Review: Lovie lipsticks

2/21/2014 11:35:00 π.μ.


Καλησπέρα κόσμε! Ελπίζω να είστε όοολοι πολύ καλά!! Πριν ξεκινήσω το σημερινό post, θέλω να ''απολογηθώ'' για την απουσία μου ακριβώς δύο βδομάδες τώρα, είμαι απαράδεκτη, το ξέρω :( Κάτι τα διαβάσματα, κάτι μια ανακαίνιση που έκανα στο δωμάτιό μου ( και ακόμα κάνω δηλαδή!)..δεν είχα χρόνο να κάτσω να γράψω στο blog, δυστυχώς! Αλλά από 'δω και πέρα θα φροντίσω να είμαι πιο συνεπής! Ας περάσουμε όμως στο ''ψητό''. Σήμερα έχουμε λοιπόν ένα review για δυο κραγιόν, της Lovie, που πήρα πρόσφατα. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ξαναδοκιμάσει κάποιο προϊόν από αυτή την εταιρία (ψέμματα, έχω αγοράσει μια διάφανη μάσκαρα πριν από κάποια χρόνια). Anyway, πάμε να ξεκινήσουμε!

Αρχικά να πω ότι ακόμα και με την πρώτη εφαρμογή, έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Τα κραγιόν που αγόρασα εγώ είναι το No.9 και το No.30, τα οποία είναι ένα κοραλλί και ένα μπορντό-μωβ αντίστοιχα.

Μετά από τρεις φορές που τα έχω χρησιμοποιήσει, μόνο θετικά μπορώ να βρω για αυτά τα δύο μικρά θαυματάκια! Έχει αρκετά μεγάλη απόδοση χρώματος, το οποίο έχει και διάρκεια. Επίσης καλύπτει πολύ καλά και δεν κολλάει στα χείλη, κάτι που μου αρέσει απίστευτα στα κραγιόν. Τέλος, έχει μεγάλη γκάμα αποχρώσεων και χαμηλή τιμή, μόλις 2,50 ευρώ!

(Σας έχω και μερικές φωτογραφίες από δοκιμές, για να φανούν τα χρώματα και η απόδοση στα χείλη. Βασικά έβαλα μόνο τη φωτογραφία με το μπορντό κραγιόν, γιατί με το άλλο δεν φαινόταν καλά λόγω κακού φωτισμού, sorry :*)



Αυτό ήταν λοιπόν το σημερινό post! Πως σας φάνηκε; Έχετε δοκιμάσει κάποιο κραγιόν από αυτή την εταιρία, και αν πως σας φάνηκε; Τα λέμε μέχρι το επόμενο post, το οποίο αυτή τη φορά θα είναι πολύ σύντομα,χιχι!

Πολλά, πολλά φιλιά!!


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Δεν εχω δοκιμάσει olive! Φαίνονται πολυ όμορφα χρώματα!! Θα τα κοιταξω ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αμέ, να τα δοκιμάσεις, φθηνά είναι τα καημένα, αξίζουν μια αγορά :) Αν και ίσως, ένα μόνο αρνητικό που παρατήρησα, είναι ότι το καπάκι ανοίγει σχετικά εύκολα, δηλαδή στην τσάντα είναι λίγο ρίσκο..αλλά αν δεν σε ενοχλεί αυτό, όλα τα άλλα είναι ok!! :)

      Διαγραφή
  2. Να δοκιμασεις τα ματ κραγιον της lovie! Ειναι υπεροχα, σταθερα, και δε φευγουν ευκολα! :) Και εννοειται ειναι οικονομικα! (3 ευρω εχουν!) Δυο αρνητικα εχω να προσθεσω...το ενα ειναι το σπαστικο καπακι που το πιεζεις για να βγει και μετα δεν ξανακλεινει, μονο με πολυ προσπαθεια και σε εκνευριζει :@ Το δευτερο, ειναι οι λιγες αποχρωσεις που διαθετει...εχει κατι ροζ και καφε σε nude αποχρωσεις και λιγο πιο σκουρα..M αρεσουν τα nudes αλλα θελω να εχω κι ενα κοκκινακι ή ενα μοβακι στη συλλογη μου, χαχαχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις ποιο είναι το θέμα;; Το μαγαζάκι κοντά στο σπίτι μου που έχει φθηνές εταιρίες όπως η Lovie και η Beauty Line Cosmetics, δεν ανανεώνει τα προϊόντα, δεν φέρνει καινούργια πράγματα από αυτές τις εταιρίες..δηλαδή δεν έχει μεγάλη ποικιλία! Πάντως αν τα βρω κάπου θα τους ρίξω μια ματιά, ευχαριστώ! :) Αν σου αρέσουν τα nudes, έχω να σου προτείνω από Essence το κραγιόν No. 06 ''Barely there'' και το No. 07 ''Natural beauty'', είναι τα αγαπημένα μου! Πολλά φιλιά xx

      Διαγραφή