Magazine with benefits: YSL eye pencil & mascara

11/06/2014 07:28:00 π.μ.

Πριν 2 ημέρες καθώς χάζευα στο facebook είδα μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει η Ειρήνη (από το Blushing Loves) στη σελίδα του blog της στο facebook με τη mascara και το μολύβι ματιών Yves Saint Laurent, δώρα μαζί με το περιοδικό Madame Figaro. Χωρίς να χάσω καιρό βγήκα στους δρόμους και άρχισα να τα αναζητάω με αγωνία. Καλά, όχι ακριβώς έτσι, αλλά μια αγωνία υπήρξε βρε αδερφέ, μην τυχόν και χάσω αυτό το δώρο του περιοδικού. Για καλή μου τύχη βρήκα το τελευταίο στο περίπτερο της γειτονιάς μου. Γενικά δεν χρησιμοποιώ κανένα από τα δύο προϊόντα φανατικά, ειδικά τη mascara, επειδή όμως είναι high end εταιρία, σκέφτηκα ότι είναι πολύ καλή προσφορά (Περιοδικό+ένθετο για διακόσμηση+mascara+μολύβι μόνο με 6,40 ευρώ....εε, δεν είναι πολύ καλή τιμή;;;) Πάμε όμως να τα δούμε από πιο κοντά....





Δεν είναι ακριβώς δείγματα, travel size θα έλεγα ότι είναι οι συσκευασίες. Το μολύβι ματιών είναι το ''Dessin du regard'' στην απόχρωση Νο. 1 ''Velvet black'' και είναι αδιάβροχο μολύβι. Βέβαια εγώ όταν το έβαλα στην εσωτερική, υγρή γραμμή του ματιού, μετά από λίγο είχε τρέξει κάπως.  Πάντως γράφει φα-ντα-στι-κά, με ένα μόνο απαλό πέρασμα, έχεις έντονο μαύρο χρώμα. Πιο κάτω θα σας έχω swatch για να το δείτε και εσείς!




Όσο αφορά τη mascara τώρα, φαίνεται καλή (λέω φαίνεται γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει πολλές mascara και δεν έχω μέτρο σύγκρισης). Έχω σχετικά μακριές βλεφαρίδες, αλλά παρατήρησα ότι τους έδωσε λίγο μήκος ακόμα και λίγο όγκο (αυτή τη στιγμή που τη φοράω και φοράω και τα γυαλιά μου, κολλάνε οι βλεφαρίδες στους φακούς, φανταστείτε!).  Το κυριότερο είναι ότι τις κάνει πάρα πολύ έντονες!! Είναι η Mascara volume effet faux cils ''Baby doll'' και είναι στη μαύρη απόχρωση. Όπως θα δείτε και από τις φωτογραφίες είναι φανταστική η απόδοσή της! Στις φωτογραφίες θα δείτε ότι στο δεξί μου μάτι έχω βάλει και το μολύβι και τη mascara, ενώ το αριστερό μάτι το έχω αφήσει άβαφτο για να δείτε τη διαφορά.





 (Εδώ έχω πάρει το άγριο το ύφος, χαχαχα...)


Αυτά ήταν λοιπόν τα δωράκια από το Madame figaro, πως σας φάνηκαν;; Το post γενικά σας άρεσε;; Εσείς έχετε πάρει/ θα πάρετε το περιοδικό;; Πείτε μου στα σχόλια!! Εμείς τα λέμε στο επόμενο post, μέχρι τότε...
Να περνάτε καλά και πολλά φιλιά!! 

You Might Also Like

9 σχόλια

  1. Πολύ έξυπνος τίτλος! Μου έκανε λίγο "Friends with Benefits" και μου άρεσε πολύ! Αυτά τα περιοδικά μας κακομαθαίνουν τελευταία με τα δώρα. Είναι πολύ καλή περίπτωση για να δοκιμάζουμε high end προϊόντα πριν τα αγοράσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα σ' ευχαριστώ, από την ταινία το ''εμπνεύστηκα''! Πραγματικά,παλιά βάζανε όλο κάτι χαζοπραγματάκια στα περιοδικά, τώρα τελευταία τι έχουνε πάθει;;! :P Όλο essie, shiseido και YSL βλέπω για δώρα..! Πάντως όντως είναι πολύ καλή ευκαιρία, ακριβώς επειδή είναι ακριβά, να τα έχεις δοκιμάσει πριν και να μην κλαις τα λεφτά σου...Πολλά φιλιά και ευχαριστώ για το σχόλιο σου!

      Διαγραφή
  2. Πρώτη φορά με κάνουν tag, σ' ευχαριστώ!! Θέλω πολύ να το κάνω, και θα είναι ενδιαφέρον να γίνει και στα ελληνικά, οπότε ναι! Με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω! Πολλά φιλιά <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως να μη τρέξεις να το πάρεις μόνο και μόνο για τα ysl δείγματα, μιας και τα κανονικά προϊόντα είναι λίγο άπιαστο όνειρο λόγω τιμής!! Το πήρα και εγώ αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα... από την περιγραφή σου φαίνονται πολύ ωραία πάντως!! φιλάκια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ πολύ! Πραγματικά είναι άπιαστο όνειρο για την ώρα...οπότε ας βολευτούμε με αυτά! Εύχομαι να τα χαρείς, πολλά φιλιά!!

      Διαγραφή
  4. τη μασκαρα την ειχα πετυχει σε ενα glowbox..δε με ειχε ενθουσιασει δυστυχως...επρεπε να βαλω 5 στρωσεις να εχω το αποτελεσμα που θελω..θεωρω οτι ο Ysl εχει πολυ καλυτερες μασκαρα για να μην πω οτι βρισκω με 3 και 4 ευρω μασκαρα που να δινει πολυ καλυτερο αποτελεσμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βάζει YSL στο glowbow?! Εκπλήσομαι. Όντως ισχύει, ότι τα ακριβά προϊόντα δεν συνεπάγονται πάντα και καλή ποιότητα...Πάλι καλά που την δοκίμασες σε δείγμα και δεν χρειάζεστηκε να δώσεις πόσα λεφτά και να μην μείνεις και ικανοποιημένη! Πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή
  5. Πραγματικά όλες σου οι φωτογραφίες είναι τοσο προσεγμενες και ομορφες!! Ηθελα και εγω να τα δοκιμασω αλλα δεν καταφερα να παρω το περιοδικο! :P Παντως το αποτελεσμα και απο τα δυο ειναι τελειο! Απο YSL εχω δοκιμασει μονο τη Shocking και ειναι η αγαπημενη μου !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ σ' ευχαριστώ πολύ! Κι εγώ στο τσακ το πρόλαβα, μην φανταστείς...Ευχαριστώ για το σχόλιό σου Μπέτυ μου, πολλά φιλιά ! :)

      Διαγραφή