Nail polish: Luxury in a bottle

2/12/2015 12:01:00 μ.μ.

Επιτέλους μετά από αρκετό καιρό θα σας γράψω για τα αγαπημένα μου βερνίκια!! Για όποιον δεν θυμάται ή δεν ξέρει τι γίνεται σε αυτή τη στήλη, θα σας πω αμέσως. Σας δείχνω ένα αγαπημένο μου βερνίκι κάθε φορά και σας γράφω δύο λόγια για αυτό (όχι όμως review!). Το τελευταίο post αυτής της στήλης αφορούσε το βερνίκι από H&M, διαβάστε το εδώ. Για σήμερα σας έχω το πρώτο μου βερνίκι από Golden rose!
Όπως σας είπα, είναι το πρώτο βερνίκι που δοκιμάζω από Golden rose και αυτό γιατί πίστευα (χωρίς να ξέρω) ότι είναι σχετικά ακριβά! Αλλά κάποια στιγμή βρέθηκα για κάποια μικρο-ψώνια σε ένα μαγαζάκι στο Αιγάλεω και είχαν stand με αυτά τα βερνίκια! Επειδή τότε που ψώνιζα ήταν παραμονές Χριστουγέννων, το μάτι μου έπεσε αμέσως σε ένα πολύ γιορτινό βερνίκι! Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα ένα χρυσό βερνίκι που να μην έχει πάρα πολύ shimmer μέσα, να είναι διακριτικό, οπότε το βρήκα ως δικαιολογία ότι ήταν γιορτές! Η τιμή ήταν ακόμα πιο εκπληκτική, μόνο 2 ευρώ! (Πως μου είχε κολλήσει άραγε ότι ήταν πιο ακριβά;;!)..Οπότε άρπαξα την ευκαιρία!
Είναι στην απόχρωση 25. Όπως θα δείτε είναι αρκετά διακριτικό και κομψό ταυτόχρονα. Μου θυμίζει το αγαπημένο μου nude βερνίκι από Sixteen Cosmetics (έχω γράψει για αυτό εδώ) με μια πιο ιδιαίτερη πινελιά, το χρυσό shimmer! Με τη πρώτη ματιά, ειδικά από μια απόσταση) δεν φαίνεται κάτι το ιδιαίτερο, αλλά αν το παρατηρήσει κάποιος βλέπει το πόσο ωραίο είναι (τουλάχιστον εμένα μ' αρέσει :P). Επίσης μερικές φορές μου φαίνεται σαν να είναι matte βερνίκι, αλλά προφανώς δεν είναι, ίσως να φταίει ο φωτισμός. Σίγουρα από τότε που το πήρα το έχω προτιμήσει όλες τι φορές που σκέφτηκα να τα βάψω με το nude από Sixteen Cosmetics.
Αν και έχω κάποια παράπονα, όπως το γεγονός ότι αν ξεφλουδίσει λίγο στις άκρες, μπορείς ανα πάσα στιγμή να ''ξεκολλήσεις'' όλο το βερνίκι από το νύχι, σαν ταινία! Πρώτη φορά το παθαίνω αυτό με βερνίκι και ειλικρινά με απογοήτευσε. Αλλά μπορώ να κάνω λίγο τα στραβά μάτια γιατί κατά τ' άλλα είναι απίθανο! Το πινελάκι του είναι πλατύ και αγκαλιάζει το νύχι. Με 2 κινήσεις και 2 λεπτές στρώσεις σε κάθε νύχι, είσαι έτοιμη. Χωρίς κάποιο top coat διαρκεί καλά, περίπου 2-3 μέρες χωρίς να ξεφλουδίσει. Επίσης ένα ακόμα θετικό είναι ότι συγκριτικά με άλλα βερνίκια. στεγνώνει πολύ γρήγορα! 
Αυτό ήταν λοιπόν το πρώτο μου βερνίκι από Golden rose! Περισσότερο κατέληξε αυτό το post σε review, αλλά είχα πολλά να γράψω για το συγκεκριμένο βερνίκι. Έχω βάλει στο μάτι τα βερνίκια της εταιρίας, νομίζω λέγονται ''Jolly Jewels''. Αν τα έχετε δοκιμάσει, πείτε μου στα σχόλια πως σας φαίνονται, αν αξίζουν τον κόπο να τα ψάξω! Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

P.S: Πώς σας φαίνεται η νέα εμφάνιση του blog?? Περιμένω γνώμες και αν νομίζετε ότι πρέπει να αλλάξω κάτι...όλα στα σχόλια!! <3

You Might Also Like

9 σχόλια

  1. Looks so cute on your nails! Great choice! :)
    Jina
    www.beautyblogmark.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το συγκεκριμένο χρώμα είναι όντως αρκετά γιορτινό και πολύ όμορφο! Έχω ένα μανό από golden rose από την σειρά color expert, να την δοκιμάσεις πολύ καλή και έχει ακριβός το ίδιο βουρτσάκι το οποίο με βολεύει αρκετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανταστικό το βουρτσάκι, εε;; Σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλα βερνίκια από Golden rose, τώρα που τα έμαθα...κρατάτε με, χαχα :P Πολλά φιλιά και ευχαριστώ για το σχόλιό σου! :D

      Διαγραφή
  3. ωραίο χρώμα!!! εγώ κολλάω και αν ξεφλουδίσει ένα νύχι, μετά κάθομαι και τα ξεκολλάω όλα! χαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω σε όλα με τη Χαρά! Χαχαχαχα! x

      Διαγραφή
    2. Χαχα χαίρομαι που συμφωνείτε! Παθαίνω ακριβώς το ίδιο (και νόμιζα ότι είμαι η μόνη που το κάνει :P) ..Αφού είμαστε πολλοί τότε, δεν φτιάχνουμε ένα fan club? χαχα, πολλά φιλιά κορίτσια :D

      Διαγραφή
  4. Πολύ ωραίο χρωματάκι! Εγώ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα με τα συγκεκριμένα βερνίκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω, ίσως τα ταλαιπωρώ πολύ τότε και ξεφλουδίζουν, δεν ξέρω :/ Θα πάρω και άλλα όμως από Golden rose -όχι γιατί τα θέλω και είμαι εθισμένη στα βερνίκια- αλλά γιατί θα πρέπει να βεβαιωθώ αν είναι τα βερνίκια το πρόβλημα.. :P Πολλά φιλιά,ευχαριστώ για το σχόλιο σου :)

      Διαγραφή