Mini beauty haul (Garnier, Seventeen, e.t.c..)

11/05/2014 06:24:00 π.μ.


H τελευταία εβδομάδα ήταν κάπως πιεστική και κουραστική και έτσι αποφάσισα να κάνω στον εαυτό μου ένα μικρό δωράκι! Το πρόγραμμα περιελάμβανε μια βόλτα από το Hondos Center του Αιγάλεω, στο οποίο δεν είχα ξαναπάει. Να πω ότι δεν ενθουσιάστηκα με την ποικιλία... τέλος πάντων. Ας περάσουμε όμως στο haul...



  • Beauty formulas ''Rejuvenating glorious mud'' facial mask, 100 ml: Πρώτη φορά δοκιμάζω κάποια μάσκα από τη συγκεκριμένη εταιρία και μπορώ να πω ότι έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Η συγκεκριμένη, είναι μάσκα λάσπης (το ξέρω δεν ακούγεται και πολύ δελεαστικό) με 100% φυσικό άργιλο, ο οποίος βοηθάει πολύ τις προβληματικές/μεικτές επιδερμίδες αφού καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο. Αφαιρεί ρύπους, λιπαρότητα, νεκρά κύτταρα και καθαρίζει τους πόρους. Με λίγα λόγια ταίριαξε πολύ καλά με τις ανάγκες του προσώπου μου! Σαν μάσκα είναι πολύ οικονομική καθώς τα 100 ml έχουν μόνο 3,90 ευρώ!! Από ότι είδα είχε μεγάλη ποικιλία με μάσκες η οποία καλύπτει κάθε ανάγκη και κάθε τύπο δέρματος! Σίγουρα θα δοκιμάσω και άλλες, έμεινα super ευχαριστημένη!!

  • Garnier BB cream ''Miracle skin perfector'': Μιας και πρόσφατα μου τελείωσε η ενυδατική προσώπου μου και η bb cream, ήταν μια καλή ευκαιρία να επενδύσω λίγα χρήματα για να πάρω μια καλή bb cream. Η κοπέλα που ήταν στις ενυδατικές και τις bb/cc creams με βοήθησε να βρω την κατάλληλη για εμένα. Καταλήξαμε λοιπόν ότι αφού ήθελα κάτι οικονομικό και για λιπαρές/μεικτές επιδερμίδες το καλύτερο ήταν να πάρω την συγκεκριμένη bb cream της Garnier. Όταν τη δοκίμασα στο χέρι μου, μου φάνηκε πολύ καλή, αφού απορροφήθηκε αμέσως και φώτισε κατευθείαν την περιοχή εκείνη. Δεν θα σας πω τις εντυπώσεις μου γιατί σε λίγες μέρες θα ανέβει post-review για τη συγκεκριμένη bb cream και θα δείτε αναλυτικά τι παίζει και πως μου φαίνεται! Για την ώρα να σας πω ότι μου κόστισε 9,95 ευρώ.
  • Garnier lip balm ''repair'': Όπως σας είπα και στα αγαπημένα του Οκτωβρίου, το lip balm από Apivita μου τελείωσε σχεδόν και δεν έχω στη συλλογή με τα lip balm μου, κάποιο πολύ ενυδατικό (γιατί τώρα το χειμώνα, είναι must have). Οπότε ήταν ευκαιρία να ψάξω για κάποιο καλό και οικονομικό. Και βρήκα το συγκεκριμένο από την Garnier (είχε την τιμητική της όπως βλέπετε η Garnier). Στη ίδια σειρά υπάρχουν άλλα 3 νομίζω το καθένα για να καλύπτει διαφορετικές ανάγκες των χειλιών. Νομίζω είχε ένα ''shine'', ένα ''protection'' και ένα ακόμα που δεν το θυμάμαι. Εγώ πάντως διάλεξα το κόκκινο που είναι για επανόρθωση. Τα χείλη μου ξεραίνονται πολύ εύκολα, ιδίως τώρα το χειμώνα, άρα αυτό ήταν το κατάλληλο για εμένα. Η τιμή του ήταν φυσιολογική, 2,58 ευρώ, και η απόδοσή του ικανοποιητική. Αυτό όμως που σίγουρα με κέρδισε είναι η μυρωδιά του (μυρίζει βούτυρο καριτέ, το βασικό του συστατικό άλλωστε). 

  • Seventeen Supreme nail polish No. 87: Τέλος, προσπάθησα να περάσω από το πολύχρωμο stand με τα βερνίκια της Seventeen, αλλά δεν κατάφερα να φύγω με άδεια χέρια! Πήρα την απόχρωση 87, ένα σκούρο μωβ δαμασκηνή (σε αυτή τη φωτογραφία δεν φαίνεται καλά η απόχρωση, ακριβώς φαίνεται στις πιο πάνω φωτογραφίες!) . Σίγουρα θα αφιερώσω ένα post για αυτό, στη σειρά που σας δείχνω τα αγαπημένα μου βερνίκια. Κόστισε 4,15 ευρώ!

Αυτό ήταν και το σημερινό mini haul! Πως σας φάνηκε;; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα προϊόντα;; Πως σας φάνηκαν;; Εμείς τα λέμε στο επόμενο post, μέχρι τότε..
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!! :)



You Might Also Like

15 σχόλια

  1. Νομίζω ότι την bb θα τη βολευτείς πολύ. Προσοχή με την ποσότητα μόνο γιατί προσφέρει αρκετή κάλυψη. Επίσης ενδιαφέρουσα η μάσκα και πολύ όμορφο το βερνίκι! Με γεια σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Μου κάνει εντύπωση αυτό που είπες με τη bb cream, γιατί εμένα μου φαίνεται ότι δεν καλύπτει τρομερά! Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  2. Η μάσκα φαίνεται πολύ δελεαστική! Να χαρείς τα νέα σου πραγματάκια! Φιλάκια πολλά! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλήθεια;; Εγώ όταν διάβασα ότι είναι μάσκα λάσπης δεν ενθουσιάστηκα και πολύ :P Πέρα από την πλάκα όμως, είναι πολύ καλή! Ευχαριστώ πολύ, φιλιά <3

      Διαγραφή
  3. Αυτή η μάσκα είναι σίγουρα η επόμενη που θα πάρω γιατί και μόνο η συσκευασία είναι τόσο cute!! Η bb cream είναι αγαπημένη μου και τη φοράω σχεδόν καθημερινά!! Να τα χαρείς όλα κουκλίτσα φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ όμορφη η συσκευασία της μάσκας, αλλά ακόμα καλύτερο το περιεχόμενο! Να τη δοκιμάσεις σίγουρα :) Να σου πω την αλήθεια δεν έχω μείνει και πολύ ευχαριστημένη από την bb cream, θα κάνω σε λίγο καιρό review όταν θα είμαι σίγουρη :/ Σ' ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου, φιλιά!!

      Διαγραφή
  4. αααα τη μασκα τη θελω..αν τη βρω θα την αρπαξω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα μακάρι να τη βρεις, θα την ευχαριστηθείς!! Πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή
  5. Και εγώ Αιγάλεω μένω και ξέρω!! Οντως από ποικιλία εδώ δεν φημίζεται το Hondos και να μην θίξω το θέμα πωλήτριες γιατί θα φανεί κουραστικό πια.. Πάντως με γεια σου! Μου 'βαλες ιδέα για τη μάσκα! Πως και μου ξέφυγε?? χαχαχ φιλιάα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ μένω λίγο πιο δίπλα, Περιστέρι, αλλά πολύ συχνά βρίσκομαι στο Αιγάλεω και δεν είχα πάει ποτέ σε εκείνο το Hondos Center, αλλά δεν ενθουσιάστηκα...Περίμενα να βρω essence αλλά δεν...και πολλές άλλες μάρκες δηλαδή, τέλος πάντων! Σίγουρα όμως θα ξαναπάω για τις μάσκες αυτής της εταιρίας...Πολλά φιλιά! :)

      Διαγραφή
  6. Όντως είναι πολύ όμορφο και κομψό, ειδικά για το φθινόπωρο! Ευχαριστώ για το σχόλιο σου, πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα βερνίκια της Seventeen μου αρέσουν πολύ! Κι αυτό έχει πολύ ωραίο χρώμα! Σ'εμένα το συγκεκριμένο lip balm δεν έκατσε καθόλου καλά. Βασικά δεν έκανε τίποτα! Αλλά ελπίζω σε εσένα να δουλέψει! Με γεια κούκλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι και εμένα μου αρέσουν πολύ τα συγκεκριμένα, αλλά τα αγοράζω όταν θέλω να παινέψω λίγο τον εαυτό μου, μου φαίνονται λιγάκι τσιμπημένα τα 4 ευρώ (πόσο μάλλον όταν έχεις συνηθήσει στα 2 ευρώ από τα βερνίκια της Sixteen!) Χμ, εμένα μου έχει κάτσει πολύ καλά, το έχω ευχαριστηθεί! Ευχαριστώ πολύ, πολλά φιλιά Μαρία μου! :)

      Διαγραφή