν κόστισε το καθένα πάνω από 5 ευρώ! Πάμε να ξεκινήσουμε λοιπόν :)


  • Πινέλα μακιγιάζ : Για να έχουμε μαζεμένα όλα τα βασικά ''όπλα'' για το σωστό μακιγιάζ, μπορούμε να τα βάλουμε σε κάποιο βαζάκι διάφανο ή χρωματιστό (ανάλογα τα γούστα :P). Επίσης, αν έχουμε ένα πιο ''vintage'' στυλ, μπορούμε να τα έχουμε μέσα σε παλιά, πορσελάνινα φλυτζάνια του τσαγιού!

  • Βερνίκια νυχιών : Προσωπικά εμένα μ' αρέσει πάρα πολύ αυτή η ιδέα, αν και δεν ξέρω κατά πόσο θα βολέψει και εσάς. Διαλέγουμε ένα αρκετά μεγάλο βάζο, στρογγυλό κατά προτίμηση, και βάζουμε μέσα όλα τα βερνίκια ή αυτά που χρησιμοποιούμε περισσότερο ανάλογα με την εποχή, ώστε όταν θέλουμε να τα έχουμε εύκαιρα! Επίσης τη βρίσκω ωραία λύση, γιατί με το διάφανο βάζο φαίνονται όλα τα χρώματα και μπορούμε να διαλέξουμε εύκολα. Τέλος, με τόσα χρώματα σε ένα στρογγυλό βάζο, δεν φαίνονται σαν ζαχαρωτά;; <3 

  • Κρέμες σώματος, κολόνιες, ... : Σε κάποιο καλαθάκι, εγώ προτίμησα ένα ανοιχτόχρωμο πλεκτό, μπορούμε να τακτοποιήσουμε όλες τις κρέμες σώματος, τις κολόνιες μας και ότι άλλο θέλουμε!! Αυτό το καλαθάκι το βρήκα στα Jumbo σε πάρα πολύ καλή τιμή ( αυτό και ένα ίδιο μόνο με 5 ευρώ!). Επίσης αν όπως είπαμε, είμαστε λίγο πιο ρομαντικοί τύποι, μπορούμε σε κάποιο κλασσικό κουτάκι για καλλυντικά ( εκείνα τα μικρά, που τα ανοίγεις και έχουν καθρεφτάκι μέσα, και μερικές φορές και κάποια μινιατούρα που την κούρδιζες και χόρευε...μετά μουσικής! Ελπίζω να έγινα κατανοητή, δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω :P)  να το έχουμε ανοιχτό και να βάλουμε εκεί τις κολόνιες!

  • Βαμβάκια και δίσκοι ντεμακιγιάζ : Βρήκα στο Jumbo πάλι, σε πολύ καλή τιμή, μια μεγάλη σακούλα με χρωματιστές μπουκίτσες βαμβακιού! Έτσι μου ήρθε η ιδέα να τα βάλω σε ένα ψηλό, στενό και φυσικά διάφανο για να φαίνονται τα υπέροχα παστέλ χρωματάκια από τα βαμβάκια! Μπορούμε επίσης να τα έχουμε και σε ένα κοντούλικο φαρδύ βαζάκι! Ότι και να επιλέξουμε πάντα θα τα έχουμε σε κάποιο κλειστό κουτί, ώστε να μην σκονίζονται.

  • Φυσικά χρειαζόμαστε και ένα καθρέπτη μεγεθυντικό ώστε να μην ...πηγαίνουμε στα τυφλά!

  • Τέλος, για να έχουμε και τα κραγιόν μας σε τάξη, μπορούμε να πάρουμε ειδικές θήκες για κραγιόν! Εγώ τη βρήκα στο Jumbo (για ακόμη μια φορά :P) πολύ φθηνά! Μπορούμε να βάλουμε όλα τα κραγιόν μας με αυτό τον τρόπο, διαφορετικά μπορούμε να έχουμε σε τέτοιες θήκες μόνο τα κραγιόν που χρησιμοποιούμε πιο συχνά!


** Extra **

  • Μπορούμε να βάλουμε στο ραφάκι/ τραπεζάκι που έχουμε τα καλλυντικά μας, και 1-2 κεράκια! Τα κεριά πάντα ''φτιάχνουν'' την ατμόσφαιρα, χαλαρώνουν και ομορφαίνουν το χώρο! :)


Και το σημερινό post τελείωσε! Πως σας φάνηκε;; Ήταν καθόλου χρήσιμες οι ιδέες;; Δεν έχω κάτι άλλο να πω, θα τα πούμε στο επόμενο post! Σας φιλώ :* 



You Might Also Like

2 σχόλια