Edit your life τευχος 3 - Απριλιος 2015!

3/30/2015 08:30:00 π.μ.

Είμαι πολύ χαρούμενη για το σημερινό post γιατί θα σας παρουσιάσω κάτι το οποίο περίμενα με πολύ ανυπομονησία!! Πρόκειται για το ηλεκτρονικό περιοδικό ''Edit your life'' με το οποίο είχα τη χαρά να συνεργαστώ για το ανοιξιάτικο- πασχαλινό τεύχος! 

Το περιοδικό το διαχειρίζεται η Δέσποινα από το despina's studio . Είναι ένα περιοδικό γραμμένο από Ελληνίδες bloggers με θέματα απλά και καθημερινά, χρήσιμα για κάθε γυναίκα!  Διαβάζοντας λοιπόν τα δύο προηγούμενα τεύχη του περιοδικού, μου άρεσε πάρα πολύ σαν κίνηση και ήθελα να γράψω και εγώ στο περιοδικό. Έτσι ήρθα σε επαφή με την Δέσποινα μέσω email, και μετά από πολλά μηνύματα συνεννοηθήκαμε για το θέμα που θα έγραφα.

Σε αυτό το τεύχος λοιπόν, σας δείχνω βήμα-βήμα ένα φρέσκο, ανοιξιάτικο μακιγιάζ που είναι πανεύκολο να το δημιουργήσετε κι εσείς!

Επειδή όμως προφανώς δεν έγραψα μόνο εγώ στο τεύχος, θα σας πω αναλυτικά τα θέματα που έγραψε κάθε blogger!

Περιεχόμενα:
  • Η Χριστίνα γράφει πρωτότυπες ιδέες για διακόσμηση των πασχαλινών αυγών, diy κατασκευή για να διακοσμήσεις το χώρο σου και ένα επίσης ένα diy δωράκι!
  • Η Βίλλυ γράφει συμβουλές για να ξεκαθαρίσεις τα καλλυντικά σου!
  • Η Κατερίνα γράφει έναν οδηγό για πασχαλινές διακοπές στην Κέρκυρα αλλά επίσης παραδίδει μαθήματα bloggin' μέσα από ένα αναλυτικό βιντεάκι!
  • Η Δέσποινα παίρνει συνέντευξη από τη food blogger, Αγγελική Ξανθάκη!
Όπως βλέπεις υπάρχει μεγάλη γκάμα θεμάτων, γεμάτα πρωτότυπες ιδέες! Πάρε λοιπόν ένα δροσιστικό ρόφημα, κάτσε αναπαυτικά και ξεφύλλισε το καινούργιο τεύχος του ''Edit your life''!!

Για να το διαβάσεις, μπες εδώ: 


Ελπίζω να το διαβάσεις και να σου αρέσει όσο αρέσει και σε 'μένα! Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. πολύ καλό τεύχος (Υ)
    χαίρομαι που σε είδα στο περιοδικο:D
    Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εμένα μου άρεσε πάρα πολύ αυτό το τεύχος..!! Χιχι χαίρομαι που το ακούω (βασικά που το διαβάζω :P) ..ελπίζω να δούμε και σένα καμιά μέρα στο περιοδικό! Πολλά φιλιά <3

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφη η παρουσίασή σου όπως και η παρουσία σου στο περιοδικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Το χάρηκα που συνεργαστήκαμε για αυτό το τεύχος, και το αποτέλεσμα νομίζω μας ικανοποίησε όλες..! :D

      Διαγραφή