Review: H&M nail polish ''Sea breeze''

7/16/2014 05:05:00 π.μ.


Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω κάποιο βερνίκι νυχιών από τo stand με τα καλλυντικά των H&M και αυτό διότι πάντα ξόδευα όλο το ''budget'' σε ρούχα και ποτέ δεν υπήρχαν περιθώρια για τέτοιες μικρές πολυτέλειες! Αλλά χτες έγινε το μοιραίο...Όλες οι αποχρώσεις που υπήρχαν ήταν φανταστικές αλλά το βερνίκι που ξεχώρισε αμέσως ήταν το ''Sea breeze'', ήταν σαν κεραυνοβόλος έρωτας βρε παιδί μου..! Πραγματικά είναι ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα που δεν μπορώ να το περιγράψω! Θα το δείτε και εσείς στις φωτογραφίες...



Έχει καλή απόδοση χρώματος και με δύο στρώσεις έχεις το αποτέλεσμα που βλέπεις στο μπουκαλάκι. Στεγνώνει αρκετά γρήγορα, περίπου σε 15 λεπτά έχει στεγνώσει τελείως. Επίσης έχει πλακουτσωτό βουρτσάκι που βολεύει αρκετά για να βάφεις γρήγορα και με ακρίβεια τα νύχια.  Τέλος να σας πω ότι κοστίζει γύρω στα 3 ευρώ τα 5 ml!



Έβαψα χτες τα νύχια μου με το ''sea breeze'' χωρίς να περάσω από πάνω top coat για να δω την διάρκεια που έχει από μόνο του, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να σας πω αν έχει καλή διάρκεια ή όχι..αν είναι όταν αρχίσουν και χαλάνε θα το γράψω στο fb ή σε αυτό το post!



Γενικά έχω μείνει αρκετά ευχαριστημένη από το συγκεκριμένο βερνίκι και στο μέλλον έχω σκοπό να τα...πολλαπλασιάσω! Ελπίζω να μην ξέχασα να σας πω κάτι άλλο για το βερνίκι νυχιών...και κάπου εδώ τελείωσε και αυτό το post! Γράψτε μου στα σχόλια πως σας φάνηκε αυτή η απόχρωση, εγώ έχω ξετρελαθεί πάντως! Τα λέμε σύντομα με ένα καινούργιο post μέχρι τότε..
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά! :)

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πωπω...τι υπέροχη απόχρωση είναι αυτή!!! Μου 'βαλες ιδέα τώρα να περάσω απ'τα H&M...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα εγώ να δεις πως έχω ξετρελαθεί!! Είναι πραγματικά μια πολύ ωραία και ιδιαίτερη απόχρωση <3 Φιλιά :)

      Διαγραφή