Halloween nail tutorial: Jack Skellington

10/31/2014 10:16:00 π.μ.


 Μπορεί να μην γιορτάζουμε το Halloween στην Ελλάδα, επειδή όμως φαίνεται ωραία σαν γιορτή, σκέφτηκα να κάνω κάτι σχετικό με το Halloween, έτσι για την πλάκα. Έχω ετοιμάσει λοιπόν όπως βλέπετε ένα σχέδιο με τον Jack Skellington από την ταινία του Tim Burton ''The nightmare before Christmas'' (μια από τις αγαπημένες μου ταινίες by the way). Αν δεν την έχετε δει, να πάτε να τη δείτε οπωσδήποτε, είναι πολύ ωραία ταινία και με φανταστική μουσική! Πάμε τώρα στο δια ταύτα;;

Χρησιμοποίησα:
  • Μαύρο βερνίκι (Sixteen Cosmetics 60' fast dry No. 408)
  • Άσπρο βερνίκι (Lovie nail polish long lasting No. 1)
  • Ασημί βερνίκι με πινελάκι για σχέδια (Oriflame nail art polish ''Silver lining'') προαιρετικά
  • Top coat (Sixteen Cosmetics 60' fast dry No. 400)
Ξεκινάμε τώρα με το σχέδιο..
  • Βάφουμε όλα τα νύχια μαύρα εκτός από τον παράμεσο που τον βάφουμε με το άσπρο βερνίκι.
  • Στα νύχια που έχουμε βάψει μαύρα κάνουμε με το πινέλο του άσπρου βερνικιού 4-5 άσπρες κάθετες γραμμές, εκτός από τον μέσο, το οποίο τον αφήνουμε ως έχειν. Αν δεν μπορούμε να κάνουμε τις γραμμές με το πινέλο του βερνικιού, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια οδοντογλυφίδα ή ένα ειδικό πινέλο για τα νύχια.


Εγώ στο νύχι του μικρού δακτύλου έκανα τις γραμμές με ένα ασημί βερνίκι για να είναι λίγο πιο ''γιορτινό'' (;; :P). Αν δεν θέλετε να το κάνετε έτσι, κάντε τις γραμμές επίσης με το άσπρο, όπως πριν.


  • Τώρα στον παράμεσο θα σχεδιάσουμε το φίλο μας, τον Jack. Με το μαύρο βερνίκι κάνουμε δύο βούλες για τα ''μάτια'' του. Καλό θα είναι να τις κάνουμε λίγο οβάλ και να μην είναι πολύ ίδιες μεταξύ τους, η μία να είναι λίγο μεγαλύτερη από την άλλη.
  • Για τη μύτη του, θα κάνουμε λίγο πιο κάτω από τα μάτια, στη μέση, δύο κάθετες μικρές γραμμές, η μία λίγο κάθετη στην άλλη (δηλαδή να μην είναι εντελώς ίσιες, παράλληλες).
  • Τώρα για το στόμα του, θα κάνουμε ένα χαμόγελο από τη μία άκρη του νυχιού μέχρι την άλλη. Μόλις στεγνώσει λίγο, με μια οδοντογλυφίδα κάνουμε μικρές κάθετες γραμμές, κάνουνε πιο creepy το χαμόγελο!


  • Και έτοιμος ο Jack! Πάμε τώρα στο τελευταίο σχεδιάκι...Στον μέσο λοιπόν που έχει μείνει,θα κάνουμε τη σκηνή από την ταινία με το φεγγάρι και με το βουνό (;;)..Anyway όποιος έχει δει την ταινία κατάλαβε τι εννοώ! Αρχικά, με το άσπρο βερνίκι κάνουμε μια μεγάλη βούλα στην άκρη του νυχιού.
  • Περίπου στη μέση της βόυλας, με μια οδοντογλυφίδα και το μαύρο βερνίκι, κάνουμε ένα ''σαλιγκαράκι'' και το ενώνουμε μέχρι το μαύρο μέρος του νυχιού. Ειλικρινά επειδή δεν ξέρω πως να εξηγήσω αυτό το σχέδιο, δείτε από τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε!



..Και τουρουμμμ! Έτοιμο το Halloween σχέδιο με τον Jack Skellington! Πώς σας φάνηκε το σχέδιο, θα το δοκιμάζατε;; Ειλικρινά στενοχωριέμαι που δεν μπορούσα να εξηγήσω πως να κάνετε το τελευταίο σχέδιο, αλλά ελπίζω να το καταλάβατε από τις φωτογραφίες!! Αν κάτι δεν έχετε καταλάβει πως να το κάνετε ρωτήστε με στα σχόλια.Έχετε δει την ταινία ''The nightmare before Christmas''? Αν ναι, πως σας φάνηκε;; Πείτε μου στα σχόλια! Για το τέλος σας αφήνω με το αγαπημένο μου τραγούδι από την ταινία! Εμείς τα λέμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

                                 
Υ.Γ: Ορίστε μερικά extras! Αυτό το σχέδιο το έκανα τελευταία στιγμή, αλλά αν θέλετε να δείτε tutorial, γράψτε μου στα σχόλια και θα το κάνω! Επίσης το ματάκι/ζαχαρωτό το βρήκα στα lidl και το θεώρησα πολύ καλό και σχετικό
''αξεσουάρ'' για το συγκεκριμένο σχεδιάκι :D





You Might Also Like

8 σχόλια

  1. dei3e mass pws ekaness to teleuteoo sxedioo......me to mati !!!! ola fantastikaaa mpravooo s...!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Γεωργία μου, θα το ανεβάσω με την πρώτη ευκαιρία!! Πολλά φιλιά! :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο και φαίνεται και εύκολο , μπήκες για τα καλά στο κλίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραίο! τέλειο το μάτι ζαχαρωτό! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!! Στη συσκευασία με αυτά τα ζαχαρωτά είχε άλλα 3, τα οποία τα έχω στολίσει σε ένα μπολάκι στο τραπέζι του σαλονιού και δεν τα πλησιάζει κανένας, τα σιχαίνονται χαχαχα :P Φιλιά!

      Διαγραφή
  4. Πολύ όμορφα και τα δυο σχεδιάκια :) πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή