October's most loved (Make-up products, books, e.t.c...)

11/02/2014 07:08:00 π.μ.


Εντάξει, σίγουρα θα έχετε βαρεθεί να ακούτε/ βλέπετε παντού να παραπονιούνται όλοι για το πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός, πότε είχαμε Σεπτέμβρη και δεν μπορούσαμε να ξεχάσουμε τις διακοπές και για πότε πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και διάφορα τέτοια, αλλά σοβαρά τώρα. Ειλικρινά, πότε πέρασε ο καιρός;;! Δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ήρθε κιόλας ο Νοέμβρης! Εσείς;; Μέτα από αυτή τη ''μικρή'' εισαγωγή, όπως καταλάβατε, ήρθε η ώρα για τα αγαπημένα του Οκτωβρίου! Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι πάρα πολλά (ειδικά σε σχέση με τα αγαπημένα του Σεπτεμβρίου), αλλά δεν δοκίμασα πολλά καινούργια προϊόντα. Πάμε να ξεκινήσουμε λοιπόν;;
  • Ενυδατική κρέμα προσώπου Oriflame Essentials ''Balancing face cream'': Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι και από τις πιο ωραίες κρέμες προσώπου που έχω δοκιμάσει γιατί παρόλο που είναι για λιπαρά δέρματα, είναι αρκετά βαριά, βγάζει λίγη λιπαρότητα και αργεί να απορροφηθεί. Αλλά για τις μέρες που έκανε πολύ κρύο και το πρόσωπό μου χρειαζόταν μια extra ενυδάτωση, ήταν ότι έπρεπε!!
  • Apivita lip care with pink rose: Πέρα από την ωραία του μυρωδιά (εμένα μου μυρίζει λουκουμάκια και μου αρέσουν τα λουκουμάκια :P), είναι πολύ ενυδατικό και αφήνει πολύ απαλά τα χείλη! Δυστυχώς, είναι θέμα ημερών να μου τελειώσει :( ..
  • H&M nail polish ''Ravishing ruby'': Δε θα μπω στον πειρασμό να γράψω πάλι για το πόσο πολύ μου αρέσει αυτό το βερνίκι. Φτάνει μόνο να πω για όσους δεν ξέρουν, ότι έχω αφιερώσει ένα post αποκλειστικά για αυτό, διαβάστε το εδώ ! 
  • Essence concealer ''Stay natural'' No. 01 Soft beige: Χρησιμοποίησα αυτό το concealer καθημερινώς το μισό μήνα! Αν λάβουμε υπόψην μας την χαμηλή του τιμή και την αποδοσή του, είναι αρκετά καλό! Δεν καλύπτει  πολλά αλλά το ευχαριστήθηκα διότι δίνει πολύ ωραίο φως κάτω από τα μάτια!
  • Glamorous παλέτα σκιών No. 11: Επίσης αυτή την παλέτα την χρησιμοποίησα το μισό μήνα καθημερινώς! Παρόλο που δεν μου αρέσει να βάφομαι για το σχολείο, είναι τόσο απαλές οι σκιές που μου έδιναν ότι χρειαζόμουν: να φαίνονται τα μάτια μου λίγο πιο μεγάλα, ξεκούραστα και φωτεινά! Σε λίγες μέρες θα κάνω ένα σχετικό post, stay tuned... :D
  • H&M body spray ''Vanilla frost'': Το συγκεκριμένο body spray σας το είχα δείξει στο φθινοπωρινό haul και σας είχα πει ότι έχει μια γλυκιά μυρωδιά βανίλιας μαζί με μια δόση πικάντικης μυρωδιάς, είναι ένα κλασσικό χειμωνιάτικο άρωμα...Αυτός είναι και ο λόγος που το έχω αγαπήσει και το φοράω κάθε μέρα, ακόμα και μέσα στο σπίτι!

Random things...

  • James Patterson ''Το ημερολόγιο της Σούζαν για τον Νίκολας'': Αν και δεν το έχω τελειώσει ακόμα αυτό το βιβλίο, μπορώ να πω ότι είναι πολύ ωραίο και διαβάζεται άνετα,χωρίς να σε κουράζει (άλλωστε είναι και μικρούλι βιβλίο). Για την υπόθεση, να σας πω ότι πρόκειται για τη Κέιτι που έχει σχέση με τον Ματ ο οποίος της έχει πει ότι είναι χωρισμένος. Ξαφνικά μια μέρα την χωρίζει και ως εξηγήσεις της δίνει να διαβάσει ένα ημερολόγιο της Σούζαν για τον Νίκολας, δηλαδή της γυναίκας του Ματ για τον γιο τους. Για περισσότερες λεπτομέρειες ψάξτε το στο internet :)

  • Modern family: Δεν θεωρούσα ότι θα μου αρέσει αυτή η σειρά, αλλά τελικά έχω κολλήσει!! Έχει πολύ γέλιο και ωραίες ατάκες..θα δείτε και μόνοι σας στο video από κάτω! Βέβαια εδώ σας έχω μόνο τις καλύτερες ατάκες ενός από τους πρωταγωνιστές, του Phil, ο οποίος είναι και ο αγαπημένος μου!! Εσείς το έχετε δει;; Ποιός σας αρέσει πιο πολύ;; Πείτε μου στα σχόλια :)
  • Passenger, The Once & Stu larsen ''Nothing compares to you'': Δεν είναι και από τα πιο χαρούμενα τραγούδια, αλλά δεν ξέρω, μου αρέσει να το ακούω, με χαλαρώνει. Αξίζει να το ακούσετε, είναι πολύ ωραίο και η φωνή της κοπέλας στην αρχή είναι μαγική...σας το αφήνω να το ακούσετε και τα σχόλια δικά σας... <3

Αυτά ήταν λοιπόν τα πράγματα που ξεχώρισα και αγάπησα το μήνα που μας πέρασε! Εσείς τι ξεχωρίσατε αυτό το μήνα;; Γράψτε μου στα σχόλια! Εμείς τα λέμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!!

Υ.Γ: Καλό μήνα είπαμε;; Δεν είπαμε. Καλό μήνα λοιπόν!! :)







You Might Also Like

5 σχόλια

  1. Καλό μήνα κι από δω κορίτσι! Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου και πολύ ωραίες οι φωτογραφίες! Να σε ρωτήσω... Αυτό το μωβ το φυτό τι είναι? Μου έκλεψε την καρδιά! Οι σκιές της Glamorous πάρα πολύ ωραίες! Εγώ πάλι στο σχολείο δεν βαφόμουν καθόλου...το θεωρούσα περιττό...αλλά πάνε και σχεδόν 8 χρόνια οπότε φαντάζομαι άλλαξαν οι συνήθειές σας! :( Ξαφνικά νιώθω πολύ μεγάλη! Μου άρεσε πολύ το θέμα του βιβλίου! Θα το αναζητήσω! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ!! Ερείκη λέγεται και είναι πραγματικά πολύ ωραίο φυτό (το είχε στο Lidl πριν μερικές μέρες με 1 ευρώ!). Καλά μην φανταστείς κι εγώ ότι βάφομαι τρομερά, bb cream, σκιά, απαλό κραγιόν κι έξω απ' την πόρτα :P (..κι αυτά αν έχω όρεξη το πρωί) Οπότε μην νιώθεις μεγάλη, δεν έχουν αλλάξει πολλά, μια χαρά είσαι!! Ελπίζω να το διαβάσεις τελικά το βιβλίο και να σου αρέσει! Πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Thank you so much for your comment & the follow!! I'm checking out your blog right this second xx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα! :)
    Πολύ όμορφα αγαπημένα! Αγαπώ τα lip balms της Apivita! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!! Ναι είναι πολύ ωραία, αλλά δεν νομίζω ότι θα ξαναδώσω 4+ ευρώ για ένα lip balm...μόνο αν τα βρω σε καμιά προσφορά :) Πολλά φιλιά!

      Διαγραφή