Review: Essence Cosmetics lipsticks

9/09/2014 05:30:00 π.μ.


Αν και έβλεπα πάρα πολλές κοπέλες να μιλάνε για τα προϊόντα της Essence με πολύ καλά λόγια, ποτέ δεν έτυχε να δοκιμάσω κάποιο προϊόν τους. Μέχρι πριν 2 ημέρες. Βρέθηκα λοιπόν ''εντελώς τυχαία'' (!) στο κατάστημα Hondos Center στην Ερμού και μετά από μερικά λεπτά, πάλι ''εντελώς τυχαία'' βρέθηκα στα ταμεία παρέα με δύο υπέροχα κραγιόν από την Essence. Αν και όλες οι αποχρώσεις που υπήρχαν ήταν καταπληκτικές, διάλεξα μόνο δύο κραγιόν και σε αποχρώσεις που δεν έχω στη συλλογή μου. 


Πριν ξεκινήσω λοιπόν να λέω τις εντυπώσεις μου, να σας πω ότι κόστισαν περίπου 2,60 ευρώ το καθένα, πολύ καλή τιμή κατά τη γνώμη μου...θα δείτε στη συνέχεια γιατί.
Αρχίζοντας λοιπόν, πολύ καλή εντύπωση μου έκανε η συσκευασία, που είναι κιόλας το πρώτο πράγμα που βλέπεις. Έχει μαύρο ματ χρώμα και στη μέση έχει μια γραμμή με το χρώμα που περιέχει το κραγιόν (κάτι πολύ βολικό γιατί βλέπεις το χρώμα που θέλεις χωρίς να χρειάζεται να ανοιγοκλείνεις συνέχεια τα καπάκια). Στη συνέχεια να πω για τη συσκευασία ότι και σε σύγκριση με άλλες της ίδιας τιμής είναι πολύ ''γερή'', πολύ σπάνια θα ανοίξει μέσα σε τσάντες κλπ.


..Συνεχίζουμε λοιπόν. Εγώ έχω τις αποχρώσεις No. 13, ένα γλυκό ροζ που όταν το φοράς φαίνεται σαν να φοράς και να μην φοράς κάτι στα χείλια σου (κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε) και το No. 9, ένα φουξ χρώμα με μωβ υποτόνους. Όταν το είδα αυτό το χρώμα το πήρα χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί όλο το καλοκαίρι παιδευόμουν με διάφορους συνδυασμούς κραγιόν που είχα, για να το πετύχω. 




Τώρα από άποψη διάρκειας και απόδοσης, έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένη.  Έχουν πολύ καλή απόδοση τα χρώματα χωρίς να μαζεύουν στις γραμμές των χειλιών. Βέβαια εγώ για να είμαι πιο σίγουρη βάζω πριν ένα ενυδατικό lip balm. Τώρα από διάρκεια, δεν μπορώ να πω με σιγουριά, αλλά το απόγευμα που τα πήρα, ''πρόβαρα'' το No. 9 και ξέχασα να το βγάλω το βράδυ. Το πρωί λοιπόν που ξύπνησα, είδα τα χείλη μου πιο έντονα από το κανονικό ''εκρού του νεκρού'' που έχω πάντα και αναρωτιόμουν τι είχαν πάθει. Έ, ήταν το κραγιόν που είχα βάλει το βράδυ! Εντάξει φυσικά δεν είχε μείνει εντελώς αλλά υπήρχε και να φανταστείτε ότι εγώ δαγκώνω πολύ τα χείλια μου. Εν ολίγοις αν πρόκειται να πάτε κάπου και θέλετε αναλλοίωτο αποτέλεσμα για πολλές ώρες, καλό είναι να το έχετε μαζί σας και να το ανανεώνετε :)


Ορίστε και μερικές φωτογραφίες για να δείτε τις αποχρώσεις καλύτερα!






Αυτές ήταν λοιπόν οι εντυπώσεις μου από τα κραγιόν της Essence. Σε γενικές γραμμές έμεινα ευχαριστημένη και από την τιμή και από την ποιότητα!Προβλέπεται να αγοράσω και άλλες αποχρώσεις από αυτή την εταιρία :) Μέχρι το επόμενο post λοιπόν...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

7 σχόλια

  1. Πολύ όμορφες οι αποχρώσεις που διάλεξες και πανέμορφες φωτογραφιες.. Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Χαχα και εγώ έχω αρχίσει να τα αγαπώ, είναι πολύ καλά για την τιμή τους!! Φιλιά :)

      Διαγραφή
  3. Ευχαριστώ πολύ!! Είδα και τις αποχρώσεις που πήρες εσύ από essence και ομολογώ ότι το No.04 φαίνεται πολύ ωραίο, θα το ψάξω την επόμενη φορά, πολλά φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ όμορφες αποχρώσεις!
    να δοκιμάσεις και την 08!

    θα χαρώ να σε δω και στο δικό μου blog
    http://fay-justbeauty.blogspot.gr/

    φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α ωραία θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία, ευχαριστώ!Έχω ήδη περάσει από το blog σου και μου άρεσε πολύ, οπότε θα τα λέμε συχνά! Φιλιά :)

      Διαγραφή