Winter Haul ! (H&M, Pull&Bear e.t.c.)

12/29/2013 08:42:00 π.μ.


Γεια σας παιδιά! Τι κάνετε;  Εγώ είμαι μια χαρά και πολύ χαρούμενη! Χτες το απόγευμα πήγα για τα τελευταία ψώνια, πριν την Πρωτοχρονιά, στην Ερμού! Μάλιστα ήταν και η λεγόμενη ''Λευκή νύχτα'' όπου τα μαγαζιά μένουν ανοιχτά μέχρι τις 11 το βράδυ! Μια λέξη μόνο: ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΆ. Κόσμος έξω, στολισμένα όλα με φωτάκια,μουσική, Άγιοι Βασίληδες...<3 Ξέφυγα πάλι, πάμε στα δικά μας.
Σήμερα λοιπόν θα σας δείξω τι αγόρασα, για να μου πείτε γνώμες, ιδέες...
Πάμε λοιπόν για το πρώτο ''Winter Haul''!

Αρχικά, το πρώτο μαγαζί που μπήκα μέσα κατευθείαν, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το H&M, καθώς λατρεύω κυριολεκτικά τα πάντα εκεί μέσα!Από εκεί πήρα την κρεμ πλεκτή μπλούζα και το μπλε πουά πουκάμισο.

    Η πλεκτή μπλούζα είναι πολύ άνετη και ζεστή και έχει μικρές λεπτομέρειες στα μανίκια     και στο λαιμό και κόστισε 25 ευρώ.



   Πραγματικά ό,τι και να πω για αυτό το πουκάμισο θα είναι λίγο, I just fell in love<3 Είναι πολύ άνετο, είναι αρκετά ζεστό (ότι πρέπει για χειμώνα δηλαδή) και πολύ μοδάτο. Τα κουμπάκια στο μανίκι είναι πλαστικά αλλά φαίνονται σαν ξύλινα. Πιστεύω θα ήταν ωραίος συνδυασμός το πουκάμισο αυτό  κλειστό μέχρι το λαιμό και απ' έξω το κρεμ πλεκτό, για καφέ, ψώνια και το σχολείο..τι λέτε? Κι αυτό κόστισε 25 ευρούλια.

Κάθε φορά, όταν μπω στα H&M θα πρέπει, ο κόσμος να χαλάσει, να πάω να τσεκάρω τα stands με τα καλλυντικά.Αυτή τη φορά αγόρασα αυτό το καταπληκτικό body splash, λέγεται Pink Macaroon και η μυρωδιά του είναι...όλα τα γλυκά του κόσμου μαζί! Πήρα και το αντίστοιχο αφρόλουτρο και έχει και shimmer μέσα! Το body spash είχε 4 ευρώ και το αφρόλουτρο 3 ευρώ.
...και πήρα και αυτή την παλέτα Pink Smoky eyeshadows, 5 ευρώ( δεν την έχω δοκιμάσει ακόμα,όταν την δοκιμάσω θα κάνω ένα review!)

 Στη συνέχεια το μενού περιελάμβανε μια επίσκεψη από το      TALLY WEiJL, παλιές, καλές συνήθειες.. Από εκεί πήρα άλλη  μία μπλούζα και τα παπούτσια.

  Η μπλούζα είναι πλεκτή και το ύφασμα είναι πολύ απαλό αλλά και πολύ λεπτό, που     σημαίνει ότι χρειάζεται οπωσδήποτε από πάνω ζακέτα. Οι 2 ρίγες στα μανίκια μου θυμίζουν κολεγιακά ρούχα, τα οποία λατρεύω. Κόστισε 16 ευρώ.

  Ακούστε τώρα κάτι καταπληκτικό: Αυτές τις μέρες τα TALLY WEiJL έχουνε βάλει μία        προσφορά. Μερικά προϊόντα τους έχουν πάνω στα καρτελάκια τους ένα πορτοκαλί αυτοκόλλητο.Αν  πάρεις δυο οποιαδήποτε προϊόντα με αυτό το αυτοκόλλητο, πληρώνεις και τα δύο στην τιμή του  προϊόντος με τη χαμηλότερη τιμή,πόσο πιο φανταστικό;;! Αυτό το ζευγάρι παπούτσια ήταν μέσα σε αυτή την προσφορά και έτσι πήρα δύο ίδια ζευγάρια (το άλλο είναι για δωράκι<3) και τα πλήρωσα και τα δύο στην τιμή του ενός, δηλαδή 26 ευρώ. Είναι πολύ άνετα αν και έχουν ένα μικρό εσωτερικό ''τακούνι''. Αυτό που μ' αρέσει όμως πάρα πολύ είναι τα κεντητά λουλούδια, τα κάνουν τόσο ξεχωριστά!

  Η επόμενη στάση ήταν στο Pull&Bear:

 Αυτή η ζακέτα πιο πολύ θα έλεγα ότι είναι ανοιξιάτικη, αλλά απλά αγαπάω αυτές τις ζακέτες και έτσι δεν μπορούσα να της αντισταθώ! Το χρώμα της (burgundy, ελληνιστί βουργουνδί) τώρα τελευταία παίζει πολύ στα ρούχα, και πως να μην παίζει άλλωστε αφού είναι φανταστικό και πολύ chic χρώμα για χειμώνα. Ήταν αρκετά φθηνή, μόνο 13 ευρώ.

..Και σειρά είχε το κατάστημα Korres.

 Γενικά έχω μια μεγάλη αδυναμία στα προϊόντα Korres, αν και λίγο ακριβούτσικα για τη δικιά μου τσέπη, πιστεύω ότι αξίζουν τα λεφτά τους. Είχα ξεμείνει από κρέμα σώματος, οπότε αυτή ήταν ότι πρέπει! Αν σας αρέσει η κανέλα και η βανίλια..θα ξετρελαθείτε!Αξίζει μία δοκιμή.Κόστισε 7 ευρω.

 Τέλος, μου ήρθε σαν δωράκι από τη θεία μου μια σκιά ματιών σε μολύβι, σε χρυσή απόχρωση με shimmer, από την Oriflame. Φυσικά δεν ξέρω τιμή και όταν τη χρησιμοποιήσω και εκείνη θα κάνω και για αυτή review!

Αυτό λοιπόν ήταν το Winter Haul! Συγνώμη για την λίίγο μεγάλη έκτασή του αλλά ήταν αρκετά αυτά που αγόρασα.
Σας άρεσαν αυτά τα πραγματάκια; Έχετε δοκιμάσει κανένα από αυτά; Ραντεβού στο επόμενο post!

Kisses xxx

You Might Also Like

0 σχόλια