Most loved in April 2016 | Monthly favourites

5/08/2016 01:56:00 π.μ.

Πάει και ο Απρίλιος λοιπόν...από τη μια χαίρομαι που μπαίνουμε με γοργούς ρυθμούς στην άνοιξη αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πιστέψω πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, σαν νερό. Ο Μάιος συνήθως είναι από τους αγαπημένους μου μήνες (έχουμε για τα καλά άνοιξη και λιακάδες αλλά επίσης έχω και τα γενέθλια μου), οπότε κάθε φορά χαίρομαι όταν έρχεται αυτός ο μήνας. Η αλήθεια είναι ότι αυτός ο μήνας, από την πρώτη μέρα, μπήκε χάλια και δεν βλέπω να αλλάζει κάτι μέχρι τα τέλη του μήνα, δυστυχώς. Ακόμα δεν ξεκίνησε ο μήνας και θέλω ήδη να τελειώσει. Τέλεια. Ας μην πτοούμαστε βέβαια (όσο μπορούμε). Όπως κάνουμε κάθε φορά όταν τελειώνει ο μήνας, ας δούμε αναλυτικά τι προϊόντα ξεχώρισα και χρησιμοποίησα πολύ όλο τον Απρίλιο.

Maybelline ''Lash Sensational'' mascara: Από τότε που την αγόρασα (στις αρχές Απριλίου) δεν έχω χρησιμοποιήσει άλλη mascara. Έχω ενθουσιαστεί με την απόδοση της, το αποτέλεσμα είναι σαν να φοράω ψεύτικες βλεφαρίδες και το λατρεύω! Έχω γράψει ένα review πάνω σε αυτό το προϊόν, αν σας ενδιαφέρει διαβάστε το εδώ.
Golden Rose highlighter stick No. 2 ''Bright pink'': Αν έχετε διαβάσει το post που είχα γράψει για την Έκθεση Ομορφιάς 2016 στο Περιστέρι, θα είχατε δει αυτό (όπως και άλλα προϊόντα) να φιγουράρουν στη λίστα με τα πράγματα που αγόρασα από εκεί. Ήθελα να το δοκιμάσω από τότε που βγήκε, αλλά πάντα, όπου και να το έψαχνα ήταν sold out. Είχανε φέρει ελάχιστα κομμάτια αποκλειστικά για την έκθεση και έτσι πρόλαβα να αγοράσω το τελευταίο. Είναι πολύ όμορφο προϊόν και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις εύκολα ακόμα και αν δεν έχεις χρησιμοποιήσει ξανά highlighter (όπως εγώ). Το ευχάριστο είναι ότι δίνει μια φυσική γυαλάδα υγείας χωρίς να έχει μέσα ολόκληρα κομμάτια glitter και χωρίς να φαίνεται παστωμένο το αποτέλεσμα. Σκέφτομαι να κάνω ένα αναλυτικό review για να δείτε και στην πράξη πως δουλεύει και τι αποτέλεσμα δίνει το προϊόν.
Golden Rose longstay liquid matte lipstick No. 11: Ακόμα ένα προϊόν που το είχα δει στο internet αλλά δεν το έβρισκα πουθενά σε φυσικό κατάστημα. Όταν το είδα στην έκθεση το αγόρασα γιατί δεν ήξερα που και αν θα το έβρισκα ξανά. Η απόχρωση κινείται στα χρώματα που μου αρέσουν και φοράω σε καθημερινή βάση. Είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζω κραγιόν σε υγρή μορφή οπότε είχε ενδιαφέρον να δω αν όντως είναι καλό και με βολεύει. Είναι ματ αλλά έχει μέσα ελάχιστο, διακριτικό shimmer το οποίο δεν φαίνεται πάνω στα χείλη, οπότε όλα οκ. Έχει βολικό, μικρό βουρτσάκι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μπορείς να απλώσεις το προϊόν εύκολα, γρήγορα χωρίς να τα κάνεις χάλια στο περίγραμμα ή να χρειάζεται να βάλεις μολύβι χειλιών πρώτα. Στεγνώνει περίπου σε 1 λεπτό, ιδανικός χρόνος, γιατί αν στέγνωνε αμέσως δεν θα μπορούσατε να διορθώσετε κάτι αν θέλατε. Αν και δεν ξεραίνει ιδιαίτερα τα χείλη, χρειάζεται από κάτω ένα lip balm για να είστε σίγουρες. Anyway, όπως καταλάβατε μου αρέσει πολύ και το έβαλα σχεδόν το μισό μήνα...
Golden Rose velvet matte lipstick No. 02: ...γιατί τον άλλο μισό μήνα χρησιμοποιούσα αυτό το κραγιόν! Αυτό το προϊόν είναι από αυτά που είναι στη wishlist σου για καιρό αλλά ποτέ δεν κάνεις την κίνηση για να τα αποκτήσεις. Έτσι έκανα και εγώ, το ήθελα αλλά όλο ανέβαλλα την αγορά του. Μέχρι πριν από λίγο καιρό, όταν είδα ότι η κολλητή μου το φόραγε στα χείλη της. Το είχα δοκιμάσει στο χέρι μου και μου άρεσε η απόχρωση αλλά όταν το είδα φορεμένο ξετρελάθηκα ακόμη περισσότερο και την επόμενη κιόλας μέρα το αγόρασα! Είναι ένα ροζ nude αλλά ανοιχτό χρώμα, διαφορετικό δηλαδή από αυτά που διαλέγω συνήθως. Είναι τέλειο χρώμα, ιδανικό για άνοιξη-καλοκαίρι! Σε λίγες μέρες θα ανέβει αναλυτικό post review για αυτό το κραγιόν, για να θαυμάσετε και εσείς καλύτερα την απόχρωση <3
Riveri eyeshadow palette: Με αυτή την παλέτα είχα δημιουργήσει ένα μακιγιάζ και σας το είχα δείξει βήμα βήμα σε αυτό εδώ το post. Την παλέτα την αγόρασα από την Έκθεση μόνο 2 ευρώ και η απόδοση όλων των σκιών είναι τρομερή!! Η αγαπημένη μου σκιά είναι η 4η (η χρυσή/ροδακινί)!
Essence eyeshadow No. 70 ''Fox in the box'': Την αγάπη μου για τις μονές σκιές της Essence την ξέρετε. Τη συγκεκριμένη σκιά την γλυκοκοιτούσα πολύ καιρό σε ηλεκτρονικά καταστήματα. Όταν όμως την είδα στην έκθεση ομορφιάς την αγόρασα χωρίς δεύτερη σκέψη. Σαν απόχρωση μοιάζει με την 4η σκιά (την αγαπημένη μου) από την παλέτα Riveri που σας έδειξα πριν. Η διαφορά είναι ότι αυτή η σκιά δεν έχει πολύ καλή απόδοση, είναι πολύ πιο απαλή. Βέβαια αυτό το αρνητικό της αποδείχθηκε θετικό για εμένα (ευτυχώς) γιατί είναι ιδανική για όλο το κινητό βλέφαρο και την κόγχη στο καθημερινό μου μακιγιάζ καθώς δίνει μια διαφορετική νότα στα μάτια, ένα φρέσκο αποτέλεσμα χωρίς να είναι κάτι υπερβολικό. Τη χρησιμοποίησα όλες τις φορές που βάφτηκα αυτό το μήνα, μόνη της ή σε συνδυασμό με την αγαπημένη μου σκιά από την παλέτα Riveri. Τον συνδυασμό αυτών των δύο μπορείτε να το δείτε στο μακιγιάζ που σας έδειξα πριν από λίγο καιρό, εδώ.
Essence colour & care strengthening nail polishes No. 04 ''Lean on me'' & No. 05 ''You made my day'': Αυτά τα 2 βερνίκια προστέθηκαν σχετικά πρόσφατα στη συλλογή, αλλά νομίζω μου αρέσουν ήδη πολύ. Όταν τα είδα στο stand της εταιρίας αρχικά μου τράβηξαν την προσοχή οι pastel αποχρώσεις και η συσκευασία, η οποία είναι πολύ προσεγμένη και φαίνεται σαν να είναι ακριβότερο το προϊόν. Όταν είδα μάλιστα ότι είναι βερνίκι με χρώμα και δυναμωτική θεραπεία μέσα, ήμουν σίγουρη ότι ήταν αυτό που έψαχνα, μιας και έχω πολύ αδύναμα νύχια που ξεφλουδίζουν και σπάνε, αλλά παρόλα αυτά τα βάφω συνέχεια. Έχω ήδη προγραμματίσει να ανέβει review για τα βερνίκια αυτά, οπότε δε λέω άλλα. Πάντως και τα χρώματα από μόνα τους, φτάνουν για να κερδίσουν μια θέση στα αγαπημένα του μήνα..!
Batiste dry shampoo cool & crisp fresh: Νομίζω ότι πια όλοι ξέρουμε τα ξηρά σαμπουάν Batiste, δεν χρειάζονται συστάσεις. Είναι η πρώτη φορά που δοκίμασα το συγκεκριμένο, το fresh και εντυπωσιάστηκα. Νομίζω ότι είναι το καλύτερο αφού όχι μόνο κάνει τη δουλειά (όπως και τα υπόλοιπα δηλαδή) αλλά έχει πραγματικά άρωμα φρεσκάδας που μένει στα μαλλιά και τα ανανεώνει! Επίσης δε μπορώ να μην αναφέρω ότι όταν το ψεκάζεις στο κεφάλι σου είναι δροσιστικό και σε ξυπνάει! (Έχετε δοκιμάσει ποτέ σαμπουάν με μεντα;; την ίδια αίσθηση δροσιάς αφήνει στο κεφάλι!!) Δεν ξέρω αν το έχετε δοκιμάσει και αν σας άρεσε ή όχι, αλλά για εμένα είναι το καλύτερο που έχω δοκιμάσει!!
Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου προϊόντα, που ξεχώρισα και χρησιμοποίησα non-stop! Ελπίζω να σας άρεσαν. Πείτε μου στα σχόλια αν είχαμε κάποιο κοινό αγαπημένο, καθώς και τι ξεχωρίσατε εσείς τον Απρίλιο! Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Velvet Matte for the win!!!! <3
    Επίσης αγαπώ το batiste!
    Και θα σου ξαναπώ για 1.000ή φορά πόσο μου αρέσουν οι φωτογραφίες σου! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωωω σ' ευχαριστώ πολύ για το σχόλιο σου & τα καλά σου λόγια, χαίρομαι!! <3 Πολλά φιλιά xx

      Διαγραφή