Most loved in October | Monthly Favourites

11/03/2015 03:00:00 π.μ.

Καλό μήνα!! Λοιπόν είναι η δεύτερη φορά που γράφω αυτό το post και θα σας πω γιατί. Σε αυτό το post έχω πραγματικά πολλά αγαπημένα προϊόντα και έγραφα μια τεράστια παράγραφο για κάθε προϊόν με αποτέλεσμα να βγει τεράστιο το post αλλά και σε κάποια φάση να βαρεθώ να γράφω (χωρίς πλάκα, μια εβδομάδα το ''λιβάνιζα'' αυτό το post, δεν μπορούσα να το γράψω!). Έτσι αποφάσισα να το ξεκινήσω από την αρχή και να πω λίγα πράγματα για κάθε αγαπημένο. Πάμε να ξεκινήσουμε;;

I love..coconut & cream body butter: Σας το είχα κάνει και review εδώ και σας είχα πει πόσο πολύ μου αρέσει, από τη μυρωδιά του μέχρι την υφή του. Είναι τέλειο και δυστυχώς όπου να 'ναι μου τελειώνει :( Δεν πειράζει, χαίρομαι που είχα την ευκαιρία να το δοκιμάσω πάντως!
Yves Rocher ''Rose absolue'' perfume: Επίσης ένα προϊόν για το οποίο έχω αφιερώσει ένα ολόκληρο post, διαβάστε το εδώ. Το φορούσα το μισό μήνα ασταμάτητα, οπότε δικαιωματικά έχει θέση στα αγαπημένα. Πολύ ωραία μυρωδιά, φθινοπωρινή!
Golden Rose velvet matte lipstick No. 14: Εντάξει, γίνομαι γραφική, αλλά και για αυτό το προϊόν σας έχω μιλήσει αρκετά εδώ στο blog μου, είτε σε review, είτε σε makeup tutorial. Μου αρέσει γιατί είναι μια καθημερινή, φορέσιμη (για όλες τις ώρες της μέρας) απόχρωση η οποία νομίζω με κολακεύει αρκετά. Νομίζω ότι όσες φορές φόρεσα κραγιόν έξω (αυτό το μήνα), ήταν αυτό.
W7 In the buff ''Lightly toasted''palette, ''Happy'' eyeshadow: Ουφ, μεγάλος τίτλος. Γενικά μου αρέσουν πολύ οι αποχρώσεις που έχει αυτή η παλέτα, αλλά αυτό το μήνα μια συγκεκριμένη έκλεψε την καρδιά μου. Όπως βλέπετε (ελπίζω να φαίνεται καλά) είναι μια διακριτική σαμπανιζέ ροζ σκιά. Την έβαζα σε ολόκληρο το βλέφαρο (δεν έβαζα σκιά ούτε στην κόγχη, μόνο αυτή χρησιμοποιούσα) και έδινε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα, καθώς έκανε τα μάτια πιο λαμπερά και ξεκούραστα χωρίς να φαίνεται υπερβολικό το αποτέλεσμα. Επιπλέον, είχα ένα ωραίο μακιγιάζ ματιών μέσα σε δευτερόλεπτα! (Η σκιά είναι αυτή που έχει πάνω την καρδούλα, για να μην μπερδευτείτε :P)
Lovie perfume ''Κανέλα'': Πρώτη φορά πήγα σε ένα κατάστημα της Lovie στο μετρό του Αγ. Αντωνίου και δεν μπορούσα να αντισταθώ, ψώνισα μερικά πραγματάκια. Ένα από αυτά ήταν αυτή η χύμα κολόνια με άρωμα κανέλας. Αλλά όταν λέμε κανέλα, εννοούμε ότι μόνο κανέλα μυρίζει. Αν σας αρέσει αυτή η μυρωδιά (όπως κι εμένα) θα την ευχαριστηθείτε πολύ. Έχει μια πικάντικη πινελιά που σου ''καίει'' λιγάκι τη μύτη αλλά είναι πολύ μεθυστική, χειμωνιάτικη κολόνια. Τη φόρεσα τον υπόλοιπο μισό μήνα που δεν φορούσα την κολόνια από Yves Rocher!
Lovie speed dry 60'' nail polish No. 429: Στο κατάστημα της Lovie αγόρασα και αυτό το βερνίκι το οποίο έχω επίσης ευχαριστηθεί πολύ γιατί δεν είχα τέτοια απόχρωση στη συλλογή μου και μου έκανε ένα ''κλικ''. Αμέσως μόλις το είδα σκέφτηκα την κανέλα, μου θυμίζει κάπως το χρώμα, έτσι που είναι γλυκό. Όπως καταλάβατε αγαπάω την κανέλα, οπότε το πήρα και το είχα στα νύχια μου για πολύ, πολύ καιρό.
Πινέλο για bronzer: Από ένα μαγαζάκι από αυτά που τα έχουν όλα 1 ευρώ αγόρασα στα μέσα του μήνα αυτό το πινέλο. Όταν το αγόρασα δεν είχα σκεφτεί για τι θα το χρησιμοποιώ, απλά μου άρεσε και το πήρα (νομίζω έκανε 2 ευρώ). Όταν λοιπόν πήγα σπίτι μου και το έβγαλα από τη συσκευασία του αποφάσισα ότι θα το χρησιμοποιώ για bronzer μιας και με βολεύει λόγω μεγέθους και σχήματος. Έχει πολύ απαλές τρίχες και ωραίο design!
Σφουγγαράκι για υγρό makeup: Από το μαγαζάκι που πήρα το πινέλο, πήρα επίσης ενα σετ με 4 χρωματιστά σφουγγαράκια για υγρό makeup. Βλέποντας το beauty blender και το πόσο ωραίο, φυσικό look αφήνει στο πρόσωπο, ζήλευα γιατί δεν πρόκειται να δώσω τα λεφτά που κοστίζει. Οπότε σκέφτηκα να δώσω 1 ευρώ (!) και να πάρω απλά σφουγγαράκια, έτσι για να δω αν με βολεύουν. Και πραγματικά με εξέπληξαν πολύ ευχάριστα! Απλώνουν πανεύκολα τη bb cream και το concealer χωρίς να το ''πασαλείβουν'' σε όλο το πρόσωπο. Το απλώνω με ταμποναριστές κινήσεις για να κάτσει πάνω στο δέρμα. Χάρη στο σχήμα του με βολεύει για το concealer κάτω από το μάτια και γύρω από τη μύτη. Πραγματικά είμαι ευχαριστημένη, από τότε που τα πήρα δεν έχω χρησιμοποιήσει πινέλο! (Επειδή ήταν 4, κράτησα μόνο τα 2 σφουγγαράκια και τα άλλα 2 τα έδωσα στις κολλητές μου για να δούνε πόσο τέλεια και βολικά είναι!)
Models Own ''Sun Goddess'' powder duo bronzer: Και αφού βρήκα ένα πινέλο για bronzer που να μου αρέσει και να με βολεύει αποφάσισα να ξεκινήσω να φοράω bronzer. Μπορεί σε tutorial που σας έδειχνα να φορούσα bronzer, όμως έξω δεν φορούσα γιατί φοβόμουν ότι δεν το κάνω σωστά και θα φαίνεται αφύσικο. Ξεκίνησα δειλά δειλά να το χρησιμοποιώ τις φορές που έβγαινα βαμμένη και το λάτρεψα! Πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να βγω έξω με μακιγιάζ και να μην φοράω bronzer. Τη σκούρα πούδρα την έχω για να κάνω το πρόσωπο μου να φαίνεται καλοσχηματισμένο, ενώ την πιο ροζουλί πούδρα τη χρησιμοποιώ ως ρουζ. Αυτά τα 2 προϊόντα σε συνδυασμό δίνουν ένα πολύ όμορφο φυσικό look! Τα έχω λατρέψει <3
Random Stuff...

Black Scarf: Εδώ και λίγο καιρό μου είχε κολλήσει να πάρω μια μαύρη μαντήλα/φουλάρι. Δεν ξέρω πως μου κόλλησε, ίσως επειδή μου θυμίζει κάπα και τώρα οι κάπες είναι πολύ στη μόδα. Τελικά αγόρασα μια σε μαύρο για να μπορώ να την ταιριάζω εύκολα και την έχω κατευχαριστηθεί. Μου αρέσει πολύ γιατί είναι μοδάτη, βολική και κάνει τη διαφορά σε ένα outfit. Επίσης είναι πολυχρηστική γιατί μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις ως φουλάρι, εσάρπα ή κασκόλ. Η λεπτομέρεια που έχει είναι τα κρόσσια, τα οποία δεν την κάνουν μονότονη παρόλο που είναι σε τόσο κλειστό χρώμα. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι την έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ και χαίρομαι που την αγόρασα!
Township game: Το παιχνιδάκι αυτό το βρήκα από τα vlog της Zoe (Zoella) και του Alfie (Pointless Blog) όπου ξεκινήσανε να παίζουμε μαζί και να δούνε ποιος θα κερδίσει πρώτος. Ουσιαστικά έχεις μια πόλη και τη φτιάχνεις από την αρχή. Για παράδειγμα, στην αρχή έχεις κοτούλες, χωραφάκια, αγελαδίτσες και ένα εργοστάσιο για να φτιάχνεις ψωμί και ξεκινάς με αυτά να μαζέψεις λεφτά παίρνοντας τα αυγά από τις κότες, το γάλα από τις αγελάδες, το σιτάρι από το χωράφι για να το κάνεις ψωμί και πάει λέγοντας. Επειδή εμένα μου αρέσουν τέτοιου τύπου παιχνίδια έχω κολλήσει όπως καταλαβαίνετε!
''Ο Αντικαταστάτης'' - Brenna Yovanoff: Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πήρα αυτό το βιβλίο οπότε δεν το έχω διαβάσει όλο. Από το λίγο όμως που έχω διαβάσει είναι ενδιαφέρον για αυτό το έβαλα στα αγαπημένα, είμαι ενθουσιασμένη που το έχω! Είναι κάπως σκοτεινό και μυστήριο...ελπίζω να μην με απογοητεύσει στο τέλος!

Lorde - Team:
Αυτά ήταν λοιπόν τα αγαπημένα προϊόντα (και μη) για το μήνα Οκτώβριο! Για την ακρίβεια είχα σημειώσει και κάποιες ταινίες αλλά σε λίγες μέρες θα ξεκινήσω μια καινούργια στήλη εδώ στo blog αποκλειστικά για ταινίες και cinema! Πως σας φάνηκε αυτό το τεράααστιο post;; Είχαμε κοινά αγαπημένα πράγματα;; Πείτε μου στα σχόλια και επίσης πείτε τι ξεχωρίσατε εσείς το μήνα που μας πέρασε! Θα χαρώ να μάθω! Ελπίζω να σας αρέσει αυτό το post, εμείς θα τα πούμε στο επόμενο. Μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Λατρεύω την καρύδα! Το νούμερο 14 από τα velvet matte είναι πολύ όμορφο, δικαιολογημένα σου αρέσει τόσο πολύ! Αχ αυτή η παλετούλα από W7, έχει τόσο όμορφα χρώματα! Φιλιά Ηλιάνα μου :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως με όλα! Πολλά, πολλά φιλιά και ευχαριστώ για το σχόλιο σου xx

      Διαγραφή
  2. Πολυ ομορφα τα αγαπημενα σου!
    Κ εγω το παθαινα στην αρχη να γραφω κατεβατα σε καθε ποστ, αλλα στην πορια μαθαινεις να τα περιοριζεις!
    Το ρουζ- μπρονζερ το ζηλεψα να σου πω την αληθεια!
    Το αρωμα θα το κοιταξω γτ περνω συχνα απο την lovie!
    Φιλλια πολλα!
    Ελενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και το θέμα είναι ότι ξεκινάς να γράφεις και στο τέλος χάνεις την ουσία, από αλλού ξεκίνησες και αλλού καταλήγεις! :P Αν παιρνάς συχνά από Lovie ρίξε μια ματιά και στο musk oil και το dove (πάλι χύμα κολόνιες), έχουν ενδιαφέρουσες μυρωδιές! Πολλά φιλιά xx

      Διαγραφή