#Sea,Sand &Sun: My top 10+1 summer nail polishes

7/28/2014 11:08:00 π.μ.


Σήμερα σας έχω το δεύτερο post από το ''Sea,Sand &Sun series''. Όσοι δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται, μάλλον πρέπει να διαβάσετε το προηγούμενο post για να μπείτε στο νόημα! Θα σας δείξω λοιπόν τα δικά μου αγαπημένα βερνίκια νυχιών για φέτος το καλοκαίρι, αυτά που έχω φορέσει πιο πολύ. Τις αποχρώσεις θα τις γράφω από τα αριστερά προς τα δεξιά, για να μην μπερδευτούμε :) Πάμε να τα δούμε λοιπόν!
(Fun Fact: Χρειάστηκε δύο φορές να κουβαλάω όλα αυτά τα βερνίκια στην τσάντα θαλάσσης μου και αφενός πιάστηκε ο ώμος μου και αφετέρου και τις δύο φορές που πήγα να τα βγάλω φωτογραφία με κοίταγαν οι αριστερά, με κοίταγαν οι δεξιά, αυτοί που ήταν μέσα στη θάλασσα, αυτοί που ήταν έξω από τη θάλασσα..εν ολίγοις πρέπει να με πέρασαν για τρελή,αλλά δεν με πολυ-νοιάζει, τουλάχιστον έκανα τη δουλειά μου,χιχι).

  • Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τις πιο σκούρες αποχρώσεις.. (Προσωπικά τρελαίνομαι  με τα σκούρα βερνίκια στα νύχια, νομίζω δείχνουν πιο κομψά τα χέρια, οπότε γενικά τα προτιμώ ακόμα και τώρα το καλοκαίρι!)
-Beauty Line Cosmetics (navy blue)
-Sixteen Cosmetics 60' fast dry No. 563
-Sixteen Cosmetics 60' fast dry No. 540

  • Συνεχίζουμε με τα κοραλλί-φούξια-κόκκινα...
-Sixteen Cosmetics 60' fast dry No. 427
-Sixteen Cosmetics 60' fast dry No. 436
-Sixteen Cosmetics 60' fast dry No. 425

  • Μετά με το άσπρο βερνίκι που πηγαίνει τέλεια σε όσες έχουν μαυρίσει λίγο και ένα χρυσό..
-Lovie nail polish long lasting No. 1
-Oriflame: Veryme ''Gold Sparkle''

  • Και για το τέλος έχω αφήσει δύο πολύ ιδιαίτερες αποχρώσεις... <3
-Seventeen Supreme No. 167
-H&M nail polish ''Sea breeze'' (έχω κάνει και ένα review για αυτό το βερνίκι, διαβάστε το εδώ )


(Αα επίσης να πω σε όσες μπορεί να πρόσεξαν ότι δεν έχω γράψει αναλυτικά για ένα βερνίκι, το λιλά από oriflame, ότι καταλάθος όταν ξεκαθάριζα τις φωτογραφίες τη διέγραψα αυτή, οπότε...πάντως για όποια ενδιαφέρεται είναι το Oriflame pure colour nail polish ''Lavend'' !)

Αυτά ήταν τα αγαπημένα μου βερνίκια για αυτό το καλοκαίρι! Μερικά τα βρίσκω πολύ ιδιαίτερα χρώματα και κάποια πιο κλασσικά αλλά πιστεύω όλα είναι ένα και ένα (τα αγαπάω!). Σας άρεσε καμία από αυτές τις αποχρώσεις; Επίσης γράψτε μου, αν θέλετε, τη δικιά σας αγαπημένη απόχρωση, θέλω να δοκιμάσω και καινούργια πράγματα! Αυτά από εμένα, τα λέμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...

Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά! 

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Πολύ όμορφα, ειδικά το μπλε από beauty line και τα 3 κοραλλί-φούξια-κόκκινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ειδικά τα κοραλλο-φούξια είναι πολύ όμορφα χρώματα για τώρα το καλοκαίρι, πολλά φιλιά! :)

      Διαγραφή
  2. Τι υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα!! Τις αποχρώσεις από sixteen θα τις αναζητήσω σίγουρα γιατί είναι αγαπημένα βερνίκια και οικονομικά!! Φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά, από τότε που ανακάλυψα τα Sixteen σπάνια παίρνω βερνίκια από άλλες εταιρίες, τα έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ!! Φιλιά :)

      Διαγραφή