Valentine's Day

2/14/2015 12:55:00 π.μ.


Και ήρθε λοιπόν αυτή η μέρα του χρόνου, η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Για άλλους ''καταραμένη'' μέρα, για άλλους πολύτιμη και για άλλους απλά ανούσια (κάπου εδώ σηκώνω ψηλά το χέρι μου). Σίγουρα κάποιοι την περιμένουν πως και πως αυτή τη μέρα, να τη γιορτάσουν με το έτερον τους ήμισυ (το έτερον σου ήμισυ δεν το 'χεις σε εκτίμηση, που λέει και το λαϊκό άσμα) και αυτό είναι σεβαστό - άλλωστε έχουμε και μια τιμημένη Δημοκρατία, το κέρατο μου-. Προσωπικά, τα τελευταία χρόνια που έχω αρχίσει να ''φιλοσοφώ'' τέτοια σοβαρά θέματα, πιστεύω ότι δεν υπάρχει πιο εμπορική γιορτή από αυτή του Αγίου Βαλεντίνου. Σίγουρα είναι ωραία τα δωράκια, τα σοκολατάκια και τα αρκουδάκια που μπορεί να πάρει κάποιος αυτή τη μέρα, αλλά γιατί να περιμένει κάποιος μόνο μια μέρα του χρόνου για να ''εκδηλώσει την αγάπη του''; Τι τον εμποδίζει τις υπόλοιπες μέρες;; Και αν κάποιος δεν νιώθει ότι πρέπει εκείνη τη μέρα να κάνει κάτι το συνταρακτικό, θεωρείται αδιαφορία, ότι δεν είναι ερωτευμένος;; Ειλικρινά δεν τις καταλαβαίνω τέτοιες ''δυτικές'' γιορτές και συνήθειες (δεν νομίζω στην Αφρική να γιορτάζουν του Αγίου Βαλεντίνου! Άλλωστε που να βρεις να πάρεις δώρο για τον άλλον;; Άπαπα...ησύχασε το κεφάλι τους!).

''Καλά ρε Ηλιάνα, και γιατί γράφεις αυτό το post αφού δεν θεωρείς σημαντική αυτή τη γιορτή;;'' 
..Και θα σου απαντήσω ευθύς αμέσως:
1)Γράφω για να πω κάπου πόσο άσκοπη είναι αυτή η γιορτή και ότι δεν χρειάζεται να φρικάρουν όλοι...
2)Γιατί υπάρχει κάτι που μου αρέσει μέσα σε όλο αυτό το πανηγυράκι: βγάζουν μερικά πραγματάκια οι άτιμοι, πολύ ''γουστόζικα'' (εμφανής επιρροή από τις ταινίες του Χατζηχρήστου)..από ζαχαρωτά σε σχήμα καρδιάς (βλέπε πιο πάνω) μέχρι χαριτωμένες χαρτοπετσέτες με καρδούλες! Ότι μπορείς να φανταστείς! 

Για σήμερα λοιπόν σας έχω μερικές φωτογραφίες από κάποια πραγματάκια που έκανα αυτές τις μέρες σχετικά με του Αγίου Βαλεντίνου! Ειδικά στο internet (βλ. Pinterest) οι ιδέες πέφτουν βροχή. Δεν μπορούσα λοιπόν να αντισταθώ και δοκίμασα (και φυσικά θα σας δείξω) ένα πανεύκολο nail tutorial! Θα ήθελα να κάνω και ένα make up tutorial αλλά δεν προλάβαινα, οπότε θα σας το δείξω κάποια άλλη στιγμή ανεξαρτήτως γιορτής!
Η φωτογραφία λοιπόν με βήμα-βήμα το σχέδιο είναι αυτή...
Και αυτό είναι το αποτέλεσμα που βγήκε στα δικά μου (κοντά) νύχια...! Σαν βάση έβαλα σε όλο το νύχι ένα άσπρο,γαλακτερό βερνίκι για γαλλικό μανικιούρ, για να φαίνονται λίγο πιο περιποιημένα. Επίσης είπα να βάλω και λίγο βερνίκι με glitter στις καρδούλες για να είναι λίγο πιο χαριτωμένες :P

Models own: Jack Frost
Sixteen Cosmetics 60' fast dry:No. 404
Sixteen Cosmetics 60' fast dry:No. 442
Essence gel-look plumping top coat

Επίσης, έφτιαξα και μερικά cupcakes σοκολάτας (από κουτί με έτοιμο μείγμα, ευτυχώς που υπάρχουν και αυτά!) Και έβαλα και αυτά τα ζαχαρωτά-καρδούλες για να ταιριάζουν με το κλίμα της γιορτής...δεν είναι πολύ γλυκούλικα;; (Ήταν τόσο ωραία που μέχρι την επόμενη μέρα, είχε απομείνει ένα μοναχό του χαχα!)




Νιώθω ότι είπα πολλά διαφορετικά πράγματα μπερδεμένα και δεν βγαίνει άκρη. Ανακεφαλαιώνοντας, για εμένα σήμερα είναι απλά ένα Σάββατο μέσα στον Φεβρουάριο. Δεν χρειάζεται να τρελαινόμαστε ή να αγχωνόμαστε αν είμαστε single, σιγά τα αυγά! Ελπίζω να καταλάβατε το point μου σε όλο αυτό το post και να μην φάνηκα σαν καμιά κακιά και μόνη γριούλα που μισεί τους άλλους που χαίρονται τη ζωή. Απλά προσωπικά, πιστεύω ότι είναι μια καθαρά εμπορική γιορτή για να βγάζουν χρήμα από τις σοκολάτες, τα λουλούδια, τα αρκουδάκια -και ας μην ξεχνάμε βεβαίως βεβαίως- τα κοσμήματα (βέβαια όποιος βγάζει χρήμα από αυτά, μαγκιά του, και εγώ αυτό θα έκανα!) Επομένως, όσοι ''πιστεύετε'' στη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, με 'γειά σας, με χαρά σας και χρόνια σας πολλά! Όσοι πάλι δεν πιστεύετε, εκμεταλλευτείτε το γεγονός ότι είναι Σάββατο και κάντε κάτι που να σας ευχαριστεί! Εγώ πάντως για σήμερα έχω κανονίσει να πάω το βράδυ με την παρέα μου να δούμε τις 50 αποχρώσεις του γκρι (όχι που δεν θα πήγαινα!!)

..Και επειδή πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσω αυτό το post, ελπίζω να σας άρεσε, να καταλάβατε το νόημα αυτού του post και να σας άρεσαν οι φωτογραφίες! Πείτε μου στα σχόλια τι πιστεύετε για αυτή τη γιορτή, να συζητήσουμε λιγάκι! Α και πείτε μου επίσης τι σχέδια έχετε για τη σημερινή μέρα και τι makeup tutorial θα θέλατε να δείτε (π.χ. με έντονα μάτια, καθημερινό μακιγιάζ, κ.λ.π..) 
Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά <3

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ όμορφο post ^_^ Εμένα προσωπικά δεν με ενθουσιάζει και τόσο αυτή η μέρα αλλά δεν το βρίσκω και κακό να υπάρχει μια συγκεκριμένη ημέρα που να γιορτάζουν όλοι μαζί την αγάπη.. Φιλάκια πολλά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Καλέ κακό δεν είναι, απλά ώρες ώρες μου φαίνεται τόοοσο ψέυτικο! Και με εκνευρίζει πως κάνουν όλοι αυτή τη μέρα..εντάξει keep calm, όσοι γιορτάζουν καλά κάνουν, δεν θα πέσουμε και σε κατάθλιψη αν είμαστε single..( έχουμε άλλα θέματα άμα θέλουμε να πέσουμε σε κατάθλιψη :P) Πολλά φιλιά :D

      Διαγραφή