Soft purple smokey eyes using ''The blushed Nudes'' | Tutorial

2/17/2016 10:44:00 μ.μ.

Πριν από μερικές μέρες είχα ανεβάσει ένα αναλυτικό review για την καινούργια παλέτα της Maybelline, ''The blushed Nudes'', μπορείτε να το διαβάσετε εδώ. Αν λοιπόν το έχετε διαβάσει, θα θυμάστε ότι το συγκεκριμένο προϊόν μου είχε φανεί αρκετά απογοητευτικό. Παρ΄όλα αυτά, επειδή θέλω να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα για το προϊόν και την απόδοση του, σας είχα πει ότι θα φροντίσω να ανεβάσω ένα makeup tutorial, χρησιμοποιώντας για το μακιγιάζ των ματιών αποκλειστικά τη συγκεκριμένη παλέτα. Οπότε σήμερα, όπως καταλάβατε, θα σας δείξω ένα βραδινό, μωβ/ροζ smokey μακιγιάζ ματιών σε συνδυασμό με ροζ, λαμπερά χείλη! Διαβάζοντας το post, θα δείτε ότι σε αυτό το μακιγιάζ όχι μόνο χρησιμοποιώ αποκλειστικά τις σκιές αυτής της παλέτας, αλλά και το μόνο πινέλο που χρησιμοποιώ για το μακιγιάζ των ματιών, είναι αυτό που περιέχει μέσα η παλέτα, κανένα άλλο! Ήθελα όποιος έχει αυτή την παλέτα να μπορεί να δημιουργήσει αυτό το μακιγιάζ, έχοντας μόνο την παλέτα, χωρίς να χρειάζετε να έχει άλλα ''σύνεργα''. Είναι αρκετά απλό μακιγιάζ..πάμε να ξεκινήσουμε;;
1. Ξεκινάω με τη βάση του μακιγιάζ μου. Χρησιμοποιώ τη BB Cream της Maybelline (απόχρωση light) και την απλώνω σε όλο το πρόσωπο με ένα σφουγγαράκι. Σειρά έχει το concealer ''Wake me Up'' της Rimmel London (απόχρωση Ivory), το οποίο βάζω σε ότι ατέλεια θέλω να κρύψω, κάτω από τα μάτια για φως και σε όλο το κινητό βλέφαρο, σαν βάση για τις σκιές. Τελειώνουμε τη βάση με το bronzer από Models Own (Sun Goddess), χρησιμοποιώντας την καφέ πούδρα για bronzer και τη ροδακινί για ρουζ. 
2. Για το γέμισμα των φρυδιών χρησιμοποιώ το αγαπημένο μου μολύβι από τη Golden Rose στην απόχρωση No. 302
3. Πάμε στο μακιγιάζ των ματιών...Αρχικά σε όλο το κινητό βλέφαρο βάζουμε τη 2η σκιά της πάνω σειράς (ένα απαλό σαμπανιζέ ροζ). 

4. Με τη φουντωτή μεριά του πινέλου βάζουμε στην κόγχη την 5η σκιά της κάτω σειράς (μια ροζ απόχρωση), και σβήνουμε ελαφρώς προς τα πάνω.
5. Με την ίδια μεριά του πινέλου παίρνουμε λίγη από την 6η σκιά της κάτω σειράς (ένα σκούρο μωβ με ροζ shimmer) και το τοποθετούμε αρχικά στην εξωτερική γωνία του ματιού. Στη συνέχεια με απαλές κινήσεις το σβήνουμε προς την κόγχη, σχεδόν μέχρι τη μέση του ματιού, όχι πιο μέσα γιατί η σκούρα σκιά θα κάνει το μάτι να φαίνεται πιο μικρό.

6. Με το δάχτυλο μας παίρνουμε πάλι λίγη από την σκιά που βάλαμε σε όλο το κινητό βλέφαρο και αυτή τη φορά την τοποθετούμε στη μέση του ματιού, προσοχή όμως να μην τη βάλουμε πάνω τη σκούρα μωβ σκιά. Κάνοντας αυτό το βήμα, θα δείτε ότι γίνεται μεγαλύτερη αντίθεση της ανοιχτής με τη σκούρα σκιά δίνοντας ένα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα!

7. Έπειτα, με την μεριά του πινέλου που έχει το σφουγγαράκι, βάζουμε στην εσωτερική γωνία του ματιού και στο κόκαλο του φρυδιού, λίγη από την 1η σκιά της πάνω σειράς (μια λαμπερή άσπρη σκιά). Αυτό θα δώσει λάμψη και φως σε αυτά τα σημεία και θα κάνει το μάτι να φαίνεται μεγαλύτερο.


8. Προχοράμε στο eyeliner...Επειδή εγώ είμαι αρχάρια με το eyeliner, περνάω τη γραμμή του eyeliner με ένα μαύρο μαλακό μολύβι από την Clinique. Στη συνέχεια, πάνω σε όλη τη γραμμή από το μολύβι, περνάω ένα υγρό eyeliner από την Oriflame. 

9. Τελειώνοντας το μακιγιάζ των ματιών, θα βάλω 1 στρώση μαύρη mascara από την ''Get big lashes!'' της Essence.
10. Το τελευταίο βήμα είναι να περάσουμε στα χείλη...Αρχικά κάνω το περίγραμμα των χειλιών και τα γεμίζω με το μολύβι χειλιών της Elixir στην απόχρωση No. 037 . Στη συνέχεια περνάω τα χείλη με το κραγιόν σε μορφή μολυβιού από την Golden Rose (απόχρωση No.8). Τέλος βάζω στο κέντρο των χειλιών λίγο από το lipgloss της Cien στην απόχρωση Nude Mauve. 





Και κάπου εδώ είμαστε έτοιμες! Ελπίζω να σας άρεσε σαν μακιγιάζ, να σας φάνηκε εύκολο και να σας βοήθησε να δείτε λίγο καλύτερη την ποιότητα και την απόδοση των σκιών αυτής της παλέτας στην πράξη! Πείτε μου στα σχόλια αν σας άρεσε και αν σας φάνηκε χρήσιμο! Αν το δημιουργήσετε και εσείς, θα χαρώ να το δω σε φωτογραφία, ανεβάζοντας τη στο Instagram, κάνοντας με tag (username: @ilianaa_mac). Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Πάρα πολύ ωραίο μακιγιάζ!!! και σου πάει <3

    http://labeautefem.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α, σ' ευχαριστώ πολύ, χαίρομαι που σου άρεσε!! :) Πολλά φιλιά xx

      Διαγραφή
  2. Σου πάει πολύ το μακιγιάζ να το κάνεις συχνά!!!Επίσης να κάνεις κι αλλα tutorials ❤ ❤♥💕❤♥💘😚💖💋❤💙💘💋💓💏💖💋

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, χαίρομαι που σου άρεσε!! Θα φροντίσω να κάνω πιο συχνά tutorials, αν σας αρέσουν :) Πολλά φιλιά xx

      Διαγραφή