Nail tutorial: Easy pastel marble nails

3/23/2015 02:26:00 μ.μ.

Επιτέλους μετά από πάραααα πολύ καιρό σας έχω ένα nail tutorial!! Ελπίζω να χαρήκατε (χαρείτε αμέσως :P) που σας έχω σχέδιο για τα νύχια! Όπως θα δείτε μοιάζει με μάρμαρο, βέβαια στην πιο πολύχρωμη εκδοχή του..Μου αρέσει πολύ αυτό το σχέδιο γιατί είναι πανεύκολο, πρωτότυπο και με πολύ ωραία χρώματα που σε προετοιμάζουν για την άνοιξη! Χωρίς άλλη καθυστέρηση λοιπόν πάμε να δούμε βήμα-βήμα πως να το δημιουργήσουμε..!

Θα χρειαστείς:
  • Άσπρο βερνίκι (Lovie nail polish No.1)
  • Μωβ βερνίκι (Sixteen Cosmetics 60' fast dry No. 381)
  • Ροζ παστέλ βερνίκι (Sixteen Cosmetics 60' fast dry No. 419)
  • Χακί απαλό βερνίκι (Essie No. 824 ''Maximillian Strasse Her'')
  • Top coat (Essence gel-look plumping top coat)
  • Πλαστική σακούλα τροφίμων ή παγοκυψέλη (αυτό που γεμίζουμε με νερό και φτιάχνουμε τα παγάκια. Βασικά οποιοδήποτε γυαλιστερό πλαστικό κάνει για αυτή τη δουλειά.)
  • Στρασάκια ή studs (προαιρετικά)

Βήματα: 

1) Βάφουμε τα νύχια μας με το άσπρο βερνίκι και το αφήνουμε λίγο να στεγνώσει (όχι εντελώς γιατί θέλουμε να μπλεχτεί λίγο με τα υπόλοιπα βερνίκια).
2) Στη συνέχεια, κάνουμε μερικές βούλες με τα υπόλοιπα βερνίκια που θα χρησιμοποιήσουμε (μωβ, ροζ, χακί) τυχαία στο νύχι.
3) Αμέσως, πριν προλάβουν να στεγνώσουν έστω και λίγο τα βερνίκια, παίρνουμε την επιφάνεια της πλαστικής σακούλας, τη βάζουμε πάνω στο νύχι και με το δάχτυλό μας κάνουμε κυκλικές κινήσεις (απαλά) ώστε να αναμειχθούν τα χρώματα. Δεν πειράζει να γίνουμε χάλια γύρω από το νύχι, θα το φτιάξουμε στη συνέχεια αυτό. Όταν βγάλουμε τη σακούλα λογικά το αποτέλεσμα θα είναι κάπως έτσι:
4) Μετά με μια μπατονέτα και με ξεβαφτικό νυχιών, καθαρίζουμε προσεκτικά γύρω-γύρω το νύχι. (Εμένα επειδή όταν έβγαζα τις φωτογραφίες ήταν χάλια τα πετσάκια μου, δεν έχει φύγει καλά το βερνίκι, οπότε κάντε σαν να μην το είδατε ποτέ :P) Επίσης μην ανησυχείτε που είναι κάπως ''ακατάστατο'' το αποτέλεσμα, γιατί με το top coat θα δέσουν όλα τα βερνίκια μεταξύ τους.
5) Τέλος περνάμε το top coat και άμα θέλουμε βάζουμε κανένα στρασάκι/ stud σε κάποιο ή σε όλα τα νύχια, όπως έκανα κι εγώ. Πάντως με και χωρίς τα στρασάκια είναι εξίσου όμορφο το αποτέλεσμα!
Αυτό ήταν λοιπόν το σχέδιο που είχα να σας δείξω σήμερα! Εμένα μου αρέσει πολύ αυτή η τεχνική με την πλαστική σακούλα γιατί μπορείς να κάνεις άπειρους συνδυασμούς!! Και μην ξεχνάμε ότι είναι πολύ γρήγορο και εύκολο..! Αυτά από εμένα λοιπόν για την ώρα, ελπίζω να σας άρεσε αυτό το post και να κάνετε και εσείς το σχέδιο! Αν το προσπαθήσετε θα χαρώ πολύ να ανεβάσετε τη φωτογραφία με το σχέδιο που κάνατε στο Instagram! Απλά κάντε με tag στη φωτογραφία (Instagram: @ilianaa_mac)  :) Εμείς θα τα πούμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

You Might Also Like

9 σχόλια

  1. Και μένα μου αρεσει πολυ η συγκεκριμένη τεχνική, πολύ ομορφο αποτέλεσμα :) φιλακια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο το αποτέλεσμα και δεν είναι δύσκολο να γίνει! :) Φιλιά!! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου αρέσει, ελπίζω να το δοκιμάσεις! Πολλά φιλιά :D

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφο αποτέλεσμα και εύκολο!!! Μου άρεσε πολύ η επιλογή χρωμάτων! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ! Χαίρομαι που σου άρεσε :) Σκέφτομαι ότι ίσως με πιο σκούρα χρώματα (μπλε, μωβ και κάποιο ιριδίζον πράσινο) θα φαίνεται κάπως σαν γαλαξίας..! Θα το δοκιμάσω και θα σας ενημερώσω xx Πολλά φιλιά :D

      Διαγραφή
  4. Oh thank you so much, you're so sweet!! I'm on my way to your blog xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά είναι πολύ εύκολο,Ηλιάνα!Αν και να πω την αλήθεια, μου άρεσε και με τις βουλίτσες,πριν τη σακούλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα είναι και αυτό μια άποψη!! Ευχαριστώ για το σχόλιο σου, φιλιά!!

      Διαγραφή