September's most loved (Body products, cosmetics,e.tc...)

10/05/2014 08:32:00 π.μ.

 Επιτέλους, μετά από 3 μήνες επέστρεψαν τα αγαπημένα του κάθε μήνα!! Η αλήθεια είναι ότι δεν έκανα όλο το καλοκαίρι, διότι το καλοκαίρι συνηθίζω να κρατάω όσο πιο απλή γίνεται την περιποίηση και το μακιγιάζ, συνεπώς δεν δοκιμάζω καινούργια προϊόντα..Όμως μαζί με το φθινόπωρο ήρθαν και τα αγαπημένα!!Πάμε να δούμε λοιπόν τι ξεχώρισα περισσότερο το μήνα που μας πέρασε;; 
  • Γαλάκτωμα σώματος ''Cien'': το χρησιμοποίησα μανιωδώς όλο το μήνα, όχι μόνο για την ωραία και ενυδατική υφή του, αλλά και για το υπέροχο άρωμά του (κάτι ανάμεσα σε βαμβάκι και φρεσκάδα χαχα)!!
  • Avene gel καθαρισμού χωρίς σαπούνι: Μου το είχε συστήσει η κολλητή μου, ως πολύ καλό, ήπιο καθαριστικό προσώπου. Έχει ταιριάξει απόλυτα στην επιδερμίδα μου! Δεν λέω περισσότερα, σε λίγες μέρες έρχεται αναλυτικό review!!
  • Garnier Hudra -Adapt ενυδατική κρέμα προσώπου: Η συγκεκριμένη είναι σχεδιασμένη για λιπαρά/μεικτά δέρματα, ότι πρέπει δηλαδή για εμένα! Η αλήθεια είναι ότι στο post για την ρουτίνα περιποίησης προσώπου μου, είχα γράψει ότι με είχε απογοητεύσει κάπως διότι μου έβγαζε πολύ λιπαρότητα. Τώρα όμως που το δέρμα χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση λόγω κρύου, έχει κάτσει πολύ καλά στις ανάγκες του προσώπου μου.
  • Essence lipstick No. 07 ''Natural beauty'': Σχετικά καινούργιο απόκτημα, αλλά από τη μέρα που το πήρα το φοράω ασταμάτητα! Με έχει βολέψει πολύ γιατί είναι τόσο διακριτικό και κολακευτικό ταυτόχρονα, που μπορώ και το φοράω άνετα στο σχολείο!

  • Essence eye pencil No.19 ''Hot scorch'': Επίσης καινούργιο απόκτημα, το οποίο επίσης δεν έχω σταματήσει να φοράω!! Είναι η πρώτη φορά που φοράω κάποιο μολύβι ματιών ακόμα και στο σχολείο και αυτό γιατί είναι πολύ κολακευτικό στο χρώμα των ματιών μου,δίνει μια λάμψη και...τα υπόλοιπα σε λίγες μέρες σε αναλυτικό review! Stay tuned :)..

  • Essie nail polish No.''Maximillian strasse her'': Ήταν μια υπέροχη έκπληξη μαζί με το περιοδικό ELLE αυτού του μήνα! Είναι μια ψυχρή πράσινη/ γκρι απόχρωση με γαλάζιους υποτόνους, πολύ ωραία και κομψή στα νύχια!

  • H&M ''BB Cream brush'': το χρησιμοποίησα πολύ αυτό το μήνα για να απλώνω τη bb cream αλλά και το concealer, πολύ καλό πινέλο και φθηνό!

  • Κολιέ κουκουβάγια ''Bijou Brigitte'': παίζει να το έχω φορέσει ασταμάτητα το μισό μήνα! Ένα από τα αγαπημένα μου κολιέ και μου θυμίζει πολύ φθινόπωρο!

...Random stuff:

  • Belinda Jones ''The travelling tea shop'': Αν με ακολουθείτε στο instagram ίσως έχετε δει τη φωτογραφία που ανέβασα όταν πρωτοπήρα αυτό το βιβλίο! Αν και δεν το έχω διαβάσει ακόμα όλο, μπορώ να πω με σιγουριά πως πρόκειται για ένα πολύ ωραίο βιβλίο! Αν και στα αγγλικά, είναι πολύ απλά γραμμένο χωρίς να σε κουράζει με άγνωστες λέξεις κλπ...Είναι μικρούλι,είναι φθηνό, έχει πολύ χαριτωμένο εξώφυλλο, μιλάει για ταξίδια, κέικ, τσάι...τι άλλο να ζητήσει κανείς;! <3 Για περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση μπείτε εδώ .

  • The Great British Bake Off (TGBBO): Είναι ένας διαγωνισμός ζαχαροπλαστικής του BBC. Δυστυχώς δεν το δείχνει στην Ελλάδα, δεν υπάρχει με ελληνικούς υπότιτλους και η μόνη λύση, αν δεν το κατεβάσεις, είναι να το δεις μέσω του youtube (και εκεί πάλι δεν έχει όλα τα επεισόδια). Έχει αρκετή πλάκα και φανταστικά γλυκά! Κάθε επεισόδιο είναι ακόμα πιο ωραίο από το προηγούμενο, έχω κολλήσει!! Επίσης κάθε φορά ζηλεύω τα σακάκια της Sue Perkins (αν το έχει δει κανένας σας, θα καταλάβει τι εννοώ!) Δεν ξέρω τι άλλο να σας πω, εκτός από το να το ψάξετε στο youtube!
  • H έκτη αίσθηση:Εντάξει, κλασσικό ψυχολογικό θρίλερ, πιστεύω οι περισσότεροι από εσάς το έχετε δει. Αν όχι, όπως εγώ που άργησα να το δω, σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!! Ήταν υποψήφια για 6 Oscar! Όλο το έργο είναι φανταστικό αλλά το τέλος είναι πολύ ανατρεπτικό, δεν περιμένεις τέτοιο φινάλε...πολύ θα ήθελα να αρχίσω να σας λέω για την ταινία και ορισμένα σημεία, αλλά φοβάμαι μην το ''χαλάσω'' σε όσους δεν το έχουν δει, οπότε σταματάω εδώ :( Για την υπόθεση μπείτε εδώ. Πολύ θα ήθελα όμως, όσοι την έχετε δει, να μου πείτε στα σχόλια πως σας είχε φανεί, ελάτε να τη συζητήσουμε στα σχόλια!

..Αυτά λοιπόν ήταν τα αγαπημένα Σεπτεμβρίου, όπως πάντα με μια μικρή καθυστέρηση 1 εβδομάδας χαχα :P Εσείς τι ξεχωρίσατε μέσα στο μήνα που μας πέρασε;; Εμείς τα λέμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!

Υ.Γ: Μην ξεχνάτε ότι έρχονται πολλά review, και όχι μόνο...Stay tuned :)

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. Πολύ ομορφά τα αγαπημένα σου .. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. είναι απο τα αγαπημένα μου θρίλερ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νομίζω τώρα πια και 'μένα!! Θα το ξαναπώ, όλη η ταινία είναι υπέροχη αλλά ειλικρινά,το φινάλε είναι το αγαπημένο μου σημείο στην ταινία, σε αφήνει με ανοιχτό το στόμα...τώρα καταλαβαίνω γιατί ήταν υποψήφια για 6 Oscar! Φιλάκια :)

      Διαγραφή
  3. Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου! :)
    Εξαιρετικά ενδιαφέρον το βιβλίο και η εκπομπή ζαχαροπλαστικής.
    Επίσης ξεχώρισα το βερνίκι της essie και το πινέλο της HnM που με έχει εκπλήξει ευχάριστα κι εμένα με τα πινέλα της! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Το βερνίκι είναι πραγματικά μια πολύ ωραία απόχρωση, πολύ κομψή. Τα πινέλα από H&M είναι πραγματικά αρκετά καλά, πολύ απαλά και στο πλύσιμο δεν χαλάνε! Πολύ ευχαριστημένη έχω μείνει επίσης από το πινέλο για belnding σκιών (ένα με άσπρη λαβή και χρυσές λεπτομέρειες)...αν τύχει να το βρείς πουθενά χρησιμοποίησε το και δεν θα χάσεις, είναι πολύ καλό!!Πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή