...I need your help!!

1/24/2015 07:52:00 π.μ.

Hey hey! Αν με ακολουθείτε στη σελίδα του blog στο facebook (https://www.facebook.com/thegirlybible), ίσως να είδατε το τελευταίο status μου. Όσοι όμως δεν το είδατε θα σας πω εδώ περί τίνος πρόκειται!

Θέλω τη βοήθειά σας για το όνομα της καινούργιας στήλης που θα κάνω με τα book reviews, όπως σας είχα πει και στο post ''New year, new start'' (δείτε το εδώ). Επειδή είχε κολλήσει εντελώς το μυαλό μου, μπήκα στο internet να ζητιανέψω λίγη έμπνευση. Βρήκα μερικά ονόματα για την καινούργια στήλη, το book club του The girly Bible, αλλά θέλω τη γνώμη σας, ποιο σας αρέσει περισσότερο!

Όπως θα δείτε, πάνω δεξιά στη σελίδα του blog, υπάρχει μια ειδική στήλη ψηφοφορίας! Απλά ψήφισε το όνομα που σου αρέσει! Μπορείς να ψηφίσεις και περισσότερα από ένα ονόματα. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 30/1/2015 στις 7 μ.μ.

Αν πάλι δεν σου αρέσει κάποιο από τα ονόματα που έχει στην ψηφοφορία, μπορείς να μου το πεις στα σχόλια, ακόμα και έτσι με βοηθάς να βρω κάτι καλύτερο! Εννοείται ότι αν έχεις να προτείνεις κάποιο όνομα για την καινούργια στήλη, θα χαρώ να δω την ιδέα σου στα σχόλια! 

Όπως υπολογίζω, το πρώτο post της καινούργιας, ανώνυμης προς το παρόν, στήλης θα ανέβει τέλη Ιανουαρίου! Ελπίζω να σας αρέσει xx
Θα περιμένω με αγωνία τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, σας ευχαριστώ πολύ!!

P.S.: Μέχρι να ανέβει καινούργιο post, διαβάστε το 1ο post -empties! Δείτε το  εδώ)

You Might Also Like

0 σχόλια