April's Glowbox (My 2# box)

4/11/2014 02:13:00 μ.μ.


Χτες λοιπόν, κατέφθασε και το δεύτερο Glowbox, του Απριλίου. Για όσες δεν ξέρετε τι ακριβώς είναι το Glowbox, μπορείτε να το βρείτε στο ''Opening my #1 Glowbox (March). Μόλις άνοιξα το κουτί και είδα το χαρτάκι- μενού του κουτιού κατενθουσιάστηκα! Πάμε να δούμε το γιατί ...


  • I love... ''Mango & papaya'' Bubble bath & Body lotion (travel size): Ήταν το πρώτο πράγμα που είδα στο μενού και μου έφτανε για να χοροπηδάω από τη χαρά μου! Τα προϊόντα από την συγκεκριμένη εταιρία τα γλυκοκοιτάζω καιρό, αλλά δεν έκανα κίνηση :P Και ορίστε που μου ήρθαν δύο προϊόντα σε travel size! Πραγματικά ανυπομονώ να τα δοκιμάσω <3

  • Urban Veda ''Radiance exfoliating facial polish'' (travel size): Σύμφωνα με το φυλλάδιο, είναι ένα ήπιο απολεπιστικό με αντιοξειδωτική δράση που επαναφέρει τη λάμψη και την ομοιομορφία στην επιδερμίδα.Η εταιρία, παρασκευάζει τα προϊόντα της, στο μεγαλύτερο ποσοστό, με αγνά υλικά. Από μια μικρή δοκιμή, φαίνεται να κάνει καλή δουλεία και μυρίζει υπέροχα!
  • Urban Veda ''Radiance day cream (travel size): Πάλι σύμφωνα με το φυλλάδιο, είναι μια τέλεια σύνθεση βοτάνων που αναλαμβάνει να ενυδατώσει την επιδερμίδα, απογειώνοντας την παραγωγή κολλαγόνου. Δεν είμαι σίγουρη αν θα τη χρησιμοποιήσω, γιατί όπως έχω ξαναπεί δεν θέλω να χρησιμοποιώ από τώρα κρέμες ημέρας/νύχτας. 

  • Apivita κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής με χρώμα και SPF 30 (travel size): Δεν έχω ξαναδοκιμάσει κάποιο προϊόν από Apivita, οπότε μου άρεσε που περιείχε κάτι τέτοιο το κουτάκι μου! Εφαρμόζεις την κρέμα μισή ώρα πριν την έκθεση στον ήλιο και έτσι έχεις υψηλή προστασία και ελαφριά κάλυψη για απόκτηση ομοιόμορφου χρωματικού τόνου. Είναι μια πολύ ωραία λύση, για όταν ξέρεις ότι θα είσαι εκτεθημένη στον ήλιο, να την αντικαταστήσεις με το foundation ή την bb cream σου! Η απόχρωση που μου ήρθε ήταν λιγάκι πιο σκούρα από την επιδερμίδα μου, αλλά με αρκετή δουλειά, κάθεται ωραία και δεν φαίνεται!

Αυτά ήταν λοιπόν τα πραγματάκια που μου ήρθαν στο Glowbox του Απριλίου. Και αυτή τη φορά είμαι πολύ ευχαριστημένη <3 Σας άρεσε κάποιο από αυτά τα προϊόντα;; Επίσης, πηγαίνετε στο προηγούμενο post και γράψτε μου στα σχόλια τη γνώμη σας για το ''100 happy days in a row'', σας είπα με ενδιαφέρει να το ξεκινήσω αλλά θα ήθελα τη γνώμη σας πάνω σε αυτό! Εμείς τα λέμε σε λίγες μέρες με ένα καινούργιο post.
Μέχρι τότε, πολλά φιλιά!


You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Εχω δοκιμάσει κ τελειώσει το I love mango and papaya σε body butter κ πραγματικά είναι θαυμάσιο!! Τέλεια όλα! Φιλία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά και η συσκευασία μόνη της είναι όλα τα λεφτά! Ανυπομονώ να τα ξεκινήσω :D Σε ευχαριστώ πολύ, πολλά φιλιά!

      Διαγραφή