Autumn fashion haul (H&M, Peacocks...)

10/19/2014 01:48:00 π.μ.

Ε-πι-τέ-λους haul!! Ναι πήγα για ψώνια, ναι πήρα φθινοπωρινά ρούχα (όπως είδατε από τον τίτλο), ναι θα σας δείξω αναλυτικότατα τι αγόρασα! Η αλήθεια είναι ότι δεν πήρα πολλά πράγματα, ειδικά σε σχέση με άλλα haul που έχω κάνει, αλλά είμαι σίγουρη πως σε λίγο καιρό έπεται και συνέχεια..!Είδα τόσα πολλά ωραία πράγματα που εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσα να τα αγοράσω, αλλά οπωσδήποτε κάποια μέρα θα τα φέρω σπίτι μου (τους το υποσχέθηκα και θα το κάνω,χαχαχα). Ψώνισα μόνο από δύο μαγαζιά, το H&M, από τα πιο αγαπημένα μου τα τελευταία χρόνια, και το Peacocoks! Πάμε να ξεκινήσουμε λοιπόν;;


Peacocks: Άλλο ένα από τα αγαπημένα μου μαγαζία, πάντα το τιμάω :P Ας δούμε τι πήρα από 'κει...
  • Skinny jeans (Ξεβαμμένο): Ένα απλό, κλασσικό τζιν, ξεβαμμένο στα γόνατα..Πολύ άνετο και επειδή είναι βασικό κομμάτι, συνδυάζεται εύκολα με όλα! Κόστισε 24 ευρώ.

  • Jegging basic (μπλέ): Μόλις είδα ότι είναι τζιν-κολάν κάτι με έκανε να μην θέλω να το δοκιμάσω..Γενικά πιο μικρή φόραγα πολύ τα τζιν-κολάν αλλά αυτά που φόραγα δεν με κολάκευαν, οπότε δεν τα έχω και πολύ σε εκτίμηση. Παρόλ' αυτά το δοκίμασα έτσι από περιέργεια και εξεπλάγειν. Όχι μόνο κάνει τέλεια εφαρμογή και με κολακεύει απίστευτα, αλλά και δε φαίνεται καθόλου ότι είναι κολάν! Βέβαια οι μπροστινές τσέπες είναι ραμμένες, αλλά οι πίσω είναι κανονικές. Νομίζω θα το ευχαριστηθώ πολύ..Κόστισε 21 ευρώ!

  • Ριγέ άσπρη/μπλε μπλούζα: Δεν μπορώ να την περιγράψω αυτή την μπλούζα, αλλά θα προσπαθήσω. Είναι βαμβακερή και πολύ μαλακή. Το σχέδιό της εμένα μου θυμίζει έτσι, παλιά, ξεβαμμένη μπλούζα..Έχει μακρύ μανίκι και είναι ότι πρέπει για το φθινόπωρο που δεν έχει πολύ κρύο αλλά ούτε και ζέστη! Νομίζω θα πηγαίνει πολύ καλά με το τζιν-κολάν. Κόστισε 24 ευρώ.

  • Peacocks shoes (τύπου all star): Ναι δεν είναι αυθεντικά, αλλά ποιός νοιάζεται;;; Δεν έχω μαύρα παπούτσια, οπότε μόλις τα είδα, και είδα κιόλας ότι έχει και το νούμερο μου, τα πήρα κατευθείαν! Πολύ άνετα και με μόλις 8 ευρώ (αρχικά τα είχαν 17...οπότε τα πήρα την κατάλληλη στιγμή!)



H&M: Τέλος έχουμε τα ψώνια από H&M. Πάμε να δούμε...
  • Καφέ μπλούζα: Μια απλή καφέ, βαμβακερή μπλούζα από τα basics των H&M. Έχει μακρύ μανίκι (φυσικά), είναι πολύ απαλή, αλλά όχι ιδιαίτερα ζεστή. Κόστισε 15 ευρώ.
Πλεκτό: Σίγουρα, αυτό το πλεκτό είναι το highlight από όλα όσα ψώνισα!! Με το που ξεκίνησαν να κυκλοφορούν τα πρώτα πλεκτά στα μαγαζιά, σκεφτόμουν ότι φέτος ήθελα να έχω στην ντουλάπα μου ένα μουσταρδί πλεκτό!! Η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά φοράω μια μπλούζα σε τέτοιο χρώμα, αλλά ανακάλυψα ότι μου πάει ιδιαίτερα αυτό το χρώμα και ξεφεύγει από τα κλασσικά μαύρα/άσπρα ρούχα! Είναι πολύ, πάρα πολύ ζεστό πλεκτό και μου αρέσει επίσης πολύ η πλέξη του. Όταν το δοκίμαζα έκανα το σταυρό μου να μου πάει και πραγματικά ήταν όπως το ήθελα, όπως το φανταζόμουν!! Όπως καταλαβαίνετε, είμαι υπέρ-ενθουσιασμένη με αυτή μου την αγορά <3 Κόστισε 21 ευρώ!!



  • Body spray ''Vanilla frost'': Πέρα από την γλυκιά του ονομασία και συσκευασία, το άρωμά του είναι υπέροχο! Δεν είμαι καλή στο να περιγράφω μυρωδιές, αλλά έχει μια γλυκιά μυρωδιά βανίλιας και άλλων ''γλυκών'', αφήνοντας όμως και μια λίγο βαριά μυρωδιά, όχι αποπνικτική όμως. Νομίζω είναι ένα κλασσικό άρωμα για χειμώνα! Το κακό είναι ότι σαν body spray δεν κρατάει πολύ, αλλά δεν με ενοχλεί και ιδιαίτερα γιατί είναι πολύ φθηνό, μόνο 3 ευρώ!
  • Nail polish ''Ravishing ruby'': Η αλήθεια είναι ότι έχουν φέρει πολύ ωραίες αποχρώσεις για το χειμώνα, ειλικρινά δεν ξέρεις ποιά να διαλέξεις...Αλλά εγώ νομίζω ότι διάλεξα με την πρώτη ματιά. Για εμένα αυτή η απόχρωση είναι ''Τα Χριστούγεννα σε ένα μπουκαλάκι''!! Δεν θα μπορούσα να το πω καλύτερα <3 Είναι ένα βαθύ κόκκινο βερνίκι με ένα διακριτικό κόκκινο shimmer που αφήνει μια υπέροχη λάμψη στα νύχια...Σε λίγες μέρες έρχεται post αφιερωμένο σε αυτό το βερνίκι, με πολλές φωτογραφίες, stay tuned!


Αυτό ήταν λοιπόν το φθινοπωρινό μου haul, μικρούλι σε σχέση με άλλες φορές, αλλά δεν παραπονιέμαι, κάθε άλλο..! Τι σας άρεσε από αυτά τα πραγματάκια;; Πείτε μου στα σχόλια! Εμείς τα λέμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

15 σχόλια

  1. Με γεια σου!!! Πήρα και εγώ το body splash και έχω μείνει ευχαριστημένη από διάρκεια!! Εμένα μου κρατάει σχεδόν σαν άρωμα...Φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ! Η αλήθεια είναι ότι σε ρούχα ειδικά μένει αρκετά το άρωμά του, αλλά στο σώμα εμένα δεν κρατάει, μόνο κανά 2ωρό :/ Πολλά φιλιά! :)

      Διαγραφή
  2. Πολυ ωραια ολα αλλα εγω λατρεψα το μουσταρδι πλεκτο,τι υπεροχο που ειναι!!Με γεια σου!<3
    Φιλακιαα,Μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ Μαρία μου! Πραγματικά ό,τι και να πω για αυτό το πλεκτό, θα είναι λίγο..το έχω κατ' ευχαριστηθεί, πολύ άνετο και ζεστό!! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  3. μεγια σου...χτυπησες φλεβα με το ριγε...το αγαπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα βλέπω κάνει θραύση το ριγέ :P Ευχαριστώ πολύ!! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  4. Σ' ευχαριστώ πολύ!! Πραγματικά είναι πολύ ωραία και άνετη :) Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήκωσες τα μαγαζιά καλέ!!! :Ρ Με γεια σου και καλοφόρετα όλα! Γενικά είμαι φίλη των oversized χουχουλιάρικων πουλόβερ οπότε λάτρεψα το highlitghed πλεκτό σου! Επίσης επικό το χρώμα του μανό! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εγώ δηλώνω φαν των oversized χουχουλιάρικων πουλόβερ χαχα! Ετοιμάζω post με πολλές αναλυτικές φωτογραφίες για το συγκεκριμένο βερνίκι, stay tuned :D Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή
  6. Με γεια σου!!! πολύ ωραία η ριγέ μπλούζα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με γεια! Πολύ όμορφα όλα! Το πουλόβερ είναι πολύ χουχουλιάρικο! Ό,τι πρέπει για χειμώνα! Θέλω κι εγώ να δοκιμάσω τζιν κολάν... Μου έβαλες σκέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Κοίτα όπως είπα και στο post, δεν τα έχω και πολύ σε εκτίμηση τα τζιν κολάν, αλλά το συγκεκριμένο είναι φανταστικό, πολύ άνετο και κολακεύει τη σιλουέτα!! Πολλά φιλιά! :)

      Διαγραφή
  8. Πολύ όμορφα όλα αλλα αυτό που μου άρεσε περισσότερο ειναι το πλεκτό, σχεδόν τα μιςα μου ρούχα μου εχουν αυτήν την απόχρωση :) φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ! Αυτός είναι ο σκοπός μου για φέτος το χειμώνα: να πάρω τα περισσότερά μου ρούχα σε τέτοια απόχρωση, όχι όλο μαύρα και μαύρα! Φιλιά :)

      Διαγραφή